Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cath kciuki i wspolczuje stluczki! Musiałaś przeżyc ogromny stres!
Ja wkladke redukcyjna wyjelam juz dawno z fotelika, bo moja córka waży 7kg, wiec byla mega scisnieta, stekala i plakala w foteliku, a teraz uwielbia jezdzic autem, gdzie wczesniej byl placz. -
Nie moge odnalezc co sie wydarzylo cath. Ktos podpowie?
Oczywiscie nie nadrobie Was bo od wczoraj nie zagladalam bo jak moj P jest w domu to na laptopa nie mam kompletnie czasu.
Natanek robi sie coraz fajnieszy. Juz tak pieknie sie usmiecha i coraz bardziej interesuja go zabawki. Dopomina sie uwagi, sporo spi w dzien i lubi sobie lezec na macie. Czasem brzuszek zaboli, poplacze przy kupce ale tragedii nie ma. -
derii84 wrote:Cath trzymam kciuki za dobre wyniki z holtera.
Dobrze, że wam się nic nie stało, samochód zapewne ubezpieczony.
Kupiłaś sukienkę na chrzciny?
Pia dobrze, że nie piszesz o tym, co może być po dodatnim GBS;-)
Nasz zasypia.... Z wielkim trude.
Dzisiaj sukces cały dzień na moim mleku, z butli tez, ale bynajmniej na moimAsiaSzw wrote:Cath kciuki za dobre wyniki. A jak mala dala rade z holterem? Nie przeszkadzal jej?
My dzis znowu caly dzien prawie poza domem. Wialo ale dalo sie przezyc
Wiesz co jej nie przeszkadzal. Bardziej mi przeszkadzal i nawet nie wiedziałam jak na ręce ja brać. Te kabelki wszystkie. Mam nawet zdjęcie w telefonie jak to wyglądało jak bede na komputerze to wstawie. Miala 7 tych elektrod podłączonych czyli rowna sie 7 kabelków i to urządzenie elektryczne w takim woreczku. No ja to nawet przy zmianie pieluch mialam problem!derii84 lubi tę wiadomość
-
LadyDi wrote:Ja wkladke redukcyjna wyjelam juz dawno z fotelika, bo moja córka waży 7kg, wiec byla mega scisnieta, stekala i plakala w foteliku, a teraz uwielbia jezdzic autem, gdzie wczesniej byl placz.
-
No a wg to u nas Konstancja zaczela powoli zabkowac. Ma dziaselka na dole spuchnięte i bardzo twarde. Je rączki z taka zawziętością ze jak jej piąstki z buzi wyciągam ryk niesamowity. Ale jak wlosy z powrotem to juz gites. I ślini sie jak pies!! Przebieram ja trzy razy dziennie bo tyle śliny wydziela! Zawsze jej gdzies bokiem leci.
no i o zgrozo zaczela ciumkac kciuka!!! Juz smoczek be ale kciuk aja! Wiadomo za dnia przypilnuje ale w nocy nie raz się budzę a ona kciuk w buzi! Polozna powiedziała ze to od zębów bo smoczkiem sobie w buzi nie pojeździ i nie ulży. I albo przejdzie samo albo bedzie trzeba oduczać!
-
Cześć dziewczyny. U mnie była siostra, wreszcie poznali się z Russellem. Zorganizowałam na szybko chrzciny i odbyły się w poniedziałek wielkanocny. Mój syn ma dwie chrzestne bo chrzestnego nie znalazłam. Poza tym u nas odpukać dobrze. Właśnie kończę karmić I dalej do spania
derii84, Lara 82, Laurka lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Słoneczna, czytałaś art, który podesłałam o Sab Simplex?
Tak.
Szczerze to sama kiedys pisalam o skladzie i zastanawialam sie czemu zamawiacie sab.. Ale kolezanka mowila ze tam jest tez dymetikon. W skaldzie ma jednak tylko simetikon.
Przestalam dawac. W nocy byla proba i zyjemy;)) kolki chyba byly tylko na poczatku. Rano jak zawsze tylko prezenie na kupe. Sprawia mu to bol. Slyszlaam ze robi i dalej sie prezyl i stekal. Wzielam go na przewijak i wlozylam koncowke termometru w pupke. Poszloo:))
I niunio od razu wesoly.
Od dzis bede dawac tylko floraktin probiotyk.
Zobaczyny jak bedzie w dzien -
Bedzie dobrze cath. A samochod ten nowy? Dobrze ze nie stuknal w bok z Konstancja
Wiecie ze wczoraj chcialam robic brzuszki sle nie jestem w stanie sie podniesc? Nie sadzilam ze plecy mi wysiadly;))
Dzis bede probowac .
Waga 65,5 ... Do czerwca musze chociaz do 60... A potem dalej...
-
Hej. Nie wiem o co chodzi mojej księżniczce. Zasypia ok 22.30 a jest juz zmęczona o 20 wiec okrutnie placze. Ogolniejak jest
Zmęczona nie może zasnąć to strasznie placze. A jak już zaśnie to tańczące rączki ja budzą. Pomyślałam że może woombi pomoże. Ma ktoś? Sprawdza się? -
słoneczna 85 wrote:Bedzie dobrze cath. A samochod ten nowy? Dobrze ze nie stuknal w bok z Konstancja
Wiecie ze wczoraj chcialam robic brzuszki sle nie jestem w stanie sie podniesc? Nie sadzilam ze plecy mi wysiadly;))
Dzis bede probowac .
Waga 65,5 ... Do czerwca musze chociaz do 60... A potem dalej...
A wg jak mialam ta stłuczkę to policjant czujny bo jak stanęliśmy to otworzyłam drzwi malutkiej i ja wypielam z pasów tych z samochodu i tak w stronę powietrza. I policjant sie mnie pyta czy tak dziecko bylo w foteliku jak teraz. I wg alkomatem mnie nie zbadali a powinni! Przeciez to pierwsza czynność jaka robią po przyjeździe. Oczywiście nie piłam nic ale oni nie mogą zakladac ze jak kobieta jedzie z dzieckiem to ze nie jest pijana przeciez sa różne przypadki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 08:25
asia888 lubi tę wiadomość
-
Witajcie, u nas noc fajna
Ja z sukienka mam cczasu a czasu, oglądam sobie w necie, nawet mam faworytki , ale niestety nie wiem, jak wyglądać będę
Chrzestny wybrany jest, ale nie mamy matki chrzestnej
Słoneczna nie martw się, bo u mnie to samo, wiec sama nie jesteś.
Wczoraj najadlam się czekoladek z marcepanem, głupota to moja specjalność, a dzisiaj wyrzuty, gorsza jak dzieckojestem
No nic trzeba wziąć byka za rogi i plan urzeczywistnić, bo same i kg nie spadną.
Życzę wam miłego dnia i pięknej pogody, u mnie oczywiście pochmurno i szaro. -
nick nieaktualnyWitam Was wszystkie
Cath wspolczuje, dobrze, ze nic się Wam nie stało, ale szkoda tez nowego auta...
W sobote ide do chrześnicy na roczek, już nie mogę się doczekać... Kurde! Majac dziecko chodze na więcej "imprez" niż bez. Oczywiście Mlodociana zostaje z Babcia, nie chce jej ciągać po mieszkaniach pełnych ludzi/dzieci. Zbyt dużo bodźców.
26.04 chrzciny - czekam tylko na czapeczkę ażurkową, która kupiłam w razie "w' (a raczej koniecznie potrzebna, bo nie zapowiada się na upał i możność noszenia samej opaski). Ogolnie Adrianna będzie miała stroj w kolorze ecru + jasny róż (marynarka minky od asanti for kids).
Najgorsze jest to, ze nie mamy fotografa.. wszyscy dobrzy z mojej okolicy nie maja wolnego terminu... co robic?
W ogole... zaczelam chodzic na solarium, czuje się o niebo atrakcyjniejsza (dobry zart...) mam zjarany cały tyłek, ze ledwo chodze. Zaklejam blizne plastrem, bo nie chce jej oparzyć.
Co do blizny - wrastają mi na niej włoski i to ropieje, a raczej wydostaje się taka bladoróżowa wydzielina z miejsca zakłutego włosa...
Jak latwo się domyslic pisze do Was, bo moje dziecie spiPoszla spac wczoraj o 21, obudzila się o 3 na jedzonko, następne było ok godziny 7 i tak po chwili aktywosci doszla do wniosku, ze z rana nie ma co robic i kima dalej
Wczoraj byliśmy w Silesi i dziadki kupiłi małej lalkę-bobasa i jeździk samolocik z minnie mouse - delikatnie za wcześnie, ale widać, ze sa zakochani w Adulcujuż się zapowiedzieli, ze Ksiezniczka nie ma jeszcze konika na biegunach i musi go mieć - obłęd.
Chcialam kupic Adzie jakies lozeczko turystyczne, aby miała do dziadkow jak chodzi tam na noc. Podobaja mi się te 2-poziomowe, z pałąkiem z zabawkami, przewijakiem itp. Jakis polecacie? Na stronie smyka sa fajne za 300zł, ale w sklepie (Smyk Mega Story) nie widziałam ich... były same z graco za 750zl... Tyle kasy mi szkoda na cos, co jest używane raz po raz...
-
kasia_1988 wrote:Hej. Nie wiem o co chodzi mojej księżniczce. Zasypia ok 22.30 a jest juz zmęczona o 20 wiec okrutnie placze. Ogolniejak jest
Zmęczona nie może zasnąć to strasznie placze. A jak już zaśnie to tańczące rączki ja budzą. Pomyślałam że może woombi pomoże. Ma ktoś? Sprawdza się?
-
nick nieaktualny