Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A może od innej strony spojrzeć ma zużycie pampersów. Dlaczego tak mało dziecko sika? Mnie to by zastanawialo.
Wróciliśmy od pediatry. Coraz bardziej skłaniam się ku temu by zmienić przychodnie... Pani dr zapytała kiedy przychodzimy na szczepienie. Ja do niej, że nie wiem bo dziecko jest przeziebione i ma katar a ona mi na to, że to lekarz jest od decydowania kiedy można i że to nie jest przeciwskazanie... Mnonormalnie padlam. Zapytałam ja czy da mi gwarancję, że dziecku nic się nie stanie jak teraz zaszczepię. To nie chciała wchodzić w dyskusję. Przez takich lekarzy tracę zaufanie do tego zawodu...
Skierowania do neurologa nie dała, bo to ona wstępnie stwierdza czy jest problem. Ona nie widzi... Tak się zastanawiam czy nie pójść prywatnie dla spokoju. -
Bietka to zmien lekarZa. My na nfz ale pani mila i sama mowila zeby przesunac szczepienia!! Szczepie dop 24 kwietnia.
U nas tez nic sie nie dzialo ale poprosilam i dala skierowanie.
Cath dzieki , popatrze.
Ash zegarek niesportowy:)) taki raczej elegancki. Wlasnie maz mi pokazywal te MK. A masz taki zlotawy? O e tez nie sa tanie wiec chyba dobre:))
-
Bietka a ona moze ma cos z tego ze zaszczepi i dlatego chciala szczepic!!
Rany ja tez sama sie wole leczyc niz takich dr sluchac;))
Najlepszym lekarzem jakiego spotkalam jest moj gin. Naprawde. Nawet moglam powiedziec ze dziecko nie chce butelki:) a on ze dawal lyzeczka swojemu lub z kieliszka mleczko:))
Czekam na butelke lovi z wielka nadzieja!! Bo nie mam nawet nic do ubrania. Nie maam jak kupic. Gdzies wszytsko zaciasne- zalamka!!! -
słoneczna 85 wrote:Dziewczyny jaki zegarek byscie polecaly mi? Maz chce mi kupic na urodziny 30 jakis super i porzadny ale ja sie nie znam;))
Lubię Swatche też, mam kilka, ale nie noszę od jakiegoś czasu zegarka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:18
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ja mam srebrny lorusa juz 6 lat i cały czas wyglada jak nowy.
Oprócz tego uwielbiam Swatcha - mam jeden, ale chyba kupie jeszcze jakis:)
Fajne sa tez oclocki, tej firmy, ktora produkuje obag:)
Mojemu P na 30 kupiłam calvina kleina taki klasyczny.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Gosia, myslalam dzis o Waszym problemie wózkowym i przypomniało mi sie co zrobiła moja koleżanka - jej syn przestał akceptować wozek jak skonczyl 3 miesiące. Oni chodzili na spacery w foteliku:) mały sobie mógł zwiedzać
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Gosia, myslalam dzis o Waszym problemie wózkowym i przypomniało mi sie co zrobiła moja koleżanka - jej syn przestał akceptować wozek jak skonczyl 3 miesiące. Oni chodzili na spacery w foteliku:) mały sobie mógł zwiedzać
-
No u nas też ok 10 pampersów na dzień. Najdłuższa przerwa to pomiędzy kąpielą ok. 19-21 do 2-3 w nocy. W tym czasie mamy ok 24-1 karmienie ale nie zmieniam aby nie rozbudzać małego. Ale on ewidentnie wtedy śpi i pamp nawet o 3 lekko posikany bez kupek. Ale potem to już co 2-3 godz. bo pękają w szwach od siusiu.
No ja bym się raczej bała jak by dziecko tak mało sikało? -
Zaraz po tym jak mi to powiedziala to wyszli wiec nawet nie weszlysmy w dyskusje i nawet nie zdazylam do konca zajarzyc co powiedziala. Pozniej mowie do mojego P czy ja dobrze slyszalam i wlasnie mowie, ze jak niby tak malo siusia to powinni do lekarza to zglosic. No ale coz.
Mlody spi juz 3 godz. Porozciagalam sie i potanczylam sobie 25min. Troche ciagnie blizna z prawej strony.
Wiatrzysko okropne. Tak w domu slychac, ze masakra. -
nick nieaktualny
-
Dorocia, ja używam curry:) generalnie używam duzo przypraw i mało soli:)
Tomek dzis marudny, spał tylko godzinę, na spacer nie idziemy, bo mam
Gorączkę, moze jak go niedługo bede karmić, to troche kimnie.
Własne lezy spbie na macie i rozmawia z wiewiórka:)Laurka, słoneczna 85, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Witam sie po weekendzie, ktorego u nas praktycznie nie bylo. W piatek rano w jednej chwili pisze tu z Wami o butelkach, a w drugiej laduje na ER.
Dochodze do siebie po operacji usuniecia pecherzyka zolciowego. Oczywiscie w pracy.
Bardzo sie doczekac nie moglam tego weekendu, a wyszlo na to, ze spedzilam z malenka jeszcze mniej czasu :[ Ale wczoraj nadrabialam za to, bo byla ladna pogoda i wyszlysmy sobie na spacerek.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya