Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczną wózkiem ok, ale sama samochodem bym nie pojechała bo w foteliku jeszcze troszkę marudzil, dopiero w aucie zasnął.
Teraz trzymał na raczkach i chyba będę na niego patrzeć do wieczora i cala noc.
Piotruś ma juz 8tyg a wyszedł mu ten strop gdzies po 6. Teraz juz odpadł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 13:59
Pia Gizela lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:I takie malutkie dzieci naprawdę płaczą jak jest im źle, nie tak po prostu żeby poplakac.
Ja zauważyłam, że nasze kochanie ma coraz mniej problemów z brzuszkiem a głównie płacze jak jest zmęczona, ale nie może zasnąć. Dziś obudziła się koło 6:00, a później pospała jeszcze do 8:00, potem w chuście od 9:00 do 12:20 i potem było karmienie na leżąco ze spaniem, właśnie wstałyśmy.
Chyba ogarnę jakiś obiad i jakiś krótki spacerek by się przydał... -
Gosiu dokładnie, ja tez juz nauczylam się Piotrusia i widzę kiedy płacze bo zmęczony a nie może zasnąć i nam się wydawać może że jak będzie zmęczony to padnie ale u takich maluszkow to tak nie jest. One będą się strasznie męczyć a nie padna.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Powiem wam, że mój mąż w ramach ułatwiania mi/nam prac domowych kupił odkurzacz Philipsa do mycia podłóg:) Chodzi głośniej niż normalny, ale za to nie odkurzam i potem wycieram podłogi, tylko wszystko razem
A synek lubi ten hałas
Gosiak, słoneczna 85, dorocia2324, Lara 82, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny