Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bietka wrote:Ja na codzień się nie maluję, nie chce mi się
Bietka, dorocia2324, Groszek lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Hafija: http://www.hafija.pl/2015/03/zwiazek-pomiedzy-karmieniem-piersia-a-iq-edukacja-i-przychodem-w-30-roku-zycia-najnowsze-badania-naukowe.html
Zaczelam czytac i nie moge. Interpunkcja wola o pomste do nieba! ;-/08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Moja też ma często rączkę w buzi. Czasem się bawimy i jak memla rączkę to pochylam się nad nią i mówię "mniam mniam jaka smaczna rączka, daj trochę mamusi" i ona wtedy sięga rączka do mojej buzi. po chwili znowu wkłada do swojej, ja do niej gadam a ona wyciąga rączke do mojej buzi. Nauczyłyśmy się takiej zabwy
Nie zawsze to dziala ale od czasu do czasu załapie i tak się bawimy
mala_mi1982, dorocia2324, Groszek, Sue, asia888, Topola lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Dziewczyny czy Wasze dzieci tez maja ciagle raczki w buzi? Bo Tomek cały czas trzyma rączkę w buzi i memła i nie wiem czy ja bada czy po prostu jest głodny?
Moze odkryl, ze te raczki, ktore ma naleza do niego?Moja zuje piastke tylko jak jest glodna. Jak nie jest, to jej rece lataja na wszystkie strony xD
Sue lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
moja tez uwielbia swoja raczke, czasem az tak glosno cmoka i nie zawsze to oznacza u niej glod, niemowleta poznaja swiat buzia, wiec teraz jest raczka, potem grzechotki a potem wszelkie inne rzeczy ktore znajda, trzeba uwazac jak zaczna raczkowac
Sue lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
a my dzis spacer z placzem, musialam niesc na rekach i jakis obcy, niedowidzacy pan zaoferowal pomoc w pchaniu wozka i powiedzial ze dla niego nie ma piekniejszego widoku niz kobieta w ciazy i z dzieckiem na reku i sie dziwi czemu np picasso takich portretow nie tworzyl;)
Laurka, Groszek, dorocia2324, słoneczna 85, Stokrota :), Bietka, Sue, Lara 82, Francuska25, LadyDi, megg, Topola lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
A my byliśmy z wizyta u mnie w pracy.
Lekarka zbadala i jest ok. Zęby nie idą, osluchowo ok i gardlo zdrowe... Hmm
Mówi ze dzieci ciekawe świata w dzień nie śpią :p
Byliśmy rano w poradni nfz to lekarka tylko osluchala z przodu, do gardła nie zajrzala..
Masakra.
Mamy 12 tygodni...
Wazymy 5300, zaczynaliśmy od 3200. Mówią ze jest ok na piersi...
Nie jest "ukulany". Ale jest dlugi. My z mężem tez bardzo szczupli. Nie będę wymagać dużego przybierania na wadze. Do pól roku dziecko ma podwoić mase urodzeniowa.
Tak Asiu, mój synuś Gabriel
Ja smaruje pupke prawie zawsze.
Kupa wodnista jest dalej aż się wylewa. Podawac mam dicoflor I smecte jak bedzie zle
Sue, asia888 lubią tę wiadomość
-
Ja jestem mala a moj syn taki duzy. Groszku, Gabrys tyle starszy i mniej wazy. Groszku Ty sie znasz czy to zle ze on tyle wazy? Ale nie jest gruby. Taki pyzaty sle bez przesady. Tylko kazdy mowi ze taki duzy np wczoraj pielegniarki na pobraniu krwi albo dzis sasiadka bo jej coreczka mlodsza od naszego wyglada jak okruszek
-
Jestem po lekarzu, zbadała mi te nogi, wymierzyła, pouciskała - to na pewno nie zakrzepica. Ufff
Lekka niewydolność naczyń limfatycznych i coś tam z żyłami - powinno przejść za jakiś czas, mam się smarować żelem z heparyną i robić sobie naprzemiennie ciepłe i zimne prysznice,Groszek, derii84, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Groszek wrote:Ja jem wszystko i widzisz nie tyje Gabryś tak....
Moze mam pokarm slaby? "slaby"? Wtf ??Groszek lubi tę wiadomość
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017