Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia na opakowaniu jest napisane ze jesli dziecko nie wypije to od razu wylać..(enfamil)...ostatnio rozmawialam z mama ktora karmi mowila ze ona do godziny w temp pokojowej trzyma
kurde to fakt, ja tez mam mm w razie w..np dzis mlody dostanie bo ja mam wychodne, i szkoda tego mleka tym bardziej ze to strasznie drogie, tak samo na opakowaniu jest napisane ze po 1m jesli sie nie zuzyje to trzeba wyrzucić,,to u mnie pol puszki pójdzie w kosz
-
Rudasku, właśnie na Bebiko nie napisali. Nam paczka starcza na ok tydzień, ale tak jak pisałam ponad połowę wylewam, bo nie chce pić. Ja też tak do godziny trzymam max. A czasem tak płacze, że muszę jeszcze dorabiać na gwałtu rety. I byłam ciekawa, jak to u innych.
-
nick nieaktualny
-
Pia ja mam enfamil i trzymam tak do godziny max ale staram sie zamknac w mniejszymczasie tak ok 40 min
i na ogol sie udaje np dzis mala po 3 h przerwy spila 80 a potem po 20 min Jeszcze 35
jakbym miala wylewac po kazdym przygotowaniu jak nie dopije to bym nie wyrobila z tym mlekiembo potempo. 30 mi. Nieraz da sie ja dopoic wiec nowa flaszka to bym puszke konczyla w tydzien
-
Niunio zasnal
wczoraj tez tak o tej porze sie zdrzemnal
Dziwi mnie tylko jak to mozliwe ze jako noworodek nie spal w ogole w dzien( oprocz spacerow) no i niektore dzieci z forum tez.
Agaa Ty mowisz ze malo spi- moj ma drzemke rano 4o min i porem godz lub dwie, spacer i chwilke po 17 i ja sie ciesze ze tyle ma! Moge chwilke odetchnac;)) albo sama spac z nim -
My na spacerze bylismy. Zrobilismy 4,92 km;)
Chleb i wedliny kupilam na jutro.
Dzis rozmroze krolika;) nagotuje sobie krupniku i potrawki
Plan mam jeszcze taki by jak maly zasnie podbiec do Lidla bo mam blisko;) ale by byla frajda;))
Jest ktos kto wykluczyl mleko krowie? lara chyba? JesZ maslo roslinne?
Jaki wapn wtedy bierzecie?( Nie chce dublowac wit D )
MusE sprobowac pare dni bez mleka krowiego.