Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
jeszcze to na płeć
-
ja mam super wynik poprostu
Wynik:
Na 52% będzie to chłopczyk.
Na 48% będzie to dziewczynka.
tyle co sama juz wiemSue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja też zrobiłam test:)
Na 45% będzie to chłopczyk.
Na 55% będzie to dziewczynka.
Ostatnio takie testy robiłam w podstawówce czytając BRAVO:) Ciekawe czy jest jeszcze ta gazeta:) Najbardziej interesowały mnie artykuły "Mój pierwszy raz" i "pytania do lekarza"juska19, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Ja też zrobiłam test:)
Na 45% będzie to chłopczyk.
Na 55% będzie to dziewczynka.
Ostatnio takie testy robiłam w podstawówce czytając BRAVO:) Ciekawe czy jest jeszcze ta gazeta:) Najbardziej interesowały mnie artykuły "Mój pierwszy raz" i "pytania do lekarza"
jest, jest bo ostatnio widzialam w sklepie
ale tam bzdury pisali że masakra, ja bylam bardzo szybko uświadomiona ze wszystkim i śmialam sie strasznie z tych pytan co tam padaly do lekarza
i wiem że ja to czytalam jak mialam chyba 11 czy 12 lat a to gazeta raczej byla dla starszych bo wlasnie seks, tampony itp, a jak juz mialam wiek odpowiedni na ta gazete to juz dawno mialam wszystko za soba i w ogole juz nie byla wtedy interesujaca pod zadnym katem i w sumie nikt z moich rowiesnikow tez juz jej nie czytal dawnoJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:A u nas Stanisław Waldemar albo Janina Helena
Wg wstalam dziewczyny i spalam z Cebuszka. REWELACJA!!!! nawet Glowa mnie nie boli a od paru dni mnie męczył okropny bol glowy od razu jak wstalam POLECAMFedra lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Nidy takich nie miałam:) Włosy też są ok, ale największy problem mam z cerą, pogorszyła się o wiele. Nie można nic zażywać, ratuję się wysuszającymi maściami, ale to prawie nic nie daje, bo wychodzą nowe krosty.
Myślałam, że od drugiego trymestru się poprawi, tak czytałam. Podobnie jak z dziewczynami, które wymiotują, w II t.powinny przestać, a jednak nie we wszystkich przypadkach tak jest.
Nie wiem jak u Was, ale u mnie ulewa.
Mi w ciazy rowniez pogorszyla sie cera jest tlusta i zaczely pojawiac sie chrostki... kupilam zel do mycia twarzy z bialego jelenia bardzo dobrze wysusza skore i jakby niedoskonalosci z czasem mniej
Januszkowa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cath, my po naszych rodzicach - ale podobają mi się bardzo te imiona - mały Staś albo Janinka Helenka zresztą też, ale teraz gdzie się nie obejrzysz, to jakaś mała Helenka biega - przynajmniej w mojej okolicy
No i moja mama kiedyś gdzieś wyczytała, że jak dziecko ma w imieniu literki "n" oraz "i" to jest mniej chorowite - to oczywiście zabobon jakiś
A cebuszka jest super, to prawda, strzał w dzisiątkę tak samo jak adapter do pasów bezpieczeństwa. Dwa moje hity.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 07:44
cath, Fedra lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Sewerynka dziękuję, za słowa pocieszenia.
Sama nie wiem, to wszystko trochę mnie przerasta. Tyle czasu się staraliśmy, raz się udało, nie na długo, teraz znów, wszystko jest ok. maluch rozwija się prawidłowo, a ja ? Nie czuję tego. Może gdy zacznę czuć ruchy to mi się odmieni.
Właśnie oglądam poduszki i chcę zamówić tą za 95zł, widziałam w smyku poduszkę motherhood ale kosztuje 179 zł .... masakra z tymi cenami. Dodatkowo chcę kupić detektor tętna, może mniej będę się martwić, że coś z malcem może być nie tak.
Ja ta poduszke z motherhood na allegro z przesylka kupilam za 149 zl do tego dostalam ksiazeczke o ciazy, smoczek uspakajaczek, sliniaczek, rekawiczki niedrapki i kod rabatowy na kolejne zakupy...
Poduszka jest super nieodksztalca sie jest wygodna i w moment zasnelam jak sie w nia wtulilam
cath lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi