Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny!
Wczoraj bylismy na szczepieniu ale ni zaszczepilismy. Grześ od poniedziałku robi jakie ssluzowe zielone kupki i pomimo że jest zdrowy to pediatra odradziła. Powiedziała że nie tylko zdrowie ważne w dniu szczepienia ale także dobre samopoczucie dziecka. A Grzes bardzo płakał (co sie rzadko zdarza)no i bolał go brzuszek.
Normalnie wróciła mi wiara w normalnych pediatrów. Babka jest starsza z prawie 30letnim stażem.
Nie wiem od czego ma takie kupki. Fakt w poniedziałek zjedlismy pierogi ze szpinakiem i serem plesniowym - może od tego. Ale już wtorek i środa normalne jedzenie tj to co zawsze...... Dzisiaj tez kupa śluzowa rzadsza i ciemno zielona
Na szczęście grzybek na palcu u stopy ustepuje. (żeby nie zapeszyć!!!)
Pytałam pediatry mozna stosowac punktowo olejek z drzewa herbacianego i puder daktarin. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurcze dziewczyny trochę się zmartwiłam.
Jak Grzes miał 2 miesiące skończone to miał 61cm wzrostu, a wczoraj na szczepieniu było 63cm - minęło jakieś 7 tygodni. Strasznie mało urósł. Lekarka nic nie powiedziała, jak nie zapytałam bo to mąż z pielegniarka mierzyli Grzesia, nie słyszałam ile wyszło.
MOże być jakiś błąd pomiaru ale chyba nie taki? -
nick nieaktualny
-
Hej
weszłam zobaczyć co u Was słychać, niestety brak czasu na regularne zagladanie i udzielanie się, mój syn jest mega wymagający... Pozdrawiam!
Gosiak, Pia Gizela, Sue, Lara 82, dorocia2324, megg, asia888 lubią tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Lara zamówiłaś więcej ich?
Tak, 3na68 a 1na 62 wolalam większe jak co i dobrze, bo chyba 62 zostanie na prezent albo dla drugiego dzidzi.
1misia ale brązowy bo kremowego nie bylo rozmiaru, 1 jabuszko taka czerwona, i właśnie 2 little pony, takie białe zwykle i o takie mi chodziło. Leciutka, mila i przewiewna bawełna na latomegg lubi tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:widziałam tą kostke w rossmannie - chyba kupię, super zabawka
Jest nie droga ale naprawdę ma cos w sobie bo Piotruś ja uwielbia, doskonale odwraca jego uwagę jak płacze lub marudzi, od razu się uspokaja. I tylko ja wybiera do zabawyGosiak lubi tę wiadomość