X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia Gizela wrote:
    tylko nie wiem, czy mój załapie, że mi przykro :P
    A ja tam się nie bawię w podchody - tylko oznajmiłam, że wybrałam sobie prezent na Dzień Matki i podesłałam linka.

Stokrota :), megg, asia888 lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie weszlam na FB bozesz ile wyscie naprodukowaly wczoraj. No way aby to nadrobić. Ja to się nie mogę polapac w tym :-) naprawdę.

relge6yd3cl8y0me.png
  • Stokrota :) Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Napisałam posta i mi go wcięło!!

Wszystkiego co najwspanialsze mamusie :*

Ja nie dostałam żadnego prezentu, nawet życzeń. Myślałam, że mój mąż wpadnie na taki pomysł, ale się przeliczyłam. Nie ukrywam, trochę mi przykro. Po porodzie też nic nie dostałam :(

Fajny miałam dzień, bo spotkałam się z koleżanką :) Miło wyjść na kawę, połazić po rynku (do czego mój beznadziejny wózek kompletnie się nie nadaje, bo trzęsie nim jak galaretą, gówno). Później poszliśmy w 6 na pizzę :)
    Małego musiałam karmić w toalecie, bo w restauracji było tak koszmarnie głośno, że sie przestraszył i w ogóle go nie potrafiłam uspokoić. Po 5 minutach ciszy w łazience dopiero złapał pierś :/ Ale będziemy się powoli oswajać z ludźmi :)

Stokrota - Ty mieszkasz we Wro, prawda? Dziś spotkałam kolezankę i powiedziała mi, że w czwartki w Helios Nowe Horyzonty jest "Wózkownia", czyli mamy z takimi maluszkami mogą przyjść i obejrzeć normalny, dorosły film i nikt krzywo nie patrzy, że dziecko płacze albo, że jest karmione piersią. Czad, nie?
    Wejdź sobie też na stronę "Mamy dla Mam" - tam też są organizowane jakieś różne spotkania i warsztaty:)

Wow super !!! Dzięki za info. Obczaję sobie :D

1usajw4zbiudzgxg.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też cuów nie chciałam, jeden kwiatek, jedno dziękuje.

Sue, Stokrota :), megg lubią tę wiadomość

relg9vvjrtqik460.png

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jutro na 8:00 do pediatry, poprosimy o kciuki!

megg, Katiś, mala_mi1982, dorocia2324 lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzicie ja dostała i prezent za urodzenie małego i kwiaty a i tak mnie mój maz wkurza i tyle.
    Ostatnio fakt ma dużo pracy, niby to wszystko dla nas, ale no właśnie.
    Kocham Piotrusia bardzo ale chciałabym żeby dziennie mieć chociaż dwie godziny dla siebie, (nawet nie na pierdoly ale chocby aby cokolwiek posprzatac w spokoju) żeby ktoś a konkretnie mój maz mnie odciazyl, a tu ostatnio nic, może 30 minut dziennie. I niesamowicie mnie to wkurwia.
    Wiec widzicie tak źle i tak niedobrze!!!!!

relge6yd3cl8y0me.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia Gizela wrote:
    Ja też cuów nie chciałam, jeden kwiatek, jedno dziękuje.

To nawet nie chodzi o podchody, to chodzi o gest. I Pia ujęłaś w tym zdaniu to, o co mi chodziło.

• Sue Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    No widzicie ja dostała i prezent za urodzenie małego i kwiaty a i tak mnie mój maz wkurza i tyle.
    Kocham Piotrusia bardzo ale chciałabym żeby dziennie mieć chociaż dwie godziny dla siebie, (nawet nie na pierdoly ale chocby aby cokolwiek posprzatac w spokoju) żeby ktoś a konkretnie mój maz mnie odciazyl, a tu ostatnio nic, może 30 minut dziennie. I niesamowicie mnie to wkurwia.

Lara, a mówiłaś o tym mężowi?
    Bo ja zamierzam powiedzieć, ale dopiero przy okazji Dnia Ojca. Nie chcę wymuszonego prezentu, ale faceta trzeba szkolić :P

Wysłany: 26 maja 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mogę wejść na stronę "mamy dla mam" :( Zapodasz linka ? Może źle wchodzę...

1usajw4zbiudzgxg.png
  • Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:

High five, z ust mi to wyjelas... Juz dzisiaj się totalnie rozkleilam jak w końcu mały poszedł spać. A najgorsze ze wiem ze M tez ma przesrane w robocie, a ja mu jeszcze truje heh.

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png

Wysłany: 26 maja 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Spoko u nas też jest tak, ze D z pracy wraca często koło 18.00 a ja o 19.00 już kładę mała do snu no ale taką ma pracę....nie złoszczę się więc ale tylko dlatego ,że kiedy może to pomaga. Gotuje obiady często :) Ja ogolnie jestem lewar kulinarny. No i prezent też dziś dostałam więc cieszę się ale i tak opitoliłam, że za drogi :D

1usajw4zbiudzgxg.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sloneczna daj znac jak po truskawkach
    tez sprawdze bo mi sie mega chce

angelcia super pomysl z tym kursem!bede ci klientow podsylac :)

Laurka padlam jak przeczytalam o tych body :))

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie życzenia szwagier złożył a maż nic. Niedomyślny. Pierwszy dzień matki itroche smutno ale trudno.

relg9vvjrtqik460.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się z moim nie odzywam już od 2 tyg, ale dal mi perfumy i czekolade lindta chilli... to nic, ze wzial Ade na rece, aby mi to "dała" i rozwyla się w nieboglosy...

Facetom trzeba jasno komunikować.. :/ przykre, ale prawdziwe...

megg lubi tę wiadomość

• Lara 82 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie czemu mi przykro bo teraz pojechał do swojej mamy i siedzi juz tam 2h, a ja do swojej nie mogę sobie pojechać i posiedzieć 2h.
    Ale chyba jutro tak zrobię, nawet jeśli Piotruś miał by płakać to tatuś trudno będzie musiał dziecko uspokajac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 21:59

relge6yd3cl8y0me.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sue wrote:
    Napisałam posta i mi go wcięło!!

Wszystkiego co najwspanialsze mamusie :*

Ja nie dostałam żadnego prezentu, nawet życzeń. Myślałam, że mój mąż wpadnie na taki pomysł, ale się przeliczyłam. Nie ukrywam, trochę mi przykro. Po porodzie też nic nie dostałam :(

witaj w klubie
    ja tez...
    o sorki..kwiaty po tygodniu bo wczesniej nie mial po drodze

ja nie umiem dusic w sobie i mu wygarnelam dzis
    i tez ostatnio mnie wkurza, dzis bylam u ortodonty i mowie ze ma spedzic wkoncu czas z synem
    i co... wracam a Franek u tesciowej!
    i bez skrepowania przy niej go opitolilam ze mial on z nim siedziec a nie nikt inny
    ehhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 22:09

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie życzenia szwagier złożył a maż nic. Niedomyślny. Pierwszy dzień matki itroche smutno ale trudno.chłopy ehhh!

relg9vvjrtqik460.png

• Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś wie do kiedy rozdają te kody w Biedronce? Bo nie wiem czy jutro się tam specjalnie fatygowac w tą pogodę ;)

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze daja chyba do ktoregos czerwca

edit: 28.06
    http://kupony.allegro.pl/kody/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 22:11

Atakasobiejedna lubi tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

• Sue Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrota :) wrote:
    nie mogę wejść na stronę "mamy dla mam" :( Zapodasz linka ? Może źle wchodzę...

https://www.facebook.com/projektmamydlamam?fref=ts

‹‹ 2996 2997 2998 2999 3000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ