Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosiak wrote:Mam chwilę dla siebie jak mała śpi w chuście - trzeba znajdować plusy sytuacji i nie obrażać się na rzeczywistość
Wieczorem próbuję się wymknąć jak już zaśnie po karmieniu i czasem 10-15 minut pośpi
Nie narzekam, codziennie mam umyte włosy, zrobiony makijaż, mam czas na forum, wieczorami oglądamy z M. jakieś fajne filmy i ogólnie chodzę wyspana. A ten czas w całości dla dziecka ile portwa? Jeszcze rok? To niedużo - a będzie coraz łatwiej, jak zacznie siedzieć, to będziemy więcej w kuchni urzędować itp
P.S. A może to też przez mój wiek... naimprezowałam się już, najeździłam po świecie, naszalałam i teraz mi nie żal, że gdzieś nie wyjdę przez dłuższy czas, że nie mam czasu dla siebie...
Ja tez ciągle z dziećmi, ale kocham zjesc sama śniadanie (bez uwieszonych na mnie maluchow) czy wypić kaawkę i zjeść ciacho. O takie drobiazgi mi chodzi, żeby odsapnac. Bo cala resztę da się zrobić z dziećmi
Atakasobiejedna, Stokrota :), dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Przed chwila wróciłam z przedstawienia w przedszkolu na dzień mamay i taty. Trzy razy się poryczalam ze wzruszenia!
A moje dziecko takie zdolne! Recytował, spiewal i grał na cymbalkach trudna melodie. No po prostu cudownie było ❤
Dostałam tez od Kamilka własnoręcznie malowany wazon.
No musiałam się pochwalić!Gosiak, Atakasobiejedna, bella84, Laurka, Stokrota :), słoneczna 85, marcela29, Sue, Pia Gizela, megg, Bietka, Lara 82, dorocia2324, asia888 lubią tę wiadomość
-
mala_mi1982 wrote:Ja tez ciągle z dziećmi, ale kocham zjesc sama śniadanie (bez uwieszonych na mnie maluchow) czy wypić kaawkę i zjeść ciacho. O takie drobiazgi mi chodzi, żeby odsapnac. Bo cala resztę da się zrobić z dziećmi
Jakieś 5-10 minut co jakiś czas da się wykroić jak ma dobry humor. Dlatego mówię, że z czasem jest coraz lepiej.słoneczna 85, mala_mi1982, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
No to drugi prezent na dzien matki... Dziecko zasralo sie po uda i pachy.. Wszystko.. Plecy cale jeszcze sobie nogi w to wsadzila i rece i sie tak paplala w tym.. Juz mi rece opadly bo cala umorusana w kupie bylai tylko smiac mi sie pozostalo:) oj dlugo ja czyscilam.. Chusteczki i pod kran bo inaczej bym do ladu nie doszla
rzez:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 18:16
słoneczna 85, Sue, mala_mi1982, Pia Gizela, megg, Lara 82, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Gosiak podziwiam:) ja od jakiegos czasu ucze mala by sama lezala i w sumie juz potrafi sama sie soba zajac i to nawet dlugo:)
Lezy na macie i sie bawi grzechocze sobie a ja mam czas na relakoczywiscie tez sie z nia bawie i nosze ja wtedy kiedy tego potrzebuje ale w sumie w ciagu dnia mam sporo czasu dla siebie
dzis to wogole piekny dzien bo wstala o 6.20 dostala jesc ja sie wykapalam itd potem po awilysmy sie potem spacer o 12 wrocilysmy do do u ok 15 na butle i dalej na spacer do 16.30
potem ona jeszcze w wozku spala do 17 potem butla bo cos zglodniala i dalej spala 30 min potem dopila butle do konca i teraz sie bawi na macie
cudne dziecko
-
Bella a mialas juz tak, ze nozyczkami musialas rozcinac bodziaka na dziecku, bo sraka byla taka, ze zdejmowanie ubranka przez glowe nie wchodzilo w gre? :]
Pia Gizela, megg, Bietka, Lara 82, dorocia2324, monika_ lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyPowiem szczerze, ze moja Ada jeszcze nigdy się nie osrała, ani nic nie wyszlo z pampersa. Nie powiem, zdarzają się kupska kolosy, ale jeszcze pampers je obejmuje.
Laurka - masakra! Smiac mi się chce, ale w takiej sytuacji byłoby mi na pewno nie do smiechu. -
Laurka wrote:Bella a mialas juz tak, ze nozyczkami musialas rozcinac bodziaka na dziecku, bo sraka byla taka, ze zdejmowanie ubranka przez glowe nie wchodzilo w gre? :]
-
Calujemy Was Mamusie z Fryderyczkiem. Cudowne święto!!!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48a58071dd10.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8903ccd3f01.jpgLaurka, Sue, mala_mi1982, Pia Gizela, megg, Bietka, Lara 82, Gosiak, Stokrota :), bella84, dorocia2324, asia888 lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
nick nieaktualny
-
Gosiak a pilas normalna kawe?
Pijecie normalna? Tzn rozpuszczalna? Dzieci nie sa pobudzone?
A jecie truskawki??
Bo juz sa takie pachnace..
Zjadlam dwie;) zobaczymy czy go wysypie.
Ja nie ogarniam tam tego fb. Gubia sie wiaodmosci w tlumie na czacie..