Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
o widze temat truskawek, dzis byly na targu takie piekne az slinka leci, ale sie boje...:-^
ja kawe pije sypana raz dziennie ok 10, lubie i cisn mam niskie wiec od dawna pijam tylko 3pierwsze mc ciazy mnie odrzucilo, potem tylko rozp z mlekiem pilam, dziecko raczej pobudzone nie jest bo w pierwszym mc nie pilam kawy i tez mała za wiele nie spala"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Tez pije zwykłą sypana, czasem nawet dwie, ale słabe. Dziecko nigdy nie było bardziej pobudzone po kawie.
Truskawki tez jadlam parę razy i luz. Nie bojcie się truskawek. Jak dziecko wysypie to juz nie zjecie więcejWysypka zejdzie, a szkoda odmawiać sobie sezonowych owoców i witamin "na wszelki wypadek"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 20:04
słoneczna 85, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
a taka wysypka po truskawkach to sama zejdzie, nie swedzi? bo ja wlasnie nie chce zeby sie mała meczyla przez moje zachcianki
mala_mi1982 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
marcela29 wrote:a taka wysypka po truskawkach to sama zejdzie, nie swedzi? bo ja wlasnie nie chce zeby sie mała meczyla przez moje zachcianki
Chciałam zacytowac a nie polubić.
Nie wiem czy swedzi, ale zejdzie. Znam mamy, które w nosie miały wysypki dzieci i jadły wszystko. Dzieci miały się dobrze (oprócz dziesiatek krostek). Oczywiście do tego nie namawiam i nie pochwalam.
Poza tym chyba przesądzają z tym ze truskawki tak uczulaja. Uważam, ze można z czystym sumieniem spróbować.
-
Napisałam posta i mi go wcięło!!
Wszystkiego co najwspanialsze mamusie :*
Ja nie dostałam żadnego prezentu, nawet życzeń. Myślałam, że mój mąż wpadnie na taki pomysł, ale się przeliczyłam. Nie ukrywam, trochę mi przykro. Po porodzie też nic nie dostałam
Fajny miałam dzień, bo spotkałam się z koleżankąMiło wyjść na kawę, połazić po rynku (do czego mój beznadziejny wózek kompletnie się nie nadaje, bo trzęsie nim jak galaretą, gówno). Później poszliśmy w 6 na pizzę
Małego musiałam karmić w toalecie, bo w restauracji było tak koszmarnie głośno, że sie przestraszył i w ogóle go nie potrafiłam uspokoić. Po 5 minutach ciszy w łazience dopiero złapał pierśAle będziemy się powoli oswajać z ludźmi
Stokrota - Ty mieszkasz we Wro, prawda? Dziś spotkałam kolezankę i powiedziała mi, że w czwartki w Helios Nowe Horyzonty jest "Wózkownia", czyli mamy z takimi maluszkami mogą przyjść i obejrzeć normalny, dorosły film i nikt krzywo nie patrzy, że dziecko płacze albo, że jest karmione piersią. Czad, nie?
Wejdź sobie też na stronę "Mamy dla Mam" - tam też są organizowane jakieś różne spotkania i warsztaty:)Pia Gizela, Stokrota :) lubią tę wiadomość
-
o fajna! mój też raczej dostanie koszulę z napisem "PRZYSTOJNY FACET A DO TEGO SUPER TATA" (musiałabym zamówić koszulkę personalizowaną) albo taką http://pl.dawanda.com/product/78216607-Koszulka-Mska-Wielofunkcyjny-Tata
albo właśnie tą którą pokazałaś! -
mamusie wszystkiego dobrego
!
ja dostałam dzisiaj od còrci bukiet i zaskoczył mnie miło mąż,że o tym pomyślał
Gosiak moja na początku też tylko przy mnie była a teraz mam mnôstwo czasu a Pola bawi się sama
a dzisiaj się prawie cały dzień z nią bawiłam,w końcu święto mamyGosiak, mala_mi1982 lubią tę wiadomość