Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara 82 wrote:A wiecie czemu mi przykro bo teraz pojechał do swojej mamy i siedzi juz tam 2h, a ja do swojej nie mogę sobie pojechać i posiedzieć 2h.
Ale chyba jutro tak zrobię, nawet jeśli Piotruś miał by płakać to tatuś trudno będzie musiał dziecko uspokajac.Lara 82, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
Stokrota :) wrote:Czy któraś z Was zaliczyła już ok 500km podróż z maluchem i kilkudniowy pobyt w obcym miejscu ? Jak to wyglądało ? Jak często postoje ? Jak długie ? Czy dziecko miało problemy ze spaniem w nowym miejscu ?
Niedługo jedziemy nad morze i mam stresa.
500 km nie, ale 250 km tak. Jeden postoj na zmiane pieluchy. W drodze powrotnej zadnego postoju - przespala ciurkiem 3 godziny jazdy. A Luna spala fenomenalnie w nowym miejscu. Moze dlatego, ze praktycznie caly dzien byla swiezym na powietrzu.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Gosiak czy zamawiałaś może jakis kocyk Martello? Jeśli tak to daj znać który wybrałaś i czy polecasz?
http://www.martello.pl/sklep-online
Kojarzę że ktoś był nimi kiedyś zainteresowany a potrzebuje opinii bo mi się bardzo podobają tylko nie wiem który wybrać.Gosiak lubi tę wiadomość
-
Buuu czekalam do wieczora i tez moj maz nawet zyczen nie zlozyl nawet kwiatka nie wyslal nic ;( po porodzie dostalam ale na moj poerwszy dzien matki myslalam ze chociaz zyczenia mi zlozy.. Byloby tk milo a tu nic.. Wiec dolaczam do grona rozczarowanych mam
ja tu sama tyramz mala gdy on w morzu i nawet glupiego kwiatka nie wyslal
-
Gosia trzymam kciuki za wizyte. Ciekawe ile Janeczka wazy
Ja dostalam prezent na imieniny i dzien matki w postaci wymarzonej kolejnej juz chustyhaha ale moj M widzi ze my z Ignasiem to kochamy i sprawia nam to wiele radosci i ze turlamy sie po podlodze tez po chustach zamiast kocach wiec nawet sam mi powiedzial jak mu pokazalam ze taka mi sie podoba. Nawet nie oponowal specjalnie przy cenie
Ja polecam kino z dzieckiem. My w srode bylismy w multikinobaby i naprawde bylo czadersko. Zbieramy sie z dziewczynami i idziemy cala paczka z dzieciakami. Fajnie mozna czas spedzic.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny !
Tak tak , odzywam się tylko raz a później cisza.Pewnie żadna mnie nie pamięta nawet, tak więc u mnie się dużo dzieję w życiu. Moje baby blues trwało trochę dłużej niż u większości ale już jest wszystko dobrze i cieszę się z macierzyństwa ; ) . Mam nadzieję że teraz wytrwam i nic się już nie wydarzy i będę mogła z Wami uczestniczyć w forummegg, Laurka, asia888 lubią tę wiadomość