Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też już nie spie.Kurde jak musze w tygodniu wstać do pracy to nie moge się obudzić a jak mam wolne to już od 7.00 nie śpie.Miłego dnia
Dżulietta a ty pracujesz w niedziele? Niedziela powinna być dniem wolnym od pracy.Tak jest w norwegii.Nawet sklepy sa pozamykane chyba,ze pracuje się w szpitalu. -
A mi się dziś śniło, że maluch był już na świecie - w tym śnie nie było jasne czy to chłopiec czy dziewczynka, ale to było strasznie spokojne, cichutkie dziecko. Aż się dziwiliśmy - mam nadzieję, że to proroczy sen
Fedra, cath lubią tę wiadomość
-
Hej, tak ja mam hashimoto
Sewerynka wrote:Olcia to Ty moze masz Hashimotto ??Wtedy chyba nie można przyjmować jodu i unikać morza itp.. To by się wtedy zgadzało. Z tymi witaminami i napychaniem kasy koncernom farmaceutycznym to się zgadzam w 100% Ale czego się nie zrobi dla dzidzi.. Mi kazał brać żelazo w tabletkach kiedy sam powiedział, że rzadko widzi tak idealne wyniki.. Ale każe to łykam dla dzidzi .Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Cześć dziewczyny
Tak się zarzekałam, że nie kupię spodni ciążowych a wczoraj moja mama zaciągnęła mnie do H&M i mówi "chodź chociaz przymierzysz. Jak nie to nie. " Przymierzyłam jeansy jedne (bo w sumie tylko jedne mi się podobały) i legginsy. I co? I kupiłam Nie wyglądają tak źle. Wczoraj jak pojechaliśmy z M do Sewerynki to nałożyłam jeansy. I są super wygodnie i co najważniejsze ładnie eksponują brzusio No ale stwierdzam, że i tak zaczne je nosić wrzesień/październik bo mi z góry guma spada troszke Ale nie są złe.Gosiak, Januszkowa, Fedra, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny:)
ja wczoraj bylam na zakupach...ale nic nie kupilam. Nie sprawiają mi radości zakupy. W HMie widziałam na wyprzedaży po 30 i 60zł, ale średnie:P
ogólnie w housie są spodnie takie wyższe na gumce jeansowe, ale koleżanka mnie pocieszyła i powiedziała, żebym teraz nie kupowała...bo za miesiąc będę większa;p ehh
wczoraj z nadmiernej aktywności i długiego siedzenia nocnego stwardniał mi brzuszek, aż się przestraszyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 10:26
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Cath, bo one wcale źle nie wyglądają, można kupić różne fasony - ja mam jedne rurki, jedne proste, które sobie podwijam i mam rybaczki, jedne białe i jeszcze jedne takie ala alladyny ala pumpy jedno jest pewno - są strasznie wygodne, a postronna osoba wcale nie widzi, że to ciążowki.
cath, Fedra lubią tę wiadomość
-
LadyMK wrote:hej dziewczyny:)
ja wczoraj bylam na zakupach...ale nic nie kupilam. Nie sprawiają mi radości zakupy. W HMie widziałam na wyprzedaży po 30 i 60zł, ale średnie:P
ogólnie w housie są spodnie takie wyższe na gumce jeansowe, ale koleżanka mnie pocieszyła i powiedziała, żebym teraz nie kupowała...bo za miesiąc będę większa;p ehh
w housie nie polecam nic kupowac ciuchy maja fajne, fajny krój i w ogóle ale z moich doświadczeń wynika, że tandeta i ze spodni schodzi kolor po kilku praniach i generalnie jakość do bani, chociaż jak to ma być ciażowe to w sumie nie musi być aż tak trwałe baleriny reklamowalam po tygodniu, cale sie rozkleily, dostalam drugie i tez sie rozklejaja kupilam torebke i rączka pęka o tyle dobrze że na wszystko 2lata gwarancji
za to w croppie mam ubrania naprawde i po 6lat i jest ok chociaż spodni żadnych stamtąd nie mam to nie porównam, dziwne w sumie bo LPP wykupiło i croppa i housa więc jakość powinna być teoretycznie ta sama...
ja nie kupuje ciążowych ciuchow w moje sie mieszcze nadal, ogolnie nosze rozmiar 34 albo 36 już teraz bardziej, mam ze 3 pary spodni 40 i mi spadaja z tyłka... narazie nie widze sensu, może na zime sie cos zaopatrze, w sumie wcale nie ma pewnosci że brzuch urośnie jakoś bardzocath lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Cath, bo one wcale źle nie wyglądają, można kupić różne fasony - ja mam jedne rurki, jedne proste, które sobie podwijam i mam rybaczki, jedne białe i jeszcze jedne takie ala alladyny ala pumpy jedno jest pewno - są strasznie wygodne, a postronna osoba wcale nie widzi, że to ciążowki.
LadyMK ja kupiłam rozmiar 40 gdzie zawsze tak 38 noszę bo mam tyłeczek odstający i niestety w mniejsze do uda się zmieszczę potem ne wciągnę i te są takie że są troszkę luźne. Więc myślę, ze długo w nich pochodzę a jak coś to kupię następne. i ja na wyprzedażach w H&M nigdy nic nie kupiłam Zawsze po regularnej cenie.
Jeansy te ciążowe 100 zł a legginsy 40 więc superWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 10:42
-
Gosiak wrote:Dziś mnie naszła wena kulinarna - zabieram się za aromatyczne kotleciki mielone wołowe pieczone w piekarniku
Gosiak, Fedra, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
cath wrote:
LadyMK ja kupiłam rozmiar 40 gdzie zawsze tak 38 noszę bo mam tyłeczek odstający i niestety w mniejsze do uda się zmieszczę potem ne wciągnę i te są takie że są troszkę luźne. Więc myślę, ze długo w nich pochodzę a jak coś to kupię następne
cath lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Ja też kupiłam rozmiar większe - są lekko luźniejsze w udach i mają spory zapas jeśli chodzi o wielkość brzucha - śmiem twierdzić, że posłużą mi do rozwiązania.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
A mi siostra upolowała w lumpie ciążowe spodnie H&M Mama, jedne bezowe, drugie czarne, krój taki jak lubie, czyli lekko rozszerzana nogawka, całe 15 zł za 2 pary, wygladaja jak nowe Rozmiar 40, póki co lekko przyduże i smiać mi sie chce z ich niskiego kroku, ale mysle ze jak bede miala wielki brzucho to beda idealne, za taka cene grzech bylo nie wziac. Nie maja takiego pełnego golfu po pachy, ale mysle ze i tak beda wygodne. Te czarne maja regulacje w srodku, sa po bokach 2 gumki ktore mozna sciagnac zapinajac je o guziki, pomysłowe
Fedra lubi tę wiadomość
-
Ja byłam ostatnio w H&M i nic ciekawego dla ciężarnych nie wypatrzyłam wogole u mnie jakiś taki dziwny ten sklep jest, wszędzie pełno towaru damskiego męskiego i dla dzieciaków, a H&M mama kolekcja na dziale dziecięcym na dosłownie 4 wieszakach!
cath, megg lubią tę wiadomość