Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cath zazdroszczę, że udało Ci się kupić spodnie. Załamałam się po ostatniej wizycie w H&M, wszystkie źle na mnie leżały. Zawsze mam problem w takich sklepach z długością nogawek więc kupuję spodnie gdzie są różne długości danego rozmiaru. Szkoda, że w Lee albo wranglerze nie ma spodni ciążowych eh. Tam zawsze na mnie świetnie leżą. Jeszcze spróbuję w C&A, może tam coś znajdę. Na razie chodzę w spódniczkach póki ciepło, jak się zrobi chłodniej to będzie problem.
cath lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Cath zazdroszczę, że udało Ci się kupić spodnie. Załamałam się po ostatniej wizycie w H&M, wszystkie źle na mnie leżały. Zawsze mam problem w takich sklepach z długością nogawek więc kupuję spodnie gdzie są różne długości danego rozmiaru. Szkoda, że w Lee albo wranglerze nie ma spodni ciążowych eh. Tam zawsze na mnie świetnie leżą. Jeszcze spróbuję w C&A, może tam coś znajdę. Na razie chodzę w spódniczkach póki ciepło, jak się zrobi chłodniej to będzie problem.
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:Ja byłam ostatnio w H&M i nic ciekawego dla ciężarnych nie wypatrzyłam wogole u mnie jakiś taki dziwny ten sklep jest, wszędzie pełno towaru damskiego męskiego i dla dzieciaków, a H&M mama kolekcja na dziale dziecięcym na dosłownie 4 wieszakach!
-
Tak, to prawda, w sklepach stacjonarnych straszna bieda, wszystko takie workowate, dlatego kupiłam tam tylko kilka par spodni, bo bez przymiarki ani rusz. Całą resztę będę kupować w necie. Kilka bluzek, koszulek już mam, teraz czekam na taką bluzę: allegro.pl/lans-bluza-ciazowa-prezent-ciaza-l-i4468703688.html
cath, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam po dłuższej przerwie Mnie mąż co chwile przypomina, żebym rozejrzała się za luźniejszymi spodniami, ale nawet nie chce mi się na nie oglądać. Czasem jak mnie coś natchnie to popatrzę na allegro albo bonprix i już mam dość. Wyobrażam sobie jak ja będę w tym wyglądać (!) i sięgam do szuflady po ulubione leginsy i koszulkę
-
cath wrote:Zgadzam się. Też bym kupowała z chłopcem. rożnie to bywa z tą płcią
spodnie super, takie jak lubie, proste, bez przetarc, cekinow, naszywek, cwiekow, ciemne, proste, dopasowane, idealne a co za biala plamke masz nad kieszonka z tylu?
cath lubi tę wiadomość
-
jak szukacie czegos stylowego dla mam w ciazy to naprawde fajne ubrania widzialam tutaj
http://www.happymum.pl/sklep3/j400,plaszcze_kurtki,1403-sissy_coat_sale!.html
boskie maja bluzki, koszule, dzinsy, no naprawde chyba wszystko bym zalozyla
http://www.happymum.pl/sklep3/b941a,komplety,690-candy_pink_sweater_sale!.html
ten sweter tez boski ! tak samo jak plaszczyk w ogole wszystkie ubrania są mega
mnie odrzuca jedynie cena... pozatym uwazam, że moje ciuchy nadaja sie na przebycie ciazy bez kupowania mam kilka wiekszych dzinsow i ocieplane leginsy na zime, do tego dluzsza bluzka i wystarczy i narazie nie planuje jakis wiekszych zakupow, ja lubie tuniki, dluzsze swetry mam mnostwo takich ciuchow, dopasowanych ale dlugich wiec nadaja sie na duzy brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 15:09
-
Vel wrote:jak szukacie czegos stylowego dla mam w ciazy to naprawde fajne ubrania widzialam tutaj
http://www.happymum.pl/sklep3/j400,plaszcze_kurtki,1403-sissy_coat_sale!.html
boskie maja bluzki, koszule, dzinsy, no naprawde chyba wszystko bym zalozyla
http://www.happymum.pl/sklep3/b941a,komplety,690-candy_pink_sweater_sale!.html
ten sweter tez boski ! tak samo jak plaszczyk w ogole wszystkie ubrania są mega
-
To na lustrze jakas plamka byla bo sama robie zdjęcia gdzie ja zgrabna cale życie mialam troszke w zawieszeniu teraz schudlam to nie powiem troche sie wyciągnęło co nieco to są spodnie z H&M za 99 zl maja ten pas i sa bardzo wygodne polecam zawstydzacie mnie
-
Asiaa1201 wrote:Bozeee jakie wy chudziny jesteście! Ja chyba w życiu nie wstawie tu swoich zdjęć ;(
-
Haha, ja i chudzinka? mi sie po prostu kg rozkladaja w miare rownomiernie. Ale ja muszę bardzo dbać, żeby nie przytyć. Zdrowo się odżywiać i ćwiczyć, a od czasu jak się zaczęliśmy starać, przestałam uprawiać sport, bo się bałam, że mogę zaszkodzić nieświadomie dziecku. I od stycznia noszę 40-tkę.
P.S. Jedziemy nad morze na rybkę i gofryWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 16:37
cath lubi tę wiadomość