X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath zazdroszczę, że udało Ci się kupić spodnie. Załamałam się po ostatniej wizycie w H&M, wszystkie źle na mnie leżały. Zawsze mam problem w takich sklepach z długością nogawek więc kupuję spodnie gdzie są różne długości danego rozmiaru. Szkoda, że w Lee albo wranglerze nie ma spodni ciążowych eh. Tam zawsze na mnie świetnie leżą. Jeszcze spróbuję w C&A, może tam coś znajdę. Na razie chodzę w spódniczkach póki ciepło, jak się zrobi chłodniej to będzie problem.

cath lubi tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    Cath zazdroszczę, że udało Ci się kupić spodnie. Załamałam się po ostatniej wizycie w H&M, wszystkie źle na mnie leżały. Zawsze mam problem w takich sklepach z długością nogawek więc kupuję spodnie gdzie są różne długości danego rozmiaru. Szkoda, że w Lee albo wranglerze nie ma spodni ciążowych eh. Tam zawsze na mnie świetnie leżą. Jeszcze spróbuję w C&A, może tam coś znajdę. Na razie chodzę w spódniczkach póki ciepło, jak się zrobi chłodniej to będzie problem.
    Ja pierwsze co siegnelam po legginsy bo w sumie takie materialowe najczęściej nosze. :) zawsze w reserved, mohito itp kupowalam. No ale pare par jeansów tez zawsze byli w mojej szafie. I w sumie najczęściej kupowane w h&m :) zawsze i tak skracalam spodnie bo musialam większe rozmiary kupowac ze względu na mój tyleczek :) no a co sie z tym wiąże ze byly długie :D a te jedne jedyne ciążowe mi sie spodobaly bo miałam w identycznym kolorze w domu wlasnie z h&m tylko normalne jeansy :) przymierzylam i to bylo to :D

Januszkowa lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiaa1201 wrote:
    Ja byłam ostatnio w H&M i nic ciekawego dla ciężarnych nie wypatrzyłam ;) wogole u mnie jakiś taki dziwny ten sklep jest, wszędzie pełno towaru damskiego męskiego i dla dzieciaków, a H&M mama kolekcja na dziale dziecięcym na dosłownie 4 wieszakach!
    Wg nie ma nic ciekawego dla mam :/ niestety reszta to takie jakies dziwne rzeczy byly :/

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to prawda, w sklepach stacjonarnych straszna bieda, wszystko takie workowate, dlatego kupiłam tam tylko kilka par spodni, bo bez przymiarki ani rusz. Całą resztę będę kupować w necie. Kilka bluzek, koszulek już mam, teraz czekam na taką bluzę: allegro.pl/lans-bluza-ciazowa-prezent-ciaza-l-i4468703688.html

cath, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Madlene Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po dłuższej przerwie :) Mnie mąż co chwile przypomina, żebym rozejrzała się za luźniejszymi spodniami, ale nawet nie chce mi się na nie oglądać. Czasem jak mnie coś natchnie to popatrzę na allegro albo bonprix i już mam dość. Wyobrażam sobie jak ja będę w tym wyglądać (!) i sięgam do szuflady po ulubione leginsy i koszulkę ;)

relgj44jl1yjpwpb.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam zdjęcia w jeansach :) Nie są złe. :) Najbardziej mnie jara to że ładnie eksponują brzuszek :D

Obraz%2B013.jpg

Obraz%2B020.jpg

i tak wyglądają z tyłu.
    Obraz%2B014.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 21:16

Gosiak, Bietka, Januszkowa, Fedra, Sewerynka lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Madlene Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    ...teraz czekam na taką bluzę: allegro.pl/lans-bluza-ciazowa-prezent-ciaza-l-i4468703688.html
    A z chłopcem, czy dziewczynką ;)

relgj44jl1yjpwpb.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene wrote:
    A z chłopcem, czy dziewczynką ;)
    Z chłopcem, bo wydaje mi się bardziej neutralny i symbolizuje po prostu dziecko.

cath, Madlene lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Z chłopcem, bo wydaje mi się bardziej neutralny i symbolizuje po prostu dziecko.
    Zgadzam się. Też bym kupowała z chłopcem. rożnie to bywa z tą płcią :D

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath jaka Ty zgrabna jesteś ;) zazdroszczę ;)

cath, LadyMK, Sewerynka lubią tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• Katiś Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath ale fajne te spodnie, powiedz ( bo wstyd przyznać ale nie umiem Was nadrobić :P) gdzie i za ile je kupiłaś.

p.s. cath ładna z Ciebie kobitka

cath lubi tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • Vel Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Zgadzam się. Też bym kupowała z chłopcem. rożnie to bywa z tą płcią :D

spodnie super, takie jak lubie, proste, bez przetarc, cekinow, naszywek, cwiekow, ciemne, proste, dopasowane, idealne :) a co za biala plamke masz nad kieszonka z tylu?

cath lubi tę wiadomość

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • Vel Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak szukacie czegos stylowego dla mam w ciazy to naprawde fajne ubrania widzialam tutaj

http://www.happymum.pl/sklep3/j400,plaszcze_kurtki,1403-sissy_coat_sale!.html

boskie maja bluzki, koszule, dzinsy, no naprawde chyba wszystko bym zalozyla :D

http://www.happymum.pl/sklep3/b941a,komplety,690-candy_pink_sweater_sale!.html

ten sweter tez boski ! tak samo jak plaszczyk :) w ogole wszystkie ubrania są mega

mnie odrzuca jedynie cena... pozatym uwazam, że moje ciuchy nadaja sie na przebycie ciazy bez kupowania :) mam kilka wiekszych dzinsow i ocieplane leginsy na zime, do tego dluzsza bluzka i wystarczy :) i narazie nie planuje jakis wiekszych zakupow, ja lubie tuniki, dluzsze swetry mam mnostwo takich ciuchow, dopasowanych ale dlugich wiec nadaja sie na duzy brzuch

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 15:09

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje jedne spodnie wyglądają tak - w życiu bym nie powiedziała, że to ciążowe.
    http://wrzucaj.net/images/2014/08/10/ja.jpg

Asiaa1201, cath, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    jak szukacie czegos stylowego dla mam w ciazy to naprawde fajne ubrania widzialam tutaj

http://www.happymum.pl/sklep3/j400,plaszcze_kurtki,1403-sissy_coat_sale!.html

boskie maja bluzki, koszule, dzinsy, no naprawde chyba wszystko bym zalozyla :D

http://www.happymum.pl/sklep3/b941a,komplety,690-candy_pink_sweater_sale!.html

ten sweter tez boski ! tak samo jak plaszczyk :) w ogole wszystkie ubrania są mega
    To prawda, mają super ciuchy. Też bym sobie tam kupiła praktycznie wszystko :D

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozeee jakie wy chudziny jesteście! Ja chyba w życiu nie wstawie tu swoich zdjęć ;(

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• cath Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To na lustrze jakas plamka byla :) bo sama robie zdjęcia :) gdzie ja zgrabna :D cale życie mialam troszke w zawieszeniu teraz schudlam to nie powiem troche sie wyciągnęło co nieco :D to są spodnie z H&M za 99 zl :) maja ten pas :) i sa bardzo wygodne polecam :) zawstydzacie mnie :)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiaa1201 wrote:
    Bozeee jakie wy chudziny jesteście! Ja chyba w życiu nie wstawie tu swoich zdjęć ;(
    Przestan :* ja nie należę do szczuplych dlugo bralam tabletki anty 4 lata i odstawilam w styczniu to mi troszkę na wadze spadło :* ale cellulit i rozstępy niestety mam :( teraz fakt schudlam i dużo ludzi to zauwaza. :) a z drugiej strony jestesmy po to aby sie wspierać :* i kazda z nas jest inna :)

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, ja i chudzinka? ;) mi sie po prostu kg rozkladaja w miare rownomiernie. Ale ja muszę bardzo dbać, żeby nie przytyć. Zdrowo się odżywiać i ćwiczyć, a od czasu jak się zaczęliśmy starać, przestałam uprawiać sport, bo się bałam, że mogę zaszkodzić nieświadomie dziecku. I od stycznia noszę 40-tkę.
    P.S. Jedziemy nad morze na rybkę i gofry ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 16:37

cath lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To życzę smacznego :*

megg lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
‹‹ 305 306 307 308 309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ