X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo smacznego ;)
    No to rozmiar 40 bym chciała nosić
    a noszę 42/44 blee ;(

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• megg Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie te juz wyszedl brzuszek:)
    narazie kupilam luzne spodnie na gumke w H&M ale mam sasiadke mojego wzrostu i odkupilam tez od niej 2 pary spodni ciazowych z H&M, tez wydaje mi sie ze sa wygladowo OK
    Hitem dla mnie sa obecnie modne sukienki dresowe oversize, idealne gdy sie rośnie (ja kupilam na allegro)

Asiaa1201, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Racja te sukienki są świetne ;) i bardzo wygodne ;)

megg lubi tę wiadomość

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• megg Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nie takie drogie ja zapłaciłam okolo 60 zł a naprawde materiał rozciągliwy :)

...to tez pochwale sie brzuszkiem, a co :)

2r5fbc7.jpg

cath, Asiaa1201, Bietka, juska19, Fedra, Sewerynka lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Vel Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    To na lustrze jakas plamka byla :) bo sama robie zdjęcia :) gdzie ja zgrabna :D cale życie mialam troszke w zawieszeniu teraz schudlam to nie powiem troche sie wyciągnęło co nieco :D to są spodnie z H&M za 99 zl :) maja ten pas :) i sa bardzo wygodne polecam :) zawstydzacie mnie :)

niezłą masz tą lustrzanke, w ogole nie widać że to lustro na tym zdjęciu ale faktycznie sama bys sobie takiego raczej nie dala rady zrobic :D

ja też mam canona ale zwykly :)

to ja dzis mialam taki na czczo ! jak obsune majtki na maksa to widać zaoraglenie pod brzuszkiem

a jak naciagne majtki normalnie i zaloze spodnie to brzuch jest niewidoczny w ogole

czyli wszystko to co wypukłe jest pod pępkiem :D czyli to musi byc dzidzia a nie tluszcz :P

http://www.iv.pl/images/52860400617355271780.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 17:19

Asiaa1201, megg, Madlene, cath, Januszkowa, juska19, Fedra, Bietka, Sewerynka lubią tę wiadomość

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • bommbelek89 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wczoraj pojechalismy do miasta na caly dzien prawie bo robimy remont i robilismy zakupy czulam ze boli mnie krzyz jak wrocilam do domu cale majtki byly w brazowej krwi zadzwonilam do gin kazala wziac nospe forte i 3x2 magnez i lezec tak abrdzo sie boje zeby wszystko bylo dobrze:((( wizyte mam w czwartek:(

16udskjogri4r6n4.png
  • Vel Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bommbelek89 wrote:
    dziewczyny wczoraj pojechalismy do miasta na caly dzien prawie bo robimy remont i robilismy zakupy czulam ze boli mnie krzyz jak wrocilam do domu cale majtki byly w brazowej krwi zadzwonilam do gin kazala wziac nospe forte i 3x2 magnez i lezec tak abrdzo sie boje zeby wszystko bylo dobrze:((( wizyte mam w czwartek:(

Nie martw sie :* ja mam w glowie słowa ginekologa żeby sie martwic dopiero szklanka krwi, a brazowy sluz nic nie znaczy :) zawsze jak sie bardzo, bardzo boisz pojedz dla spokoju do szpitala, zrobia Ci usg i lepiej sie poczujesz :)

zjk3p18.png

• Asiaa1201 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak dzis? Dalej masz plamienie?
    Tak, dla świętego spokoju jedź na ip

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 18:09

atdcanliuj218uui.png
    l22ndf9hdqcjnu93.png

• cath Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel piękny masz brzusio :) ja wczesniej mialam lustro Nikona teraz przerzuciłam sie na Canona. I calkiem inny styl zdjęć :) z kolezanka ktora studiuje fptografie robimy zdjęcia noworodkom/niemowlakom :) tak amatorsko ale sie fotografia bardzo interesuje :) mam sprzęt ze mogłabym sama sobie zrobić zdjwxie bez odbicia w lustrze ale a dużo ustawiania :)

Bombelku trzymam kciuki ale jest tak jak Vel mówi nie ma dużej ilości krwi to pewnie nic poważnego :* jesli to cie niepokoi to jedz do szpitala :* sprawdź :* ostrożności nigdy za wiele. :*

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Madlene Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    Ślub cywilny ;D tylko z obiadem i tortem;D
    Juz za 4 tyg denerwuje sie..
    Oj Gusiaa ;) My 1 września obchodzimy 7 rocznicę a jeszcze pamiętam te przedślubne nerwy jakby to było w zeszłym tygodniu ;) Czasem to mówiłam, że "chyba się z Nim rozwiodę zanim dojdzie do małżeństwa!" Serio! Przez ostatni miesiąc przed ślubem tyle się kłóciliśmy, co nigdy wcześniej, ani później... O wszystko! O samochód do ślubu, soki, ciasta, etc. Ale w wyznaczonym dniu już nie mogliśmy się oboje doczekać. Pod kościołem (braliśmy ślub konkordatowy) byliśmy godzinę wcześniej :) I całe wesele czułam się jak księżniczka :) Co prawda będziesz się musiała trochę oszczędzać w tańcu, ale i tak poczujesz, że własny ślub to przepiękne i wyjątkowe wydarzenie. Najważniejsza tam natomiast... będziesz TY! Bo kto tam na chłopa będzie zwracał taką uwagę ;)

Fedra lubi tę wiadomość

relgj44jl1yjpwpb.png
  • Dżulietta Przyjaciółka

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maja35 wrote:
    Ja też już nie spie.Kurde jak musze w tygodniu wstać do pracy to nie moge się obudzić a jak mam wolne to już od 7.00 nie śpie.Miłego dnia :-)

Dżulietta a ty pracujesz w niedziele? Niedziela powinna być dniem wolnym od pracy.Tak jest w norwegii.Nawet sklepy sa pozamykane chyba,ze pracuje się w szpitalu.

Zazdroszczę! :) Ja pracuje w restauracji i niestety niedziela bez pracy dniem straconym:) ale pocieszam sie że juz od 18 na urlop idę- juz nie mogę się doczekać:)

w4sqyx8d2a8oz6oa.png
  • Vel Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cath wrote:
    Vel piękny masz brzusio :) ja wczesniej mialam lustro Nikona teraz przerzuciłam sie na Canona. I calkiem inny styl zdjęć :) z kolezanka ktora studiuje fptografie robimy zdjęcia noworodkom/niemowlakom :) tak amatorsko ale sie fotografia bardzo interesuje :) mam sprzęt ze mogłabym sama sobie zrobić zdjwxie bez odbicia w lustrze ale a dużo ustawiania :)

Bombelku trzymam kciuki ale jest tak jak Vel mówi nie ma dużej ilości krwi to pewnie nic poważnego :* jesli to cie niepokoi to jedz do szpitala :* sprawdź :* ostrożności nigdy za wiele. :*

Fajnie macie, mozecie sobie sesje robic dzieciatek i ciazowe nawzajem i nie musicie nikogo szukac :) Twoje zdjecia super wychodza, jak ze strony internetowej :)

Dżulietta ja też pracuje w restauracji, glownie hotelowej :D miałam epizody w normalnych ale generalnie cały czas hotelarka.. i tam też nie ma że wigilia, że sylwester, że boże narodzenie, wielkanoc, niedziela czy swieto pracy :P wiem jak to jest mieć jedna niedziele wolna w miesiacu i sie cieszyc a tak to 12h harówy :P ale jakby nie patrzeć zawsze mnie to kręciło :) w zeszłym roku mialam 260h w czerwcu przepracowanych a wtedy mialam glownie same zmiany na 5:30 rano, to raz mialam sytuacje że bylam na popoludnie a bylo mnostwo roboty że po 1 w nocy skonczylismy, a nastepnego dnia mialam miec na rano na 5:30 hahah a że był sezon to wszystkie pokoje zajete i nawet sie kimnac nie moglam, taxa na chate przebrac sie przekimac 2h i na nastepny dzien zombie w pracy :D ale milo to wspominam :) a wyplata jak cieszyla :)

cath lubi tę wiadomość

zjk3p18.png

• Januszkowa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cath dziewczyny mają rację wyglądasz super i zdjęcia profeska:)
    Ja robię zawsze telefonem, zastanawiam się czy kupić taki aparat lustrzankę, żeby robić dzidziusiowi ładne zdjęcia, ale czy będę potrafiła się nim obsługiwać? Jak myślicie?

cath lubi tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    Cath dziewczyny mają rację wyglądasz super i zdjęcia profeska:)
    Ja robię zawsze telefonem, zastanawiam się czy kupić taki aparat lustrzankę, żeby robić dzidziusiowi ładne zdjęcia, ale czy będę potrafiła się nim obsługiwać? Jak myślicie?
    Ja bez lustrzanki nie ruszam sie z domu :D kazda impreza robie zdjęcia :) a moje koty i psy maja chyba po milion zdjęć :) dziekuje wam za mile słowa :) ja i tak do siebie podchodzę krytycznie ale ciesze sie ze wam sie podobają :) poczekajcie aż zasypie was zdjęciami juz większego brzuszka a potem dzieciaczka :)
    Jesli chodzi o kupienie lustrzanki to polecam. Mozesz kupic najbardziej podstawowa, dla początkujących bez bajerów :) bo ja z moim księciem Canonem docierałam sie ze dwa miesiące. Teraz w planach zakup dwóch obiektywów :) no i program do obróbki zdjęć moim zdaniem jest najwazniejsza rzecza :) nie musi to być photoshop. Ja nie korzystam z photoshopa ale z trzech innych programów :D ale tak polecam ci kupienie lustrzanki :) mialam wczesniej nikona i byl dla mnie za prosty. Ale Canon bardzo polecam sa nieskomplikowane chyba ze kupisz lustrzankę dla profesjonalistów to będzie ciężko :D

Januszkowa, megg lubią tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • juska19 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze co do rozmiaru to mam 40 /42 masakra jakas bommbelek89 nie martw sie odpoczywaj :)

relge6yd0kju1g7d.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może taki nikon dla prawdziwego laika?:)

cath lubi tę wiadomość

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:
    Tylko dla mnie Canon robi ładniejsze zdjecia :) ale mysle ze Nikon by się sprawdzil :) najlepiej poczytać specyfikacje i opinie na temat różnych modeli :) pójść do jakiegoś sklepu zobaczyć czy nie za ciezki :) bo to tez sie liczy czasem jak robie dużo zdjwx Np wlasnie dzieciaczkom to mnie reka boli :) a moze masz jakiegoś znajomego który by mial lustrzankę nikona ro by się wypowiedział co nieco na ten temat :) bo ja krótko robilam nikonem Zdjęcia :) mi nie wystarczal :D

Januszkowa lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn Canony tez maja lustrzanki dla początkujących. :) i Np osoba ktora jest zadowolona z nikona będzie polcec ta marke :) ja pracowałam na dwóch i mi Canon o wiele bardziej odpowiada :)

Januszkowa lubi tę wiadomość

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Vel Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Januszkowa wrote:

Ja długo zastanawialam sie przed kupnem pierwszego aparatu, przegladalam opinie, porównywałam i zdecydowanie wygrał Canon

gdybym miała już wydać X kasy na lustrzanke to napewno na Canona, nie jest aż tak skomplikowany żeby go kompletnie nie ogarniac, a ze wszystkich opcji na poczatku nie trzeba przeciez korzystac :) a jak juz coś kupić i ma długo służyć to chyba lepiej odrazu takiego Canona :)

moj kolega miał własnie lustrzanke taka i nie mialam problemu z obluga, a moj Canon nie lustrzanka jest wrecz banalny :) i byłam mega zadowolona z zakupu, mial wszystkie opcje które chciałam :) i cieszylam sie, że własnie padło na ten a nie inny aparat :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 21:14

cath, Januszkowa lubią tę wiadomość

zjk3p18.png

• gusiaa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;-)
    My cały weekend poza domem, odstresowalam się ;-) do pracy we wtorek no i we wtorek wizyta ;-)

Niedawno dowiedziałam się, ze szef zwolnił jedna moja koleżankę z pracy :-/

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
‹‹ 306 307 308 309 310 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ