Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie te juz wyszedl brzuszek:)
narazie kupilam luzne spodnie na gumke w H&M ale mam sasiadke mojego wzrostu i odkupilam tez od niej 2 pary spodni ciazowych z H&M, tez wydaje mi sie ze sa wygladowo OK
Hitem dla mnie sa obecnie modne sukienki dresowe oversize, idealne gdy sie rośnie (ja kupilam na allegro)Asiaa1201, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
cath wrote:To na lustrze jakas plamka byla bo sama robie zdjęcia gdzie ja zgrabna cale życie mialam troszke w zawieszeniu teraz schudlam to nie powiem troche sie wyciągnęło co nieco to są spodnie z H&M za 99 zl maja ten pas i sa bardzo wygodne polecam zawstydzacie mnie
niezłą masz tą lustrzanke, w ogole nie widać że to lustro na tym zdjęciu ale faktycznie sama bys sobie takiego raczej nie dala rady zrobic
ja też mam canona ale zwykly
to ja dzis mialam taki na czczo ! jak obsune majtki na maksa to widać zaoraglenie pod brzuszkiem
a jak naciagne majtki normalnie i zaloze spodnie to brzuch jest niewidoczny w ogole
czyli wszystko to co wypukłe jest pod pępkiem czyli to musi byc dzidzia a nie tluszcz
http://www.iv.pl/images/52860400617355271780.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 17:19
Asiaa1201, megg, Madlene, cath, Januszkowa, juska19, Fedra, Bietka, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny wczoraj pojechalismy do miasta na caly dzien prawie bo robimy remont i robilismy zakupy czulam ze boli mnie krzyz jak wrocilam do domu cale majtki byly w brazowej krwi zadzwonilam do gin kazala wziac nospe forte i 3x2 magnez i lezec tak abrdzo sie boje zeby wszystko bylo dobrze:((( wizyte mam w czwartek:(
-
bommbelek89 wrote:dziewczyny wczoraj pojechalismy do miasta na caly dzien prawie bo robimy remont i robilismy zakupy czulam ze boli mnie krzyz jak wrocilam do domu cale majtki byly w brazowej krwi zadzwonilam do gin kazala wziac nospe forte i 3x2 magnez i lezec tak abrdzo sie boje zeby wszystko bylo dobrze:((( wizyte mam w czwartek:(
Nie martw sie :* ja mam w glowie słowa ginekologa żeby sie martwic dopiero szklanka krwi, a brazowy sluz nic nie znaczy zawsze jak sie bardzo, bardzo boisz pojedz dla spokoju do szpitala, zrobia Ci usg i lepiej sie poczujesz
-
Vel piękny masz brzusio ja wczesniej mialam lustro Nikona teraz przerzuciłam sie na Canona. I calkiem inny styl zdjęć z kolezanka ktora studiuje fptografie robimy zdjęcia noworodkom/niemowlakom tak amatorsko ale sie fotografia bardzo interesuje mam sprzęt ze mogłabym sama sobie zrobić zdjwxie bez odbicia w lustrze ale a dużo ustawiania
Bombelku trzymam kciuki ale jest tak jak Vel mówi nie ma dużej ilości krwi to pewnie nic poważnego :* jesli to cie niepokoi to jedz do szpitala :* sprawdź :* ostrożności nigdy za wiele. :* -
gusiaa wrote:Ślub cywilny tylko z obiadem i tortem;D
Juz za 4 tyg denerwuje sie..Fedra lubi tę wiadomość
-
maja35 wrote:Ja też już nie spie.Kurde jak musze w tygodniu wstać do pracy to nie moge się obudzić a jak mam wolne to już od 7.00 nie śpie.Miłego dnia
Dżulietta a ty pracujesz w niedziele? Niedziela powinna być dniem wolnym od pracy.Tak jest w norwegii.Nawet sklepy sa pozamykane chyba,ze pracuje się w szpitalu.
Zazdroszczę! Ja pracuje w restauracji i niestety niedziela bez pracy dniem straconym:) ale pocieszam sie że juz od 18 na urlop idę- juz nie mogę się doczekać
-
cath wrote:Vel piękny masz brzusio ja wczesniej mialam lustro Nikona teraz przerzuciłam sie na Canona. I calkiem inny styl zdjęć z kolezanka ktora studiuje fptografie robimy zdjęcia noworodkom/niemowlakom tak amatorsko ale sie fotografia bardzo interesuje mam sprzęt ze mogłabym sama sobie zrobić zdjwxie bez odbicia w lustrze ale a dużo ustawiania
Bombelku trzymam kciuki ale jest tak jak Vel mówi nie ma dużej ilości krwi to pewnie nic poważnego :* jesli to cie niepokoi to jedz do szpitala :* sprawdź :* ostrożności nigdy za wiele. :*
Fajnie macie, mozecie sobie sesje robic dzieciatek i ciazowe nawzajem i nie musicie nikogo szukac Twoje zdjecia super wychodza, jak ze strony internetowej
Dżulietta ja też pracuje w restauracji, glownie hotelowej miałam epizody w normalnych ale generalnie cały czas hotelarka.. i tam też nie ma że wigilia, że sylwester, że boże narodzenie, wielkanoc, niedziela czy swieto pracy wiem jak to jest mieć jedna niedziele wolna w miesiacu i sie cieszyc a tak to 12h harówy ale jakby nie patrzeć zawsze mnie to kręciło w zeszłym roku mialam 260h w czerwcu przepracowanych a wtedy mialam glownie same zmiany na 5:30 rano, to raz mialam sytuacje że bylam na popoludnie a bylo mnostwo roboty że po 1 w nocy skonczylismy, a nastepnego dnia mialam miec na rano na 5:30 hahah a że był sezon to wszystkie pokoje zajete i nawet sie kimnac nie moglam, taxa na chate przebrac sie przekimac 2h i na nastepny dzien zombie w pracy ale milo to wspominam a wyplata jak cieszylacath lubi tę wiadomość
-
Cath dziewczyny mają rację wyglądasz super i zdjęcia profeska:)
Ja robię zawsze telefonem, zastanawiam się czy kupić taki aparat lustrzankę, żeby robić dzidziusiowi ładne zdjęcia, ale czy będę potrafiła się nim obsługiwać? Jak myślicie?cath lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Cath dziewczyny mają rację wyglądasz super i zdjęcia profeska:)
Ja robię zawsze telefonem, zastanawiam się czy kupić taki aparat lustrzankę, żeby robić dzidziusiowi ładne zdjęcia, ale czy będę potrafiła się nim obsługiwać? Jak myślicie?
Jesli chodzi o kupienie lustrzanki to polecam. Mozesz kupic najbardziej podstawowa, dla początkujących bez bajerów bo ja z moim księciem Canonem docierałam sie ze dwa miesiące. Teraz w planach zakup dwóch obiektywów no i program do obróbki zdjęć moim zdaniem jest najwazniejsza rzecza nie musi to być photoshop. Ja nie korzystam z photoshopa ale z trzech innych programów ale tak polecam ci kupienie lustrzanki mialam wczesniej nikona i byl dla mnie za prosty. Ale Canon bardzo polecam sa nieskomplikowane chyba ze kupisz lustrzankę dla profesjonalistów to będzie ciężkoJanuszkowa, megg lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:To może taki nikon dla prawdziwego laika?
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:To może taki nikon dla prawdziwego laika?
Ja długo zastanawialam sie przed kupnem pierwszego aparatu, przegladalam opinie, porównywałam i zdecydowanie wygrał Canon
gdybym miała już wydać X kasy na lustrzanke to napewno na Canona, nie jest aż tak skomplikowany żeby go kompletnie nie ogarniac, a ze wszystkich opcji na poczatku nie trzeba przeciez korzystac a jak juz coś kupić i ma długo służyć to chyba lepiej odrazu takiego Canona
moj kolega miał własnie lustrzanke taka i nie mialam problemu z obluga, a moj Canon nie lustrzanka jest wrecz banalny i byłam mega zadowolona z zakupu, mial wszystkie opcje które chciałam i cieszylam sie, że własnie padło na ten a nie inny aparat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 21:14
cath, Januszkowa lubią tę wiadomość