Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
My dzis bylismy ns zakupach jedzeniowych. W trakcie mlody zasnal
teraz ma drzemke popoludniowa. Przez pierwsze 1,5 h spal sam, ale obudzil sie z placzem i trraz spi u mnie na klacie, bo nie daje sie odlozyc.
Dzisiaj w koncu udalo mi sie zrobic jemu zdj jak sie usmiecha
Gosiak, megg lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Niezła historia...
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Zgwalcona-w-trakcie-zmiany-plci-co-sie-dzieje-z-jej-dzieckiem,wid,17666526,wiadomosc.html
Masakra. Od poczatku do konca. Ja jestem ciekawa ile lat bedzie mialo to dziecko jak pierwszy raz wyladuje u psychiatry :[
Odkad Jenner zmienil plec, to temat jest chyba na topie. Teraz telewizja TLC zrobila serial o transseksualnej 14-letniej Jazz.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Na odzwyczajenie się od słodyczy kupiłam sobie pakę galaretek owocowych - nadziewanych sokiem owocowym. Przynajmniej nie będę jadła czekolady ani ciastek, batonów. Jak skończę tą paczkę, to nic więcej słodkiego nie kupuję.
Masakra, jaka jestem teraz uzależniona od słodyczyChyba nigdy wcześniej w całym moim życiu tak nie było.
Edit: próbowałam jakiś tydzień temu nic nie jeść słodkiego - to wytrzymałam 2 dni, ale na maksa bolała mnie głowa i na trzeci dzień zrobiłam sobie polewę czekoladową z płatkami owsianymi, bo nic innego nie było w domu tylko cukier i kakaoA potem już poszło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 17:43
megg lubi tę wiadomość
-
Gosiak ja zrobilam budyn jak nie moglam. A moj maz ciagle po lody chodzi ..i pyta cZy chce..
Nie. Jak cos to zjem jogurt.
Cwicze od czw i przez miesiac mam taki zamiar bo jak ja wyjde na plaze?
Moj nie spi od 13.40
Raz przy karmieniu przysnal i przelozylam go do wozka i biegiem na dwor- obudzil sie w windzie.
Jak poczytam ze sa dzieci ktore spi 20-8 ( Januszkowa) to nie chce mi sie wierzyc..Gosiak, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Natalka spala od 20 do 8 rano
teraz ma drzemkę od godziny, mam nadzieje, ze zdążę jej jeszcze dać jeść przed wyjściem do pracy. Tatuś ja przejmuje.
Skocze jeszcze przed praca do rossmana kupie jakieś zupki o deserki, bo szafka Natalki z jedzonkiem powoli pustoszeje. Wczoraj zajadala sie jablkiem z dynia. Przy pierwszych lyzeczkach troche sie krzywila, a później okazało się za mało
Uwielbiam mojego slodziaczka :* życzę miłego weekendu! W Krakowie wyszlo słońceGosiak, Januszkowa, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Gosiak ja tez mam straszna fazę na słodycze, codziennie muszę coś zjeść słodkiego. Na szczęście waga juz 6 kg mniej niż przed ciążą, tyle to ostatni raz przed ślubem ważyłam
Znalazłam fajnego bloga dietetyczki z przepisami dla dzieci, o rozszerzeniu diety, wprowadzaniu glutenu itd
http://przezbrzuszekdoserca.blogspot.com/p/mama.htmlGosiak lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, jestem przyszłoroczną lutówką
Mam problem i zbieram informacje. Czy któraś z Was miała pseudo miesiączkę w 8 - 9 tc? I jak to wyglądało?
Miałam brązowe - brunatne plamienia, na USG super i bijące serce...
po tygodniu znów plamienia i na USG wszystko ok, serducho bije...
Teraz już drugi dzień mam lekkie plamienia tak jakby śluz podbarwiony krwią... nie jest to żywoczerwona krew i nie ma jej nawet na wkładce jedynie zauważam przy aplikacji luteiny. Nie mieszkam w Polsce, położna powiedziała że mam nie panikować ale jestem po stratach, staraliśmy się 3 lata... Do ginekologa dopiero w czwartek...
Może Wy mi coś mądrego powiecie bo zwariuje...
dodam że brzuch nie boli, nie mam skurczów... -
Pianistka, a masz luteina dopochwowa z aplikatorem? Ja ze 2 razy się uszkodzilam nim i dlatego plamilam, później juz wolałam aplikować palcem z dodatkiem żelu intymnego i było ok. Pozdrawiam
-
Pianistka ja nie pomogę bo nie miałam podobnych doświadczeń ale chciałam tylko napisać , że przywołałaś wspomnienia.....
I ten opis pod suwaczkiem
Ja wczoraj wspomniałam sobie jak w zeszłym roku na wakacjach poczułam pierwsze ruchy w 18 tyg. Te takie motylki w brzuchuA potem jeb piętą pod żebra
Gosiak, dorocia2324, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi... Luteinę dopochwową biorę 2x2 i aplikuję palcem... więc zarówno uszkodzenie aplikatorem jak i niedobór progesteronu odpadają...
Stokrotka, a ja nie mogę się doczekać kiedy już ten pierwszy trymestr minie... chyba zdążę wszystkie włosy ze stresu zgubić -
Pianistka wrote:Dzięki dziewczyny za odpowiedzi... Luteinę dopochwową biorę 2x2 i aplikuję palcem... więc zarówno uszkodzenie aplikatorem jak i niedobór progesteronu odpadają...
Stokrotka, a ja nie mogę się doczekać kiedy już ten pierwszy trymestr minie... chyba zdążę wszystkie włosy ze stresu zgubićWszystkiego dobrego i 3mam kciuki za cudowną i spokojną ciążę
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Pianistka, witaj
Nas tu została garstka zaledwie, reszta dziewczyn się przestała udzielać po porodzie, ale ja kojarzę plamienia u dziewczyn. Sama miałam w 6 tyg. i byłam na IP, ale wszystko było ok.
Nie wiem czy to będzie coś mądrego co powiem - ale nie zamartwiaj się - jeśli Cię nic nie boli a plamienia nie ma nawet na wkładce, to myślę, że wszystko jest w porządku. Mi ginka mówiła, że w okresie kiedy miałaby być miesiączka (i pierwsza i druga) mogą występować nawet obfite plamienia czy krwawienie, które niektóre dziewczyny biorą za miesiączkę jak nie wiedzą, że są w ciąży.
Trzymaj się i powodzenia!
Faktycznie miło się wspomina tamten czas... -
Atakasobiejedna wrote:Gosiak ja tez mam straszna fazę na słodycze, codziennie muszę coś zjeść słodkiego. Na szczęście waga juz 6 kg mniej niż przed ciążą, tyle to ostatni raz przed ślubem ważyłam
Znalazłam fajnego bloga dietetyczki z przepisami dla dzieci, o rozszerzeniu diety, wprowadzaniu glutenu itd
http://przezbrzuszekdoserca.blogspot.com/p/mama.htmlJa wróciłam do wagi sprzed ciąży i mimo, że wsuwam te słodycze nie tyję, więc jak je ograniczę to podejrzewam, że zacznę chudnąć
Dzięki za linka, poczytam zaraz
Atakasobiejedna lubi tę wiadomość