Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiałam tak przed okresem. Nawet teraz jak mam mało mleka to czuję mrowienie prawie zawsze tylko nic nie wycieka i mały je zdecydowanie krócej.
A przed okresem nawet kilka dni przed to zdarzało się, że robiła mi sie plama na bluzce od mleka......
ehhh mam nadzieje, że zaraz mleko wróci bo szkoda mi maluszka...... -
nick nieaktualnyjednak tracę nadzieję, że mleko wróci. Dałam małemu butlę - wypił 150ml był już bardzo głodny. Boję się, że jak będę go dokarmiać to będzie mi zanikała laktacja. A z drugiej str to nie jest kryzys laktacyjny który trwa 3 dni żeby móc [przegłodzić dziecko. Mam wizję jeszcze 3-4 takich dni.... Jak dawałam mu butelkę to ryczałam tak mi przykro było........... ehh
-
Stokrota :) wrote:Słoneczna miałaś okazję już poczuc zęby na sutkach ?
Stokrota te dolne jedynki jeszcze nie sa cale wysuniete i jak je to nie czuje w ogole ale zaswm pociagnie ( np jak konczy jedzenie) to az podgryzie ale nie jakos strasznie:)
Oby tylko tak:)) -
Sylwia a nie mozesz troche
laktatorem sciagac? Stymulowac?
Wiem ze wt sr mowili ze 38 st!!! Rekordy podobno
A ja mam dylemat. Mielismy jechac nad morze - Krynica lub Katy Rybackie ale maz dzis sprawdzil ze najblizszy szpital jest dop w Elblagu..
Kurcze rozne sa sytuacje. Nie wiem co robic? Czy nie odpuscic tego morza w tym roku? A nie cche tez jechac gdzies gdzie sa tlumy i dalej od " wylotowki" z Waw
Dzis dalam malemu rumianek i zassal i jeszcze mowie do meza: pije skubany!! I sie zachlysnal! Masakra dlugo nie mogl odbic i oczy takie lzawiace ale w koncu odetchnal. Za lapczywie pociagnal.
-
Dzisiaj mega skwar, jutro ma być gorzej. Ja do pracy w te upały, masakra. Natalka większość czasu w domu. Dzisiaj byla tesciowa, miała odmianę, lubi wszystkich
nikogo sie raczej nie boi.
Dzisiaj pierwszy raz sama ja wykapalam. Zawsze robiliśmy to razem z mężem, taki rytuał mamy. Miałam cykora ta pierwszy raz sama, ale bez problemu