Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja używam dady i jestem zadowolona ;]
na laktatorze wiszę cały dzień już od tygodnia... nie wiem czy to kryzys czy skok ale na pewno zbiegło się z okresem. I do tego te przeklęte upały ;-/.
podobno jutro ma być jeszcze ciplej ale w czwartek ochłodzenie -
nick nieaktualny
-
Ja chyba zamówię zielone pampersy 3 na Allegro z kuponem z Biedronki, wyjdzie mi jakieś 56 gr za sztukę, a w sklepie najtaniej widziałam w promocji za 68 gr chyba. A na codzień używamy dady, pampersy na noc, chyba bardziej z przyzwyczajenia, może dady tez by się sprawdziły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Atakasobiejedna wrote:Ja chyba zamówię zielone pampersy 3 na Allegro z kuponem z Biedronki, wyjdzie mi jakieś 56 gr za sztukę, a w sklepie najtaniej widziałam w promocji za 68 gr chyba. A na codzień używamy dady, pampersy na noc, chyba bardziej z przyzwyczajenia, może dady tez by się sprawdziły
-
Atakasobiejedna wrote:Ja chyba zamówię zielone pampersy 3 na Allegro z kuponem z Biedronki, wyjdzie mi jakieś 56 gr za sztukę, a w sklepie najtaniej widziałam w promocji za 68 gr chyba. A na codzień używamy dady, pampersy na noc, chyba bardziej z przyzwyczajenia, może dady tez by się sprawdziły
Ja tez uzywalam bialych pampersow ze wzgledu na siatke pochlaniajaca kupe. W 4 juz tego nie ma wiec nie widze sensu przeplacactym bardziej ze wychodzi bardzo duzo za sztuke- prawie zlotowke chyba? A dada w promocji po 46gr:) a nic nie wycieka i dupka piekna.
-
słoneczna 85 wrote:Ja tez uzywalam bialych pampersow ze wzgledu na siatke pochlaniajaca kupe. W 4 juz tego nie ma wiec nie widze sensu przeplacac
tym bardziej ze wychodzi bardzo duzo za sztuke- prawie zlotowke chyba? A dada w promocji po 46gr:) a nic nie wycieka i dupka piekna.
A ja właśnie wolę zielone pampersy, te białe jakieś takie cienkie mi się wydają, no i są wyjątkowo duże, właśnie skończyliśmy białe 2, a zielonych i dady używamy 3.
Może komuś się przyda, na Allegro zielone pampersy 3 za 61 gr za sztukę z przesyłka do paczkomatu, a z kuponem wyszły mi za 51 gr za sztukę. W sklepie najtaniej w promocji widziałam za chyba 68 gr.
http://allegro.pl/show_item.php?item=5511040133 -
nick nieaktualny
-
czesc mamusie.
Nie mialam ostatnio czasu by pisac, szykowalismy sie do wyjazdu. Juteo wieczorem wyjezdzamy na wakacje 1500km w jedna strone, oczywiscie z przerwami takze trzymajcie kciuki zeby mala dzielnie zniosla podroz jak i sam pobyt:)
Podaje kolejne obiadkowe warzywa i obserwuje mala, na razie dobrze wszystkie przyjmuje.
A ja uzywam filtra, zreszta nie wyobrazam sobie wakacji bez smarowania nim Alicji.
U mnie tez upal, 35stopni poki co a bedzie jeszcze wiecej... tragedia.
Tez unikam spacerow w taka pogode, dzis o 8 rano bylysmy na niedlugo wtedy bylo jeszcze znosnie a teraz nie ma juz opcji na wyjscie.
Czy Wy tez tak macie ze macie czasem ochote gdzies wyjsc i odpoczac od wszystkiego, ja ostatnio to nawet nigdzie nie wychodze, w Polsce jak bylam nawet kolezanki nie mialy czasu kazdy ma swoje zycie i sprawy, a tutaj za granica jest jeszcze ciezej
Dlatego czekam na ten wyjazd by troche sie rozerwac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 13:33