Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosia przyjmiemy trochę deszczu, chociaż i tak jest dziś u nas chłodniej.
My po męczącym weekendzie, bo goście byli i gorąc okropna. Dziecko moje spać przez to nie mgło, budził się w nocy co 1,5-2h, a zawsze miał jedno dłuższe spanie 3h, no i spał z nami, bo odłożony do łóżeczka budził się.
I zaliczyliśmy wczoraj pierwsze kąpanie w baseniku!! Po prostu szał ciałSzczęśliwy jak nie wiem co był
Aktualnie śpi w sypialni na łóżku. Ja prawie posprzątałam, wyprałam, pościel przebrałam. Zamówić chciałam prezent dla męża, ale niestety wykupili i spodnie i koszulę w jego rozmiarze, co miałam upatrzone, a mogłam zamówić wcześniej i muszę kombinować dalej z prezentem. -
U nas ukrop straszny. Kuba ma teraz druga drzemkę a ja standardowo pod lozeczkiem żeby pospać. Mamy wiatrak ale mam nadzieje ze zaraz popada deszcz.
W niedziele mamy chrzest na Pomorzu i zostaje tam na tydzień z niuniem. Zamówiłam nam łóżeczko i wanienka turystyczna.
No i będziemy nad morzem nosić się w bondolinoGosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
A do mnie idzie nosidlo hop tye, hybrydowe.. Ciekawe czy Gabryś polubi
Gosiak, dalabys namiar na hule-kule? Bo pytam ludzi i cisza:p
Kasia1988 tez pytala i nikt nie odpowiedział :p
U mnie dalej duszno ale pochmurno...
Kupiłam ostatnio puzzle piankowe na podkoge- alfabet i litery- Gabryś szczęśliwy:D -
Groszek wrote:A do mnie idzie nosidlo hop tye, hybrydowe.. Ciekawe czy Gabryś polubi
Gosiak, dalabys namiar na hule-kule? Bo pytam ludzi i cisza:p
Kasia1988 tez pytala i nikt nie odpowiedział :p
U mnie dalej duszno ale pochmurno...
Kupiłam ostatnio puzzle piankowe na podkoge- alfabet i litery- Gabryś szczęśliwy:D
Ha kupiłam kule hule od sprzedawcy Hubiworld. Nie wkleję linka bo pisze ma kompie. Kosztowała chyba około 89 zł. -
Ja kule dostalam wiec nie wiem. Od hubiworld cos kiedys kupilam i bylo sprawnie:)
U nas chwile popadalo
Ja teraz nie smaruje niczym biustu bo boje sie ze maly nie bedzie chcial jesc od zapachu. Olej kokosowy chyba mozna
Pia jaa nawilzam codziennie po kapieli emoilium emulsja- ona nie jest tlusta. Buzie pprzemywam woda przegotowana i maly nor ma potowek w ogole -
Ja właśnie uspilam młodego na łóżku, albo raczej sam się uspil swoimi paluszkami
Wcześniej miał fazę na kciuka a teraz 2 środkowe palce są na topie... Jak zasnął to udało mi się podmienić je na smoczek. Chyba poleze razem z nim, raz ze pospi dłużej, a dwa ze głowa nie boli,to tez chętnie odpoczne.
Nie wytrzymałam ciekawości i młody dostał w sobotę marchewkę,odpychal łyżeczkę,więc stwierdziłam ze nie jest gotowy. A wczoraj i dzisiaj otwierał dzioba, sam prowadził łyżeczkę do buzi i ściągał z niej jedzenie dziaslami. Za 2-3 dni spróbujemy kolejny składnik, ale myślę że jak będzie siedział to wprowadzimy blw, bo widzę ze młody chciałby sam się karmić i tak wszystko jest brudneGosiak lubi tę wiadomość
-
No Gosiak,tak poszalałas to się nie dziwię
Ja myślę że najlepszą zachętą do raczkowania będą 2 koty hehe. Juz teraz jak ma okazję to łapie je za futro
Gosiak, justta lubią tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:No Gosiak,tak poszalałas to się nie dziwię
Ja myślę że najlepszą zachętą do raczkowania będą 2 koty hehe. Juz teraz jak ma okazję to łapie je za futro
Atakasobiejedna, justta lubią tę wiadomość