Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela wrote:Gosia kiedyś na ten artykuł wpadłam, ale tym razem wypróbuję
Moja nie mogła dziś zasnąć rano (chodzi o pierwszą drzemkę) - dopiero niedawna padła, a wstała dziś o 5:30 -
Pia Gizela wrote:mnie trochę zastanawia tylko czemu eko jest aż tak drogie, żeby kg marchwi kosztował 12 zł.
Ale będę kupować żeby spokojniej spać. Z drugiej strony wiem, że kiedyś i tak eko warzyw jeść nie będzie, np. w przedszkolu
Marchew 6zł, ziemniaki 4zł, cukinia 8zł. -
Dzien dobry.
Za cholere nie moge Was nadrobic. Natan w dzien okropnie marudny, tylko rece albo wozenie wozkiem i histerie ze nie mozna w zaden sposob go uspokoic. No i wiszenie na cycku i wolanie go nawet co godz. W nocy budzi sie co godz i musze dac cyca bo inaczej wrzask a smoczek w nocy od razu wypluwa. Jestem strasznie niewyspana i nie wiem od czego tak jest ale mam nadzieje ze sie to jakos ustabilizuje bo chyba padne -
Gosiak, ja od poprzedniego poniedziałku schudłam 2 kg! Nie wiem jakim cudem, ale waga leci w dół! Oby tak dalej, mam nadzieję, że nie zapeszę. Chyba w końcu nadszedł czas spadku wagi
A eko warzywa w Polsce strasznie drogiew Danii kg marchwi ekologicznej kosztuje na pl 5 zł, a jakie my tu mamy zarobki.
Gosiak, megg lubią tę wiadomość
-
Konwersacja z moim D. Umarłam....
Ja : "Jak Miśka usiądzie to kupimy jej garnuszek na klocuszek żeby mogła się bawić"
D. : "Bawić ? "
Ja : "No żeby mogła sobie klocki dopasowywać i wrzucać"
D. : "Aaaaaa ja myślalem, że o nocnik chodzi..."
<error>Gosiak, Lara 82, marcela29 lubią tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:Dzien dobry.
Za cholere nie moge Was nadrobic. Natan w dzien okropnie marudny, tylko rece albo wozenie wozkiem i histerie ze nie mozna w zaden sposob go uspokoic. No i wiszenie na cycku i wolanie go nawet co godz. W nocy budzi sie co godz i musze dac cyca bo inaczej wrzask a smoczek w nocy od razu wypluwa. Jestem strasznie niewyspana i nie wiem od czego tak jest ale mam nadzieje ze sie to jakos ustabilizuje bo chyba padne -
Stokrota :) wrote:Konwersacja z moim D. Umarłam....
Ja : "Jak Miśka usiądzie to kupimy jej garnuszek na klocuszek żeby mogła się bawić"
D. : "Bawić ? "
Ja : "No żeby mogła sobie klocki dopasowywać i wrzucać"
D. : "Aaaaaa ja myślalem, że o nocnik chodzi..."
<error>
-
Dorcia ja mialam wczoraj to samo. Stas mega marudny, pchal wszystko do buzi i gryzl mocno. Nic jeszcze nie widac, ale obstawiam zeby.
Ja ma szczescie warzywa bede miala od mamy i ciotki z przudomowego ogrodka. Reszte pewmie kupie eko.Gosiak lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:A, Pia, zapomniałam napisać - Bartuś super wyszedł na zdjęciach. A co to za miś z nim śpi?
miś to pies mamy, co go dostała w podstawówce i teraz przeszedł na własność synkową
ale najulubieńszą maskotą jest świnia z IkeiGosiak lubi tę wiadomość
-
A my byliśmy w babeczkarni
Dziecko spała a mama i tata zjedli po ciasteczku na drugie śniadanie
I jeszcze zaliczyliśmy zakupy w Rossmanie czyli wszystko dla dzieciaczka, no i jeszcze chrupki dla Norki
U nas zapowiada się słoneczny ale wietrzny dzień.słoneczna 85 lubi tę wiadomość