Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie Natalia spala w dzień pod moja nieobecność od 17 do 20:30. Troche ja sama budzilam do kąpieli. Przy butli zasnela. Ciekawe czy dośpi do rana. Odkąd skonczyla 2,5 mies. Nie wstawalam do niej ani raz w nocy. Najwcześniej wstala o 5.
Tez idę spać.
Dobranoc -
chetnie bym poszla do tego doktora, bo od jesieni 2013 lecze niedoczynnosc tarczycy (mialam 3,8 przy normie do 4, ale jak na moj wiek i przy staraniach za duzo), do tego pńl roku bralam bromergon na prolaktyne, poza tym czeste bole glowy, problemy z zolodkiem, a lekow mam juz dosc...szkoda ze w moich rejonach ten dr nie przyjmuje"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Luna zjadla dzisiaj pierwsza kaszke. Stwierdzilam, ze jednak jestesmy gotowe, bo moje dziecko od dwoch tygodni wieczorami je przez 3 godziny zanim sie nasyci i pojdzie spac. Uznalam, ze jednak powolutku zaczne wprowadzac nowe pokarmy.
Kupilam dzisiaj kaszke (http://www.beechnut.com/foods/) i lyzeczki (nie wiedzialam, ze lyzeczki dla bobasow sa oznakowane wiekowo LOL).
Tata trzymal mala na kolanach a ja karmilam. Luna cieszyla sie przy tym i smiala jak nigdy (ona czasem piszczy, ale raczej nie smieje sie na glos). Chyba myslala, ze to jakas nowa zabawa ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 04:46
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Pia Gizela wrote:mnie trochę zastanawia tylko czemu eko jest aż tak drogie, żeby kg marchwi kosztował 12 zł.
Ale będę kupować żeby spokojniej spać. Z drugiej strony wiem, że kiedyś i tak eko warzyw jeść nie będzie, np. w przedszkolu
Mam znajoma, ktora tylko eko i organiczne wszystko i ona mawia: "Nie pytaj czemu zywnosc organiczna jest taka droga, tylko dlaczego przetworzona jest taka tania."Gosiak, Pia Gizela, Bietka lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Pia Gizela wrote:mój o 8 przysnął przy karmieniu na rękach, mnie się oczy zamykają, ale jak się nawet z nim na łóżko przeniosę to pewnie pobudka będzie
Ale muszę wszystko robić powolutku i po cichutku