Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
januszkowa powodzenia
ja sobie narazie nie wyobrazam powrotu do pracy
Gosiak mojemu fotograf zrobil osratecznie zdjecie na lezaco na przescieradle
Ja juz dwa dni wprowadzam gluten. Kaszka manna do zupki i jest ok
ile tak trzeba zanim dziecko zje normalnie porcje kaszki cala?
O nadwadze tez nie slyszalam a moj franio to duzy chlopak
Lara najlepszego
U nas deszcz i pochmurno .Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Januszkowa! Trzymam kciuki za Ciebie! Chociaż my kobiety to jesteśmy jak czołgi, myślę więc, że dasz sobie radę, chociaż łatwo nie będzie.
Francuska tak zgadza się. Podróż ogólnie ok. Dziękuję temu kto wymyślił klimatyzację w aucie, bo wtedy były jakieś 32 stopnie w cieniuTakże klimatyzacja prawie na maksymalne chłodzenie, Zoja tylko w pampersie i koszulce z krótkim rękawem siedziała w foteliku z dużą ilością zabawek, które je co jakiś czas zmieniałam :p Większość podróży przespała, tylko pod koniec, jakieś 2 godz do celu i w jedną i w drugą stronę już marudziła, ale nie dziwię się. Tyle czasu w jednej pozycji nikt nie lubi.
Podróż długa i męcząca. Jechaliśmy 19 godzin. Postoje co 2-3 godz zależy jak się budziła. Przebieranie w aucie na siedzeniu. Pomimo tego, że nie było tak źle stwierdziliśmy, że jednak taniej, szybciej i wygodniej jest samolotem i tak będziemy już podróżować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 08:01
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Januszkowa mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie pouklada.
Dzien rozpoczal sie kupa gigantem, ktora wyladowala na naszym przescieradle. Dobrze, ze mamy podklad nieprzemakalny.
My od niedzieli wieczor jestesmy w domu. Wczoraj mielismy dzien porzadkow
Wczoraj Stas zasnal o 20 co mu sie rzadko zdarza. Spaw w ciagu dnia tylko 2,5 h ogolem a potrafi tyle jednirazowi spacwiec nie ms co sie dziwic, ze byl zmeczony.
Dzisiaj moze pojedziemy na basenJanuszkowa, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
U nas noc z czestymi pobudkami ale nie bylo najgorzej. Teraz dopiero sie obudzil i zaraz wstajemy z lozka sie przebierac i robic sniadanie.
Oczywiscie mam kolejny problem bo pokarmu prawie brak. Maly sie denerwuje ze nic nie leci. Dzis bede siedziala na laktatorze, mam jeszcze slod to zaraz wypije i niech moj P kupi mi femaltiker. Tylko zeby mieli go w aptece. Jakis kryzys mnie chyba dopadl bo Natan je ostatnio co 1-2 godz to powinna byc laktacja. -
Na usg przez ciemiaczko wszystko wygląda ok
Zaraz jedziemy do fotografa na zdjęcie i złożyć wniosek o dowód
Gosiak, LadyDi, Lara 82, Bietka, megg lubią tę wiadomość
-
Z ta waga to przeciez moze byc rozstrzal wedlug centyli. Jak bylismy na szczepieniu to mis wazyl 7600 a tombylo 30 czerwca czyli mail wtedy 4,5 ms. Pani dokctor sobie policzyla jakos wedlug wagi urodzeniowej i powiedziala ze najmniej moglby wazyc 6,800 ale Jesli ma 800 gr wiecej to super wazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 11:44
-
Januszkowa powodzenia życzę. Cały dzień rozłąki to trudna sprawa. Czym Ty się zajmujesz , że aż do 23.00 pracujesz jeśli można zapytać ? Masakra...tak od rana...wiadomo, że kolejny dzień wolny ale mimo wszystko od rana do wieczora to niełatwa sprawa.
Atakasobiejedna super , że wszystko ok. A rączki nadal drżą czy minęlo ?
Pia ja się nie rozczulałam nad zestawami. Kupiłam po prostu miseczkę i lyżeczkę z baby ono, niedrogo i się zaczynamy karmić. Jak usiądzie to będę chciała wprowadzać BLW a tu żaden talerzyk ani sztućce potrzebne nie będą. Jedzenie na tacce od krzesełka bo przecież talerz zaraz wyląduje na podłodze a sztućce to rączkiPia Gizela lubi tę wiadomość
-
Rączki mam wrażenie że drżą rzadziej. Jeszcze czeka nas wizyta u neurologa w przyszłym tyg.
Zdjęcie zrobione, wniosek o dowód złożonyWidać każdy fotograf ma swój sposób, mi kazał trzymać młodego na ręce, opierając go o taboret, potem dorobił białe tło w programie
Aha, warto ubrać dziecko w jakąś odswietna górę, nasz ma zdjęcie w body w jamniki, trochę to widać przy szyi jednak
Stokrota :), dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Dorciu co podawalas i robilas jak maly byl przeziebiony???
Oj ma chyba jakis dziwny katar nie wiem czy to mozliwe ale nie da sie go zciagnac nawet katarkiem do odkurzacza, po psikaniu woda morska. Odwracam na brzuszek i czekam potem odkurzacz i nic!!!
A ja mam wrazenie ze slysze. I ze oddycha mi czesto ustami? Nie wiem moze mam fisia?? -
Kupię więc pierwszy leszy
Chociaż mam w domu miseczki i talerzyki z Ikea i łyżeczki z TT i zastanawiam się czy nie styknie, chociaż w tych talerzach i miseczkach plastikowych i my czasem jemy
Ale w necie są jakieś zamykane, tylko czy ja bez tego nie dam rady? Największy problem mam z kubkiem. Czym się te niekapki różnią? Nie ogarniam!
Teraz rozważam doidy cup -
Stokrota jie wyswietla mi sie ten artykul o spaniubz dzieckiem a jestem ciekawa co to bo ja caly czas spie z misiem ? Maz powiedzial ze juz musimy zaczac non stop odkladac bo juz tak zostanie!! A ja kurcze nie wiem czy chce go odkladac do lozeczka? Czuje ze jest bezpieczniejszy gdy spi ze mna