Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuszę się pochwalic że Grzes dzisiaj bawiąc sie skarpetkami na stopach przekręcał sie na boki i raz nawet udało mu sie na brzuch
. Strasznie mnie to cieszy
Moj jest straaasznie głosny.Na razie wydaje dźwięgi ghhhh i aaaaa w róznych tonach i zakresach głosności. No i nauczył sie skrzeczeć. Boże aż uszy więdną od tego...
Ja byłam u usg bioderek na począku lipca i ani sladu po ograniczonym zakresie w odwodzeniu no i pojawiły się elementy kostnienia także jest okGosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze my bylismy tylko raz na usg bioderek i juz nam nie kazali przychodzic. A moze powinnam jeszcze raz sprawdzic?
Sloneczna moj to na brzuch na plecy na brzuch na plecybi wnkazda strone. W juz teraz wiem ze to jie dlatego ze go glowa przeciaza. Tylko dlatego ze chce. Ponadto lezac na brzuchu podnosi dupke na kolana jak do raczkowania ale nie wie co rekoma robic. No i przesuwa sie w kazda strone w ktora chce.
U nas za to nadal bez zebny i sie na razie nic nie zapowiada. Choc slini sie strasznie i wszystko gryzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
*Sylwia wrote:Mój pies właśnie rozszarpał jeża
Nie ma sie czym chwalic!!!, Przykro mi z powodu jeza, Sylwia lepiej pilnuj psa!!!
My mamy na podworku nasza ropuche i naszego jeza. Zamieszkaly u nas. Moj pies nie ruszy zeby zagryzc.
A jezyki to sliczne i pozytecznie stwrzenia. -
nick nieaktualny
-
Sylwia a masz nadmanganian potasu? Jak tak to poprzykaladaj te krysztalki tam gdzie jest zlamanie to ladnie przyschnie
U nas pierwsza drzemka, kupy nie ma juz 4 dzien;(
W nocy wstawlaam o 2 przewijAc bo stekal i plakal ale nie zrobil:(
Mam nadzieje ze nie zrobi podczas usg:)) -
nick nieaktualnyNo myśliwski ale jeszcze nie dawno nie patrzyła na jeże a wczoraj to ehhhh. O Grzesia się nie boję bo suka jest delikatna nawet podchodź do niego z rezerwą. Jedyne co to jest nieuważna i jak się cieszy to może uderzyć ogonem
Słoneczna ale ten pazur nie jest urwany całkiem tylko złamany i widać jakiś biały miąższ (nie wiem co to) -
słoneczna 85 wrote:U nas pierwsza drzemka, kupy nie ma juz 4 dzien;(
W nocy wstawlaam o 2 przewijAc bo stekal i plakal ale nie zrobil:(
Też miała taką sytuację i 5 dnia zapodałam kawałek czopka. Po 15 minutach poszła taka kupa gęsta i niezbyt ładnego koloru, a dziecko od razu wróciło "do siebie"A rozszerzasz już dietę? Marchewka jest bardzo zatwardzająca.