Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia ja czytałam, że kaszel może być nietypowym objawem ząbkowania.
Januszkowa, będę obserwować w takim razie. Pokasłuje w dzień, a w nocy w ogóle i katar dziś już jakby się unormował, więc zobaczymy.
A co do tego chleba no to niestety będę musiała podawać jej czarny, bo tu się tak je... Już nie chcę nic czytać na temat szkodliwości czegokolwiek, bo mnie to wpędzi w jakiegoś doła normalnie
A w ogóle to zadecydowałam, że będę karmić mieszanie. I papki i blw. Muszę ją do jedzenia przyzwyczajać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 22:58
-
nick nieaktualnyehhh dobra zobacze jutro..... jak cos się rozwinie to pójde do toczyskiej bardziej nie zarazi.
Toczyska jak była u mnie tydzień po porodzie to później miałam biegunke wirusowa i Grzes też, a później jak byłam jakoś w kwietniu to mały miał po wizycie był senny i spał csły dzień, nie mogłam go dobudzić na jedzenie.... może przypadek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Laura spóźnione życzenia składam! Spełnienia marzeń!
Pisalyscie ostatnio o awokado. Ja zazwyczaj robię pastę na kanapkę. Wczoraj zrobiłam z niego nutellę dietetycznąwyszła dobra. Świetna alternatywa dla chcących jeść mniej słodyczy
My od niedzieli jestesmyvjuz w domu. Dzisiaj mąż pierwszy dzień po urlopie poszedł do pracy. Młody wstał o 5, wiec ciezki dzień się szykuje, bo marudzi od rana.
U nas ząbków brak, ale za to Staś porusza się do przodupodciąga nóżki pod brzuch rączkami się zapiera i przesuwa się do przodu
-
Gosiak wrote:Ja będę kupować ubezpieczenie dodatkowe.
A no i oczywiście zapomniałam dodać że interesuje mnie dodatkowe ubezpieczenie i jaką firmę warto wybrać -
Atakasobiejedna wrote:A no i oczywiście zapomniałam dodać że interesuje mnie dodatkowe ubezpieczenie i jaką firmę warto wybrać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 07:59
-
nick nieaktualny
-
Lara 82 wrote:Pocahontas witaj u nas na watku.
A co sie stalo z Marcowkami. Troche je podczytywalam i z tego co pamietam tam bylas na watku w ciazy i po porodzie?
Jestesmy fajniejsze?( joke)
do marcówek też zaglądam, ale jak tu zajrzałam to się dowiedziałam kilku ciekawych rzeczy, np że nosidło jest złe (nie używam, ale nie zastanawiałam się nad tym, że coś jest nie tak z jego używaniem), no i o kaszkach piszecie, glutenie i OLEJU!!! (nie wiedziałam, że jest taki ważny). Dopiero czytam o wprowadzaniu posiłków stałych i okazuje się, że to wcale nie takie proste...
A pozatym fajnie, że chrzciny się udały:)
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Pocahontas nosidla nie sa zle
trzeba wybrac tylko takie ktore nest zdrowe dla dziecka kregoslupa
my dzis jedziemy na przymiarke do nosimisie
obczajac tule bedziemy, jak podpasuje to kupie
Sloneczna z tym wprowadza jem warzyw owocow to ja dawalam na zmiane czyli 2 dni marchew 2 dni jablko 2 dni brokul 2 dni sliwka itd... Wiem ze tu dziewczyny pisaly by pierw warzywa ale zdania sa podzielone wiec ja robilam na przemiani teraz mala super zjada miesny obiadek a potem po 2 h deserek choc czasem od razu po obiedzie domaga sie deserku
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Coraz ardziej przekonana nestem ze chce drugie
tylko co moj szef na to jesli np zamiast wrocic w lutym do pracy oznajmie mu ze jestem w ciazy:p ide np na zwolnienie 9 mscy i macierzynski:p chyba wtedy nie mam po co juz tam wracac co?
Przy drugim to juz raczej skorzystam z opiekunki gdy mojego m nie bedzie bo ciezko bedzie ogarnac stan ciazowy j dziecko a potem noworodka i dziecko:) a malzu pracy na 2 lata nie rzuci hehe... Swoja droga czas szybko leci.. Ledwo wrocil i juz minelo 5 tygodni jeszcze tydzien i wyjezdza...