Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Potrzebuję rady. Mały rano zjadł butle i potem jak mu się odbiło to trochę zwymiotowal. Jak nioslam tetrę do prania to zauważyłam że jest też na niej jakąś zielonkawa flegma
Nie ma kataru, nie kaszle, może częściej kicha od wczoraj. Przespal całą noc normalnie, temperatura w normie. Aha, ostatnia kupa była wczoraj rano, ale to M przewijal i mówił że może trochę zielonkawa była. Teraz ja go obserwuje to mam schizy że trochę bardziej chrumka przy oddychaniu? Nie wiem czy iść do lekarza od razu czy go jeszcze obserwować i jak coś to jutro pójść?
-
Ja bym poobserwowała jeszcze. Jak zauważysz znowu tą flegmę, albo kupka będzie zielona to wtedy weź "dowód" zawiń i z tym do lekarza.
Chociaż tu w Danii mówią, że jeśli zielona kupa utrzymuje się dłużej niż 2 tyg to dopiero wtedy coś się dzieje, a tak to w normie. -
Sue! Nienawidzę Cię normalnie za tą figurę! Cellulit?! Proszę Cię :p Wyglądasz jak starsza siostra dla Tomusia. No, ale po uśmiechach widać, że wakacje udane
Gosiak, ja też nie widzę zdjęć wcześniejszych, bo te z serwisu iv.pl znikają po jakimś czasie i zostają białej kwadraciki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 08:09
-
Dzięki LadyDi. Wczoraj dostał trochę kaszki jaglanej z holle, ona podobno odflegmia, ale jakoś nie wierzę żeby to mogło mieć związek. Jest jeszcze opcja że to kanalik łzowy się odetkał i ta ropa spłynęła, chociaż sorry za opis ale wyglądało to bardziej jak glut. No nic, wstrzymam się, jak coś mnie zaniepokoi to spróbuję go popołudniu zapisać na jutro na wizytę.
-
Blog BLW z przepisami. Cudeńka! http://gotujekomus.blogspot.dk/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 08:20
Atakasobiejedna, Gosiak, kasia_1988, Sue lubią tę wiadomość
-
Ja pierdziele, ledwo skończyłam kp, a już kilogram na plusie!
No ale co się dziwić, od 2 dni mam taką gastrofaze że non stop myślę o tym co zjeść... Myślałam że jednak udaje mi się powstrzymać, a tu masz. Łudzę się że to może przed @, bo brzuch mnie już któryś dzień muli i krzyż boli. A ja tak ćwiczyć nie lubię, no! Tylko zumba mi się podoba, ale co to jest raz w tygodniu heh.
-
U mnie noc jakos minela. Nad ranem placz jak zwykle i chyba baczki go wybudaly bo prykal. Usnal dopiero bujany na brzuszku u taty na klacie. Nie wiem ale chyba musi go brzuszek bolec ostatnio i przez to te placzki. Tylko od czego?
W niedziele wyjezdzamy do mojej siostry w okolice SlupskaWydaje mi sie ze chyba najlepiej noca wyjechac bo mniej korkow, chlodniej i chlopcy powinni przespac podroz. Juz sie stresuje pakowaniami i podroza
-
Ok, robię pierwsze zamówienie z eko-sklepu dla Janeczki - zamówiłam ziemniaki, marchewkę, topinambur, fasolkę szparagową zieloną i żółtą, olej rzepakowy. Zamówienie będzie u nas 13.08, bo teraz kolega ma urlop. Będzie akurat
Atakasobiejedna, dorocia2324, LadyDi, Pia Gizela, marcela29 lubią tę wiadomość
-
uff, śpi; mam nadzieję, że pośpi sobie i obudzi się w dobrym humorze:) bo to zasypianie w dzień ostatnio ciężkie jest
mam wrażenie, że to wina tego sobotniego zostawienia go z dziadkami i mam wyrzuty sumienia
Dorocia, to korzystaj na wyjeździe
Sylwia, to co piszesz mnie przeraża i smuci. Ale może się opamięta!
Gosia gratuluję zakupów! -
nick nieaktualnyu nas katar ogromny cały czas.... mały ma problem z jedzeniem. dzisiaj ide do laryngologa może odciagnie mu gluty bo ja nie jestem w stanie.
Generalnie humor ma nie najgorszy ale troszkę marudny jest. No i katar go wyburza i nie może jeść.
Dzisiaj będe robić inhalacje co 2-3h i sól morska i zobaczymy.
A z mężem to juz nie wiem.Niby chce się zajmować, jak jest w domu to mi pomaga ale jak sam zostaje to nie ogarnia tego wszytskiego. Jakoś tak lekko podchodzi do wszytskiego (może dobrze nie wiem).
MOże na pierwszy raz za duzo było rzeczy do ogarnięcia dla niego.... -
nick nieaktualnydzisiaj Grzes skończył 6 miesięcy
Nie przewraca sie jeszcze świadomie ani na boki ani z brzuszka na plecy i odwrotnie - raczej przypadkiem. Ale jest dość ruchliwy i ciekawski. Super obraca się wokół własnej osi - nie ma juz z tym problemu.
Na głos sie nie smieje - musi cos go super rozbawić. Na razie zdarzyło sie to kilka razy. A tak to smieje się na cicho
Teraz przez ten katar zaniedbałam ćwiczenia ale nie chcę go dodatkowo męczyć. Jak będzie płakał to bardziej będzie mu sie nosek zatykałdorocia2324, Pia Gizela, Laurka, Bietka, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Sylwia najlepszego dla Grzesia! Pol roku to taki juzmega wiek sie wydaje;)
My po wizycie kontrolnej toczyskiej i wszystko super;) mnie cos chwyta ale sie nie rozkreca.. Od 3 dni czuje rozbicie a poza tym zadnych objawow wiec sama nie wiem co to.. Ale juz biore na noc paracetamol a w dzien theraflu.. Oby mala sie uchowala;)
Wczoraj przez to ze nie kupilam nosidla przelamalam ske i wzielam mala zawinelam w chuste w sopocie... Byla przeszczesliwa... Tylko to wizanie to kurcze taka meka bo dluga ta chusta nim zawiaze to mala full ryk i dopiero potem spokoj:/