Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj na nocnym usypianiu tak mocno nie plakal ale musialam bujac na rekach i mruczec. W sumie to on wcale tak nie placze bardziej to jest bardzo glosne wydzieranie sie i jeczenie. I tak mamy caly wieczor i powiem szczerze ze zaczelam marzyc zeby wieczorem w spokoju obejrzec jakis film
Dzis Natan tez bardziej marudny. Najpierw pospal 1godz a tetaz nie cale 10min i mam go na rekach. No nic troche porobilam, reszte dokoncze w miedzy czasie albo pozniej bo do wyjazdu duzo nie zostalo.
Patrycja no takie dawanie nieswojemu dziecku jakiegokolwiek jedzenia to przegiecie ale moja tesciowa czasem tez ma glupie pomysly. Tylko teraz wie, ze nie ma ze mna zartow bo Kubie tez dawali co popadniei kiedy chcieli. Opierdzielilam z moim P kilka razy i teraz pytaja jak chca cos dac. -
Patrycja, co za głupia baba. Ja jak chcę poczestowac nawet kilkuletnie dziecko to pytam rodziców czy mogę, przecież może mieć alergię albo rodzice nie chcą dawać słodyczy. A co dopiero takiemu maluchowi!
przedszkolanka:), Sue lubią tę wiadomość
-
Monika ma być Pavlova z owocami (bezy upieczone), Makowa Panienka (zostało też przełożyć), sernik (nie zrobiony), sałatka grecka (mama zrobi uff!), sałatka brokułowa, paluchy z ciasta francuskiego i szynki parmeńskiej, frankfuterki drobiowe i wędzone i oraz kurczak w curry i obowiązkowo lody, bo zapowiadają upał!
Gosiak, LadyDi, monika_, przedszkolanka:), marcela29, dorocia2324, słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość
-
Pia gratuluje ja mam prawo jazdy od 15 lat i kocham jezdzic autem. Do pracy zawsze jezdzilam, no ale od 5 lat mieszkamy w takich dzielnicach ze musze bo autem do pracy 7 min a automusamo dwoma i chyba z h. Kovham jezdzic i to szybko i jie lubie meczy buł na drodze.
Tak macie racje, ja tez juz od 1,5 miesiaca mam prawie codziennie takie godzinne wypady po poludniu. Mlody ma czas z tatusiem a ja robie zakupy, albo zalatwiam sprawy swoje. Ale przylaczam sie do klubu tych co maja max 1 h 20 min wolnosci dziennie. Choc chyba bym wiecej nie chciala bo tesknie i mysle o misiu juz po takim czasie.Gosiak lubi tę wiadomość
-
A ja ululalam miska o 9,15 przebudzil sie om10,15 poszlam dolulac i zasnelismy. Wstalismy o 12.45 szok !!!!!
Chyba pierwsza i druga drzemke zaliczylismy na raz
A teraz mlody bawi sie na macie a ja siedze i nic nie robie tylko was czytam i neta!!!!
Len jestem!!!!!
Zaraz szykujemy sie na dworsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Patrycja ja bym chyba zabila taka babe. Nosz kurwa ja np nie jem nabialu bo mlody ma bolesci to chyba po takim torcie bym wyladowala z nim w szpitalu!!!!
Choc ja musze tez pilnowac moja mame. Bo juz ma chec dawac mu. A ja powiedzialam ze bardzo powolutku bede wprowadzac. Ale sie wystraszyla jak ostatnio byla bo kiala chec dac jablko pociucikac a ja jej powiedzialam ze jak bedzie mial wieczorem bolesci to moj maz po nia zadzwoni. To sie ziecia wystraszyla -
Moj tez dziewczyny ma marudny okres ostatnio. Moze glosnonnie placze, ale szybkonsie nudzi wszystko, chce byc noszony, i nowe rzeczy chce stare zabawki sie znudzily. No i ciezko mu sie zasypia.
Ja mam rolety zewnetrzne, ale lampke mam caly czas, choc bez niej byloby mi ciezko, chyba musze sobie takiego ciemniejszego troszke leda do kontaktu kupic bedzie ciemniej.
Sloneczna my tez w weekend przenosimy lozeczko obok mojego lozka. -
Słoneczna, też się zastosowalam do rady Twojego taty, zamiast wyjść na spacer to udało mi się go uśpić w domu. Zrobić nic nie mogę, bo każdy dźwięk go budzi w dzień, ale przynajmniej sobie odpoczne, bo pod koniec dnia mi nogi do tyłka wchodzą. Niedługo zrobi się chłodniej, a w zimie nie będę wychodzić na 3 długie spacery żeby mógł się przespać, a jak się przyzwyczai to będzie problem.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Udalo mi sie wszystko zrobic Natus zalicza druga drzemke.
Tylko z obiadem sie wkurzylam bo chce robic lasagne. Wszystko mam poszykowane i chce wyciagnac fix do tej potrawy a tu patrze nie mam. Cholera albo mi gdzies wypadl w sklepie albo tesciowa omylkowo wziela. I co teraz? Mam problem.
Pia gratulacje wyprawy samochodowej. Ja czesto jezdze sama z chlopcami, z reszta bardzo lubie jezdzic. Ja ostatnio szykowalam impreze urodzinowa dla mojego P wiec wiem jak to jest. Ale menu smakowicie brzmi
Pia Gizela lubi tę wiadomość