Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia podzielam twoje zdane w sprawie ciąży Chociaż jeśli o mnie chodzi to rozsądnie myśląc warto by było podreperować zdrowie, bo ja nadal walczę np. z anemią i mam jeszcze dwie inne dolegliwości, które mnie męczą,ale ciągle odkładam to na potem.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Hehe Gosiak wiesz teoretycznie powinnas z zajsciem min rok odczekac;) choc wiadomo w praktyce roznie bywa ostatnio na plazy byla babeczka ktora ma jedno dziecko 2 letnie i drugie 6 mies.. Mowila ze jednak za szybko ;p ze jest bardzo ciezko i 1 osoba nie da rady.. Ma wiec po poludniu meza a do poludnia nianie
-
bella84 wrote:Hehe Gosiak wiesz teoretycznie powinnas z zajsciem min rok odczekac;) choc wiadomo w praktyce roznie bywa ostatnio na plazy byla babeczka ktora ma jedno dziecko 2 letnie i drugie 6 mies.. Mowila ze jednak za szybko ;p ze jest bardzo ciezko i 1 osoba nie da rady.. Ma wiec po poludniu meza a do poludnia nianie
-
Wiecie jak jest.. Jak sie chce to sie nie ma a jak nie chce to ups jest!! my juz postanowilismy sie zabezpieczac w dni plodne gumkami a nie refleksem :p wolalabym nie wpasc teraz.. Ale jakby bylo to przeciez plakac nie bede szybko zaczne wtedy nianki szukac ot tyle ;p
Gosiak lubi tę wiadomość
-
bella84 wrote:Wiecie jak jest.. Jak sie chce to sie nie ma a jak nie chce to ups jest!! my juz postanowilismy sie zabezpieczac w dni plodne gumkami a nie refleksem :p wolalabym nie wpasc teraz.. Ale jakby bylo to przeciez plakac nie bede szybko zaczne wtedy nianki szukac ot tyle ;p
A mój kolega ma dwójkę dzieci nieplanowanych właśnie z refleksu, którym tak się zawsze na każdej imprezie chwalił -
No dobra bylam pewna ze wpadki nie zaliczymy przeciez o dzidzke nasza sie musielismy starac stad w sumie taka frywolka
Nawet fajnie tak dla odmiany pomyslec , a co jesli wpadniemy... Niz... Kiedy sie i czy wogole uda hihiGosiak lubi tę wiadomość
-
bella84 wrote:Moze on sciemnia ze z refleksu bo szczerze znam wielu ludzi ktorzy tak sie "zabezpieczali" i nikt wpadki nie zaliczyl ;p
No i ten wskaźnik Pearla jednak jest spory, ktoś zachodzić musi -
bella84 wrote:No dobra bylam pewna ze wpadki nie zaliczymy przeciez o dzidzke nasza sie musielismy starac stad w sumie taka frywolka
Nawet fajnie tak dla odmiany pomyslec , a co jesli wpadniemy... Niz... Kiedy sie i czy wogole uda hihi
Słyszałam, że w drugą ciążę zachodzi się szybciej i prościej, bo organizm jest niejako przygotowany, ale nie wiem ile w tym prawdy. -
Pia Gizela wrote:No właśnie! Nam się udało za piewszym razem a nie wiem co by było gdybym czekała i czekała aż się uda. Ja jestem z tych niecierpliwych bardzo
-
u nas byla jedna noc ostatnio z sucha pieluszka, ale potem juz ok, teraz czesciej dostawiam mała wiec chyba nawet wiecej je/pije w te upaly
dzis probowalam podac herbatke z kopru i zarowno butelka jak i niekapek odrzucone, troche z doidy upiila, ale wiekszosc wyplula, probowalam tej herbaty i tez mi nie podeszla, jutro sprobuje podac wode bo musi sie nauczyc z czegos pic wkoncu chocby wode"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
co do ciaz to ja jestem owocem wpadki:p moj brat mial rok jak mama zaszla karmiac, i byl kp do moich narodzin czyli rok i 9mc, z tego co wiem to mama szczesliwa nie byla ze znowu ciaza, miala dluga przerwe w pracy ale wrocila po 4 latach na to samo miejsce
ja jakbym mogla wybierac to bym miala drugie jak Laura skonczy 3-4latka ale ze mamy problemy medyczne to nas "wpadka" ucieszy, nie zabezpieczamy sie choc okresu nie mam jeszcze"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
a drugie wyjscie na basen udane, 20min w wodzie:) chlodnej nocki zycze;)
Gosiak lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017