Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień Dobry,
Ja dziś poproszę o kciuki, o 9:00 mam wizytę u lekarza i od rana lekko nerwowa jestem, chociaż niczego złego się nie spodziewam, tak bardzo chciałabym poznać płeć.
Jak się nie uda, to myślimy o Doeringu. Mojemu M. kolega z pracy wczoraj powiedział: chcecie mieć pewność, to idźcie do Doeringa.kasia_1988, truskawkax25, olcia87, Penelope, Vel, Januszkowa, juska19, Fedra lubią tę wiadomość
-
Mistrzyni to ja tak jak dziewczyny pisza poprostu odpuscilabym panienski, jestes w ciazy wiec masz wymowke
Ty powiesz ze sie gorzej poczulas a maz powie ze musi sie zajac Toba i z glowki
wg mnie takie kwoty to przesada, limo fajna ale jak wiecej osob jest i ten koszt sie bardziej rozklada, a to ciekawe ze striptizer 530 zl... W 3 city przeciez to nie wioska a mialysmy za 300 zl
aha no i fakt zaranczyl 3 piosenki, na innym panienskim zrezygnowalysmy ze striptizera a zamiennie ja sie przebralam za faceta i zatanczylam koslawie, szczerze powiem ze ubaw byl duzo lepszy niz z prawdziwym striptizerem i sie duzo bardziej podobalo wszystkim
tak naprawde facet robiacy striptiz to srednia atrakcja ale wiadomo kwestia gustu
MistrzyniWKochamCieMisiu, Fedra lubią tę wiadomość
-
Oj nie zauwazylam <wstyd>
staram sie Was nadrabiac ale tyle piszecie ze czasem chyba mi umknie co nie co
planuje od wrzesnia:) teraz sie mobilizuje
a teraz tak mysle ze to za tydzien :p wiec mysle ze w czwartek za tydzien sie wybiore
na jodze bylam raz w zyciu i to w pracy bo nam czasem takie atrakcje organizuja
-
bella84 wrote:Oj nie zauwazylam <wstyd>
staram sie Was nadrabiac ale tyle piszecie ze czasem chyba mi umknie co nie co
planuje od wrzesnia:) teraz sie mobilizuje
a teraz tak mysle ze to za tydzien :p wiec mysle ze w czwartek za tydzien sie wybiore
na jodze bylam raz w zyciu i to w pracy bo nam czasem takie atrakcje organizuja
Ale już od 09.09 (idealna data na rozpoczęcie) regularnie zajęcia będą, a jakoś od października mają być też spotkania z jakąś fajną położną
I nie martw się, tam nie ma żadnych wygibasów wielkich - każdy sobie poradzi -
Bella - dla mnie striptizer to tez zadna rozrywka, ja od razu powiedzialam dziewczynom na swoim panienskim, zeby takich glupot nie wymyslaly, ale to bylo 5 lat temu, teraz inna mlodziez
ja to juz mamuska pelna geba i nie w glowie mi takie atrakcje.
Cena pewnie taka, bo jak Gosiak zauwazyla jest mniejsza konkurencja, a i na wschodzie popyt maly na takie uslugi. Jak ktos chce - to musi placic.
Gosiak - kciuki zacisnieteAsiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Bietka wrote:Ja chyba nigdy tych ruchów nie poczuje
u mnie jutro zaczyna się 19 tydzień a cisza totalna...
Bietka jestem niżej od Ciebie ale tez niecierpliwie wyczekuje ruchów... ze 3 razy dziennie spokojnie leże z ręką na brzuchu I NIC... Chyba pozostaje nam cierpliwość. -
nick nieaktualny
-
Ja w sumie tez nie czuje ruchow jak dla mnie to za szybko ,bede uwazac ze ruchy to taki prawdziwy kopniak ... Bo teraz jak jakis babelek w brzuchu mi strzela to zaraz mamm wrazenie ze to juz to;)
olcia87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Widzę aktywne od rana
Gosiak także trzymam kciuki za wizytę. A do kogo chodzisz??
Vel jeszcze dodam odnośnie pracy. Oczywiście możesz się zatrudnić będąc w ciąży, ale chodzi o to L4. Od razu będzie kontrola z zusu. Niestety ZUS teraz bardzo ukrócił kombinacje alpejskie związane z L4 oraz macierzyńskim i wszystko jest brane pod ogromną lupę. I pytanie czy warto narażać się na taki stres jak odwiedziny w zusie co chwila, a i jeszcze pracodawca może mieć problemy. Gdybyś zatrudniła się i pracowała do powiedzmy 8 miesiąca to jest szansa, że nikt tego nie będzie weryfikował, ale w innym przypadku raczej marne szanse na spokój. Mówię ci zadzwoń na infolinie, tam możesz anonimowo porozmawiać i Pani ci wszystko wytłumaczy. Wiem bo sama wisiałam na początku ciąży dzień w dzień, ale ja akurat mam działalność i też niestety drżę o spokój!
Dziewczyny jak się wstawia fotki tutaj?