Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziutek, no ja właśnie mam z tym problem, ja ciągle ukrywam, ciągle mi się zdaje że on na gruby wygląda a nie ciążowy. Mój mąż mówi że ewidentnie ciążowy. Ja w tshirtach obcisłych nie chodzę, jak coś na górę ubieram to typu koszule dzinsowa, bluzka z gumką pod spodem coś w luźnym stylu do spodni rurek np., nie przytyłam specjalnie w udach czy w tyłku, tylko w piersiach i brzuchu, ale jak widzę to w brzuchu raczej dookoła, Vel ma ładnie do przodu brzuszek, a mi się z lekka rozlewa. Stąd pewnie myślę że taki grubawy a nie ciążowy, no nic, teraz to już chyba samo się będzie eksponować
20 tydzień się jakby nie patrzeć zaczął dziś
madziutek 23 wrote:penelope super brzuszek. no nic tylko z duma eksponowac)
madziutek 23 lubi tę wiadomość
-
Vel, Penelope całkiem spore te Wasze brzuszki. Mój ciągle wydaje mi się mały. Wczoraj zaczęłam nowy tydzień i tym samym piąty miesiąc według belly i mojego lekarza tak samo.
Dzisiejsze zdj. z rana.
http://www.iv.pl/images/58739169109385254148.jpgPenelope, juska19, Fedra, MistrzyniWKochamCieMisiu, kasia_1988, lula88, megg, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:Madziutek, no ja właśnie mam z tym problem, ja ciągle ukrywam, ciągle mi się zdaje że on na gruby wygląda a nie ciążowy. Mój mąż mówi że ewidentnie ciążowy. Ja w tshirtach obcisłych nie chodzę, jak coś na górę ubieram to typu koszule dzinsowa, bluzka z gumką pod spodem coś w luźnym stylu do spodni rurek np., nie przytyłam specjalnie w udach czy w tyłku, tylko w piersiach i brzuchu, ale jak widzę to w brzuchu raczej dookoła, Vel ma ładnie do przodu brzuszek, a mi się z lekka rozlewa. Stąd pewnie myślę że taki grubawy a nie ciążowy, no nic, teraz to już chyba samo się będzie eksponować
20 tydzień się jakby nie patrzeć zaczął dziś
mi tam wyglada jak typowa ciazowka na tym zdjeciu !!bo Ty nie jestes obiektywna
-
Januszkowa, do dwóch tygodni Ci wybije
Coś w stylu Twojego miałam jeszcze kilka dni temu, więc tylko patrzeć jak za noc wystrzeli
Januszkowa wrote:Vel, Penelope całkiem spore te Wasze brzuszki. Mój ciągle wydaje mi się mały. Wczoraj zaczęłam nowy tydzień i tym samym piąty miesiąc według belly i mojego lekarza tak samo.
Dzisiejsze zdj. z rana.
http://www.iv.pl/images/58739169109385254148.jpgJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Madziutek, nie obejrzysz się i na Ciebie pora przyjdzie, ale rozumiem Cię
Januszkowa, a spodnie Twoje na zdjęciu to jeszcze z normalnej garderoby czy ciążowe?
Wszystkim mamom rozpoczęcia nowego tygodnia gratuluję
madziutek 23 wrote:NIE CHWALCIE SIE T/K BO INNYM PRZYKRO!!!
madziutek 23, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angelcia jakby byl stan zapalny to na pewno leukocyty bylyby podwyzszone i na pewno napisaliby ze stwierdzili liczne bakterie w moczu- widocznie jest dobrze i dlatego nie pisali o baktweriach. u mnie jak mocz jest dobry to tez nie pisza o bakteriach
moze ostatnio zle pobralas i dlatego
a boli was czas brzuch jak na okres?tzn nie az tak ale tak pobolewa? -
nick nieaktualny
-
Ja z ciążowych zakupionych dzinsow , spódnicy dżinsowej, spodni rurek i leginsów do tej pory miałam tylko dżinsy raz i leginsy wczoraj , ale chyba już przyszedł czas, w tą spódnicę dzinsową ze zdjęcia sobotniego to już się raczej dziś nie zmieszczę.
Mój Zdziebąd czy Zdziebąda jakoś cicho dziś, nic, chyba się obraził/a za te moje wczorajsze narzekania, nawet na dzień dobry nie puknie, pewnie sobie myśli, taka jesteś matka? jęczysz, narzekasz egoistko? To ja Cię dziś postraszę od rana na serio. No nic, chyba muszę Zdziebąda/y detektorem poszukaćJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySloneczna powiem Ci, ze mnie pobolewa ostatnimi czasy. Nawet zdarza mi się, że mnie coś w środku kłuje (tak w pochwie? nie wiem).
Ja też nie mam brzuszka i z jednej strony dobrze, bo nie widzę tego wzroku tych perfidnych sąsiadek z mojego bloku:/ A z drugiej to się martwię, że jestem dalej deską. -
hej Dziewczyny
co do brzuszków to ja też tydzien temu w srode narzekałam u lekarza ze nie mam brzucha a ten sie smiał, ze jak bede mieć brzuch po brode to bede go przeklinać
no i tydzien minał i mnie lekko wybiło...jak rano wstaje na głodnego to brzuszek jest , nie wspomne o tym jak wyglada po jedzeniuw sobote byl na prawde duuuuzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyy jak po kolacji widzialam sie w lustrze, pod bluza dresową ciezko go było ukryc
Penelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia, ja swój kupiłam ponad tydzień temu, ale pierwszy raz detektor używałam jakoś w 16 tygodniu. Są różne, ten co ja mam wyświetla też szybkość z jaką bije serce, ale dziś pewnie wystarczyłby mi sam odsłuch, może tańszy model, ale też nie wiem na ile byłby czuły. W moim głośno słychać bicie serca. Pierwszy raz znalezienie zajęło mi około 3 minut, teraz za każdym razem około 30 sekund. W taki dzień jak dziś, kiedy cisza, dla m nie bomba. Podsłuchuję co drugi dzień. Całkowicie bezpieczny. To jest link do takiego detektora jaki ja mam.
http://www.spes-medical.pl/detektor-tetna-plodu-sonoline-p-157.html*Sylwia wrote:Penelope - co to za detektor? I od kiedy słychac serduszko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 12:33
-
Słoneczna, mi się ostatnio dopiero zdarza że mnie kłuje, czasem nawet jak idę to zakłuje jakby igłą od środka. Wczoraj miałam takie pobolewania jak na okres, słabsze, ale tak ćmiło.
Byłam podsłuchać Zdziebąda/y, - 160 daje dziśjuska19, Fedra, słoneczna 85, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Gosiak, Zazdroszczę, nie tego że coś od kogoś za darmo, ale że w ogóle, dostać jakieś ubranka, przeglądać je w domu, taki prezent
ja nic nie dostanę, nie mam tu znajomych z dziećmi ani rodziny, dlatego zazdraszczam jak piszecie o prezentach od znajomych
Miłe to takie
Gosiak wrote:A ja się właśnie umówiłam z koleżanką, która urodziła córeczkę w grudniu, mam od niej dostać trochę ubranek i nie tylko. Idziemy porozmawiać co tam dla mnie ma i przejść się na spacer nad morze