X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weźcie mi coś powiedzcie dziewczyny, przywołajcie do porządku. Właśnie przed chwilą wylicytowałam na Ebayu 11 sztuk pajacy z Next (wspominałam że są the best), przepiękne żywe kolory rozmiary 56 i 62, i to wszystko za jedyne 70 zł !!!! Ale to dla dziewczynki znowu, Niech Bóg sprawi że będzie dziewczynka, inaczej będę szukała tu nabywcy hahaha Z odsprzedaniem nie będzie problemu, ale z kupnem dla chłopca. Już nic nie kupuję !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 17:27

kasia_1988, lula88, truskawkax25, Gosiak, megg, Fedra lubią tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne macie brzuszki :) MOja dzidzia dziś kopie, teraz puka co chwila <3

Zaraz zaczną się u nas połówkowe :D Widzicie jak ten czas leci. Nie zorientujemy się jak zaczniemy rodzić :)

Penelope, truskawkax25, megg, Fedra lubią tę wiadomość

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope z chęcią też kupowałabym na ebayu, bo z tego co pobieżnie zauważyłam super ciuszki są, ale nie umiem :( Normalnie nie umiem się ogarnąć tam

Penelope lubi tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penelope wrote:
    Weźcie mi coś powiedzcie dziewczyny, przywołajcie do porządku. Właśnie przed chwilą wylicytowałam na Ebayu 11 sztuk pajacy z Next (wspominałam że są the best), przepiękne żywe kolory rozmiary 56 i 62, i to wszystko za jedyne 70 zł !!!! Ale to dla dziewczynki znowu, Niech Bóg sprawi że będzie dziewczynka, inaczej będę szukała tu nabywcy hahaha Z odsprzedaniem nie będzie problemu, ale z kupnem dla chłopca. Już nic nie kupuję !!!
    Ja się wstępnie mogę zapisać jako potencjalny nabywca, ale oczywiście życzę dziewczynki z całego serca! :)

Penelope, Fedra lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś, no są ładne są, dlatego muszę przestać zaglądać. Wydaje mi się że na allegro trochę drożej się sprzedaje, na allegro bardziej pod kątem zarobku, na Ebayu ludzie po prostu robią miejsce w szafie. Jak się okaże że chłopak to już mam parę dziewczęcych rzeczy do sprzedania oprócz 11 pajacy :) ale wolałabym nie być zmuszoną
    Katiś wrote:
    Penelope z chęcią też kupowałabym na ebayu, bo z tego co pobieżnie zauważyłam super ciuszki są, ale nie umiem :( Normalnie nie umiem się ogarnąć tam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 17:49

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja tez sie chwale brzuszkiem z teraz :) pod koniec dnia tak wyglada, rano jest troszke mniejszy :)
    Penelope oby była dziewczynka :D szkoda ze nie kupujesz na chlopca bo bym odkupiła :D hehhehe ja jakos na ebaju nie umiem :D

http://wrzucaj.net/images/2014/09/03/17t2d.jpg

cath, Penelope, truskawkax25, megg, Fedra lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak, Ty tyle prezentów dostaniesz że jeszcze chcesz dokupić? ale jak coś to jesteś pierwsza, we wtorek się dowiem na wizycie, w środę lecę do Polski, może się zdarzyć (oby nie) że zabiorę ze sobą żeby odsprzedać. Jak dojdzie już wszystko to zrobię zdjęcia wszystkiego dziewczęcego :) Tymczasem trzymamy jednak kciuki za baby girl :)
    Gosiak wrote:
    Ja się wstępnie mogę zapisać jako potencjalny nabywca, ale oczywiście życzę dziewczynki z całego serca! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 17:53

Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:

No i ja tak samo :(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku we dwie już raźniej :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie umiem na Ebayu, ale mimo wszystko na co.uk sa lepsze rzeczy niż u nas!

Ja nigdy kawy nie pilam, ale miewałam smaki i sobie nie odmawiałam i teraz tez nie. Herbate tez pije sporadycznie, chociaż jak robi się jesien to częściej po nia siegam.

Ja mam ochote na ryz ze szpinakiem + kotlety mielone bez panierki i tłuszczu.. az jutro zrobie!

Wlozylam frytki do piekarnika pojem i robie sobie domowe SPA! Tylko ja, dużo wody i kosmetyków!;] W końcu mam energie na to!

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiś wrote:
    Rudasku we dwie już raźniej :D

hihi noooooooooooo :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Angelcia. Teraz to ja już znalazłam odpowiedź na to, czego mi się cały dzień chce: FRYTEK !!!!
    angelcia wrote:
    Wlozylam frytki do piekarnika pojem i robie sobie domowe SPA! Tylko ja, dużo wody i kosmetyków!;] W końcu mam energie na to!

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja glupia nie moge sie kochac z mezem a nakrecam sie bo ostatnio sie wzielam za czytanie "50 twarzy Greya" ;))) a potem wieczor wytzymac nie moge bo mam amory ;)) (pewnie moj M specjalnie mi kupil 3 czesci zeby mnie sprowokowac bo sie balam a teraz sie meczymy oboje ) ;) hihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 18:15

Fedra lubi tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • megg Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szaleje na allegro ale Ebayu tez nie ogarnelam :)

ja nawet nie wiem kiedy mam polowkowe jeszcze , niebawem ustale termin wiec madziutek uwazaj moge cie przegonic w ostatnim :)

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziutek a co dopiero będzie jak wyjdzie ekranizacja? Haha.. wtedy już chyba będziemy mogly smialo działać!

Penelope to wpadaj do mnie, zrobie więcej!

madziutek 23, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megg wrote:
    ja szaleje na allegro ale Ebayu tez nie ogarnelam :)

ja nawet nie wiem kiedy mam polowkowe jeszcze , niebawem ustale termin wiec madziutek uwazaj moge cie przegonic w ostatnim :)

o NIE nie mozesz !!! ;) musisz zrobic tak zeby byc przede mna ! ;) bo ja musze byc ostatnia ;)) (beda jaja jak pierwsza urodze ) ;)

megg, Fedra lubią tę wiadomość

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziutek ostatni będą pierwszymi, haha uważaj;p

madziutek 23 lubi tę wiadomość

• Penelope Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję, już mam w piekarniku :)
    angelcia wrote:
    Penelope to wpadaj do mnie, zrobie więcej!

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jutro jade robic badania i napisalam siostrze ze jak zrobi ryz z jablkami to do niej wpadne ;))

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 3 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Madziutek Trylogia Grey'a jest super, mnie się podobała :-) Dobra jest też Sylwia Day i jej książki Crossa :-):-):-)

angelcia lubi tę wiadomość

relge6yd3cl8y0me.png
‹‹ 488 489 490 491 492 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ