Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Weźcie mi coś powiedzcie dziewczyny, przywołajcie do porządku. Właśnie przed chwilą wylicytowałam na Ebayu 11 sztuk pajacy z Next (wspominałam że są the best), przepiękne żywe kolory rozmiary 56 i 62, i to wszystko za jedyne 70 zł !!!! Ale to dla dziewczynki znowu, Niech Bóg sprawi że będzie dziewczynka, inaczej będę szukała tu nabywcy hahaha Z odsprzedaniem nie będzie problemu, ale z kupnem dla chłopca. Już nic nie kupuję !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 17:27
kasia_1988, lula88, truskawkax25, Gosiak, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:Weźcie mi coś powiedzcie dziewczyny, przywołajcie do porządku. Właśnie przed chwilą wylicytowałam na Ebayu 11 sztuk pajacy z Next (wspominałam że są the best), przepiękne żywe kolory rozmiary 56 i 62, i to wszystko za jedyne 70 zł !!!! Ale to dla dziewczynki znowu, Niech Bóg sprawi że będzie dziewczynka, inaczej będę szukała tu nabywcy hahaha Z odsprzedaniem nie będzie problemu, ale z kupnem dla chłopca. Już nic nie kupuję !!!
Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Katiś, no są ładne są, dlatego muszę przestać zaglądać. Wydaje mi się że na allegro trochę drożej się sprzedaje, na allegro bardziej pod kątem zarobku, na Ebayu ludzie po prostu robią miejsce w szafie. Jak się okaże że chłopak to już mam parę dziewczęcych rzeczy do sprzedania oprócz 11 pajacy
ale wolałabym nie być zmuszoną
Katiś wrote:Penelope z chęcią też kupowałabym na ebayu, bo z tego co pobieżnie zauważyłam super ciuszki są, ale nie umiemNormalnie nie umiem się ogarnąć tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 17:49
-
no to ja tez sie chwale brzuszkiem z teraz
pod koniec dnia tak wyglada, rano jest troszke mniejszy
Penelope oby była dziewczynkaszkoda ze nie kupujesz na chlopca bo bym odkupiła
hehhehe ja jakos na ebaju nie umiem
http://wrzucaj.net/images/2014/09/03/17t2d.jpgcath, Penelope, truskawkax25, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosiak, Ty tyle prezentów dostaniesz że jeszcze chcesz dokupić? ale jak coś to jesteś pierwsza, we wtorek się dowiem na wizycie, w środę lecę do Polski, może się zdarzyć (oby nie) że zabiorę ze sobą żeby odsprzedać. Jak dojdzie już wszystko to zrobię zdjęcia wszystkiego dziewczęcego
Tymczasem trzymamy jednak kciuki za baby girl
Gosiak wrote:Ja się wstępnie mogę zapisać jako potencjalny nabywca, ale oczywiście życzę dziewczynki z całego serca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 17:53
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez nie umiem na Ebayu, ale mimo wszystko na co.uk sa lepsze rzeczy niż u nas!
Ja nigdy kawy nie pilam, ale miewałam smaki i sobie nie odmawiałam i teraz tez nie. Herbate tez pije sporadycznie, chociaż jak robi się jesien to częściej po nia siegam.
Ja mam ochote na ryz ze szpinakiem + kotlety mielone bez panierki i tłuszczu.. az jutro zrobie!
Wlozylam frytki do piekarnika pojem i robie sobie domowe SPA! Tylko ja, dużo wody i kosmetyków!;] W końcu mam energie na to!Penelope lubi tę wiadomość
-
a ja glupia nie moge sie kochac z mezem a nakrecam sie bo ostatnio sie wzielam za czytanie "50 twarzy Greya"
)) a potem wieczor wytzymac nie moge bo mam amory
) (pewnie moj M specjalnie mi kupil 3 czesci zeby mnie sprowokowac bo sie balam a teraz sie meczymy oboje )
hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 18:15
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megg wrote:ja szaleje na allegro ale Ebayu tez nie ogarnelam
ja nawet nie wiem kiedy mam polowkowe jeszcze , niebawem ustale termin wiec madziutek uwazaj moge cie przegonic w ostatnim
o NIE nie mozesz !!!musisz zrobic tak zeby byc przede mna !
bo ja musze byc ostatnia
) (beda jaja jak pierwsza urodze )
megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny