Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja syna chciałam nazwać tak, żeby można mówić do niego różnie w zależności od wieku, więc np.
Tomuś, Tomek, Tomasz
Wojtuś, Wojtek, Wojciech,
Piotruś, Piotrek, Piotr, itd.
Dla dziewczynki podobają mi się krótkie imiona: Gaja, Ida, Ina, LiwiaLara 82 lubi tę wiadomość
-
No poszaleli z tymi psami Maxami
Nie słyszeli o Reksiu, Burku, Barym ?
Cath, mnie tam się zawsze trzyma, jak mnie w plecach i brzuch nie łupie (co się rzadko zdarza)
Asia, powiem Ci, że You made my eveningWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 22:33
MoniaP lubi tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:A ja mam żółwia i nazywa się Stefan
i jest powolny jak zolw
i jak jedzie Np do miasta to zapomina gdzie ma jechac i jedzie przed siebie hahahah
MoniaP, Asiaa1201, Mamaliye, kasia_1988, sebza, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGabriel to moje pierwsze doulowe dziecko i moj pierwsy syn ma tak na drugie, wlasnie ze wzgledu na tego archanioła i jest Jan Gabriel. Max to pies mojego meza, Ina to najslynniejsza położna na świecie, Ina May Gaskin.
I tak każda z nas moze w niekosnczonosc wymienaic jakies osobiste skojarzeniacath lubi tę wiadomość
-
Miałam chomika Stefana i chomiczkę Jenny
Mój kot to Iva (syberyjski, neva masquerade, stąd to rosyjskie brzmienie imienia)
Przez chwilę miałam kota Leona no i szczurka TosięWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 22:37
cath lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, jeśli chodzi o imiona zwierząt, to u mnie w rodzinie mój Tata jest mistrzem, mieliśmy psa Bubla, kota Paskudę, Mariana, Popierdółkę, teraz mamy kotkę Salomeę, psa Tośka i Wicka (Tata mówi do niego zielona dupka, bo pomalował mu kiedyś kojec i Wicek się wytarzał i ma teraz zieloną dupkę).
Moja babcia przygarnęła psa-przybłędę i Tata nazwał go Funfelsebza, Fedra, asia888, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
Mamaliye wrote:
I tak każda z nas moze w niekosnczonosc wymienaic jakies osobiste skojarzeniatez mam pare imion ktore mi sie bardzo podobają ale przypominają jakies osoby. Chcialam Zofię ale przypomniała mi sie moja zrzedliwa prababcia. Wiecznie jej cos nie pasowało i niestety ale juz tego imienia nie wybiorę chociaz mi sie podoba
-
sebza wrote:Miałam chomika Stefana i chomiczkę Jenny
Mój kot to Iva (syberyjski, neva masquerade, stąd to rosyjskie brzmienie imienia)
Przez chwilę miałam kota Leona no i szczurka Tosięja mam uratowane dwa dachowce :* kocham je nad życie
serio bym mogla smialo życie oddać za moje zwierzaki jestem bardzo do nich przywiazana a szczególnie do kotow
sebza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sue wrote:Cath, takie są chyba Zofie - moja babcia ma na imię Zosia i wiecznie jest niezadowolona, wszystko jest źle i ona jest najmądrzejsza i wie jak być powinno. Też jest trochę zrzędliwa