Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW ciazy nie trzeba być na czczo... lepiej być, ale nie trzeba.
Witam się z Wami i zmykam szykować dzieciaki i lecimy do mojego ginekologa i do pediatry ze starszym. Także moje wyjście do gina bedzie dziś 3 osoboweJuż jestem spocona na sama myśl.
Sue - Ja mam do spania Kojec z motherhood, kupiłam używany, przegladnelam wszystkie foty i wybralam taki ktory wygladal na nieugnieciony i aktycznie, stan jak nówka. Jeszcze z tym nie śpię, ale mysle ze w przeciagu 2-3 tygodni zaczne. -
Te koty z oklapietymi uszami to szkocki zwislouchy czy jakos tak, zajefajne sa
Zojka tez sliczne imiebardzo mi sie podoba
Ja na morfologie nie poszlam nigdy na czczo poki co nie wymagali tego a pobranie krwi mialam juz i przy usg genetycznym i przy badaniach a toxo hiv itd ale lepiej sie dopytac moze tu jest inaczej.
Dziewczyny ja ponarzekam dzis na drugi trymestr poki co znosz go gorzej naprzemian biegunki i zaparcia i przewlekle zmeczenie mam doscmy kobietki to sie mamy a facetom przypada tylko najprzyjemiejsza czesc przy produkcji potomka gdzie tu sprawiedliwosc
LadyDi lubi tę wiadomość
-
ja dzwoniłam specjalnie do przychodni w sprawie tych badań i np na pappe tez kazali mi przyjśc na czczo..wiec ile przychodni tyle opini
ja dałam rade i wszystkie robie na czczo, lece jak tylko otworze oczy z kanapką w torebce i ledwo wyjde już jem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 08:42
-
A ja witam sie z wami wraz z nowym tygodniem
zaraz śniadanko robię i wstawie wam zdjecia tego co juz mamy złożone w pokoiku
trzy razy wczoraj tam wchodziłam bez celu
nie mogę w to uwierzyć hahah
Ten kot z takimi uszkami to brytyjski zwisłouchymoja przyjaciółka go miala i mieszka w Łebie i jej turyści go ukradli trzy lata temu
juska19, LadyDi, Fedra lubią tę wiadomość
-
morfologia na czczo- bo przeciez nawet glukoza wyjdzie wyzej po jedzeniu niz powinna byc.
widze, ze niektore z was wymieniaja ALicje jako typy:) ciesze sie. Vel pewnie tez:)
nikt nie wymienia imion takich jak Katarzyna, Monika, MAlgosia.
a dla chlopca? my nie mamy jeszcze wybranego- moze Krzys, Krzysztof , Krzysiek
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim!
Ja dzisiaj się byczę w domu.Wczoraj byłam u lekarza i poprosiłam o zwolnienie - muszę trochę wypocząć.
Płci nie znam - ale to z premedytacją ;]
Po ostatnich problemach lekarz mnie zbadał i jest chyba wszystko ok. Jak zwykle będąc u niego nie zapytałam o połowę rzeczy....;/ zawsze w jakimś szoku stamtąd wychodzę ;]
Kazał przyjść za 2 tygodnie - trochę szybko. Nie wiem dlaczego. Ja głupia go nie zapytałam o to! Muszę napisać do niego maila.
Do jedzenia polecam placki dyniowe - robi się je tak jak placki ziemniaczne tylko z dyni ;]MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam Was
u mnie dalej szaro i ponuro ;/ Dziś jadę do Leroy'a po próbki farb. Cath dzięki Tobie moja cierpliwość jest wystawiona na próbę, bo ja już też chciałabym mieć mebelki
Póki co zadowolę się próbkami farb
Wczoraj do swojej listy zakupów Ikejowskiej dodałam fotel ( dzięki Cath, bo o tym zapomniałam). Wybrałam takie niedrogi bujany. Już widzę na nim siebie podczas karmienia naszej dziecinki
Pozdrawiam Was serdecznie. Cath ! A ty dajesz nam już te zdjęcia nooooooo
p.s. Katarzyna to ładne imię
p.s.1 Moja dziecinka wczoraj była całą po lewej stronie pępka, aż mi tam brzuch wypięło( w tym miejscu było twarde, reszta brzucha miękka
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:13
Pola
Hania -
Gosiak wrote:Ja przez całe dzieciństwo marzyłam, żeby mieć faceta Krzyśka, strasznie mi się to imię podobało i nadal w sumie podoba. Niestety nigdy się Krzysiek nie trafił
Gosiak ciesz sie , ze nie trafiłaś na Krzyska...ja trafiłam niestety i uwierz ze nie sa to dobre wspomnieniahihihi wiec nie polecam
Katiś jak wyglada ten fotel i jaka cena? mozesz link czy zdj podesłać ?no i wysyłam słoneczko ktore u mnie pieknie świeci:)
Moj też najcześciej jest po lewej i też czuje taki wzgórek
a ja sie zapisałam do szkoły rodzenia, 28.10 pierwsze zajęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:15
Gosiak lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:morfologia na czczo- bo przeciez nawet glukoza wyjdzie wyzej po jedzeniu niz powinna byc.
widze, ze niektore z was wymieniaja ALicje jako typy:) ciesze sie. Vel pewnie tez:)
nikt nie wymienia imion takich jak Katarzyna, Monika, MAlgosia.
a dla chlopca? my nie mamy jeszcze wybranego- moze Krzys, Krzysztof , Krzysiek
Ha ja mam męża Krzyśka, pod względem cech charakteru polecam... chociaż czasami uparty jak dziadkowski bicz.Gosiak lubi tę wiadomość
-
Mój były też Krzysiek i też nie są to dobre wspomnienia ;/ Był niezłym ch****.
Co do fotela to on : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80201740/
To takie bardziej krzesło bujane. Dokupię do tego jakieś poduszki pod pupę i plecy i będzie jak znalazł do karmienia. Podoba mi się,że ma podpórki na ręce, będę mogła oprzeć rękę podczas karmienia
olcia87 lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Czesc;)
Sebza- dziekuje ze nie lubienie mojego imienia;p bo ja Marzena jestem wlasnie;ppp
Co do imion- ja podobnie jak mamy z zagranicy szukam takiego imienia co by sie chociaz latwo wypowiadalo we Francji;)
Myslalam nad Oliver i Filip- padlo na Filipa;)
A dziewczynka- bylo do wyboru Emilia, Sandra i Lena - stanelo na Lenka;)
Milego dnia!Lara 82, sebza, Fedra lubią tę wiadomość
-
Katiś..fajowe..
chyba tez sobie zrobimy wycieczke do Ikea w takim razie!
ja chcialam taki bardziej bujany fotel, wiklinowy czy bambusowy
musze sasiadke przypilić bo odkad tu mieszkam to lezy jej bujany fotelik na balkonie i nigdy jej na nim nie widziałam, nie uzywa go..moze bym odkupiła albo pożyczyła na jakiś czas