Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka to rzeczywiscie bardzo ładne imię, w Polsce ostatnio bardzo popularne:)
Ładne żeńskie imiona to Aleksandra, Izabela, Natalia
Jak bede miec córkę, to bede miec niezła zagwozdke:) bo dla syna imię było od razu, ale dla corki? Co troche podoba mi sie inneFedra, asia888 lubią tę wiadomość
-
Cath te metki faktycznie są z d**y, w sensie z d**y wystają
hahaha
aaa to widziałam te zaślepki, myślałam, że są jakieś całe kontakty
U nas Lenka też miała być, ale ze względu, że nazywamy tak nasze autoto wybraliśmy Pola.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:53
cath lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
cath wrote:Mój mąż przed tym jak zaczeliśmy sie starać o dziecko podjął decyzję o sprzedaży motoru
mówi ze teraz są inne piorytety
Ale już zapowiedział ze kiedyś w najbliższej przyszłości gdzieś za dwa lata kupi motocykl.
Już ma upatrzony
-
Rudasek wrote:a już myślałam , ze sie dziś mijamy na trasie a TY mi nie machasz
No ale teraz ciąża to już nie zrobię na razie może kiedyś
-
Gosiak wrote:Rudasek, a Ty jeździsz? Szacun
tak, ja jeżdzę...tzn już nie
w tym sezonie ani raz nie jeżdziłam....
ale maszyna jeździ, zeby nie stała w garażu została wypożyczona w dobre ręcecath, Gosiak lubią tę wiadomość
-
bardzo ładna...ale to bardziej dla dziewczynki
u mnie facet wiec ide bardziej w zielen i niebieski i szary itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:57
cath lubi tę wiadomość
-
Sue na rorerach to ja też jezdze
tzn tez juz nie
i też leża w szafie i czekaja na odpowiednia chwileale juz czekam na wiosne kiedy załoze rolki, wezme wózek i polecimy gdzięś
widze jak tak mamy jezdza i przyjemne z pozytecznym
tez zamierzam spróbować
Sue lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Co do jeżdżenia, ja jeżdzę na rolkach:) kupiłam nowe, wypasione i miesiac pozniej zaszłam w ciaze:)
I musza poczekać do czerwca przyszłego roku:)
A motocykl chyba niestety nie na moje nerwy:)No ale trochę zaraził mnie tą pasją
Zresztą mój tata też jest zakochany w motocyklach może nie ścigaczach akurat ale w harleyach
-
Sue wrote:Ja pościel i akcesoria kupie w La Millou
śliczne i bardzo dobre jakościowo rzeczy maja:)
Moja koleżanka kupiła pościel i ochraniacze na łóżeczko i sa prześliczne!Niestety większość mnie nie przekonuje a tym bardziej te sowy ich słynne.
-
fajne te pościele
Dziewczyny a te ochraniacze, przyborniki i te inne szmajery bajery tez kupujecie:)
bo sa na allegro takie pościele plus te dodatki własnie..matomiast na te posciele trzeba strasznie uwazać i szczerze mowiac nie wiem jak je sprawdzić...moje kolezanki bardzo sie napaliły na te pościele i sa bardzo zaiedzione...to opinia kilku, nie jedenj....niestety po praniu sa bardzo twarde, szorstkie i drapia dzieciatko a do tego mega potliwe
Nie wiem czy te Cath też, ale ogolnie te komplety plus bajery niestety sa niedobre
Mi kolezanka (przeczulona bardzo) polecała pościele marki foretticath, Mamaliye lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Sue na rorerach to ja też jezdze
tzn tez juz nie
i też leża w szafie i czekaja na odpowiednia chwileale juz czekam na wiosne kiedy załoze rolki, wezme wózek i polecimy gdzięś
widze jak tak mamy jezdza i przyjemne z pozytecznym
tez zamierzam spróbować
-
Rudasek wrote:fajne te pościele
Dziewczyny a te ochraniacze, przyborniki i te inne szmajery bajery tez kupujecie:)
bo sa na allegro takie pościele plus te dodatki własnie..matomiast na te posciele trzeba strasznie uwazać i szczerze mowiac nie wiem jak je sprawdzić...moje kolezanki bardzo sie napaliły na te pościele i sa bardzo zaiedzione...to opinia kilku, nie jedenj....niestety po praniu sa bardzo twarde, szorstkie i drapia dzieciatko a do tego mega potliwe
Nie wiem czy te Cath też, ale ogolnie te komplety plus bajery niestety sa niedobre
Mi kolezanka (przeczulona bardzo) polecała pościele marki forettiReszta nie potrzebna
Na razie nic jeszcze nie kupuję dopiero oglądam a te akurat są takie śliczne że nie mogę od nich oderwać wzroku
JA mam w planach pojeździć i poszukać i sama sprawdzićNie lubię kupować na allegro ;/
Mamaliye lubi tę wiadomość
-
Katiś wrote:
Ale strasznie mi się podoba tym bardziej że czarne koty jak moja mała koteczka
-
Jeżeli chcesz to powiem Ci jeszcze ze ten kpl (poszewka na poduszkę+kołdrę i ochraniacz) jest za 165 zł a do tego można kupić poszewkę na poduszkę +kołdrę za 99 zł też w te koty.
Ja będę tak kupować.
Mój T nie miał nic do gadania jeżeli chodzi o pościel, bo wie, że on nie ma takiego zmysłu urządzania tzn dobierania tych "dodatków" . Tak jak u Was mój T skupił się na wózku, foteliku no i musiałam mieć jego zgodę jeżeli chodzi o meblecath lubi tę wiadomość
Pola
Hania