Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:Katiś..fajowe..
chyba tez sobie zrobimy wycieczke do Ikea w takim razie!
ja chcialam taki bardziej bujany fotel, wiklinowy czy bambusowy
musze sasiadke przypilić bo odkad tu mieszkam to lezy jej bujany fotelik na balkonie i nigdy jej na nim nie widziałam, nie uzywa go..moze bym odkupiła albo pożyczyła na jakiś czas
Na razie się w nim nie bujam i trochę zawadza, ale wstawimy do pokoju dziecinnego i faktycznie do karmienia się przyda -
Gosiak wrote:Testy Pappa, hiv, toxo, tsh moga byc po jedzeniu, ale morfologia - całe życie byłam przekonana, że na czczo. Jest tu jakaś eskpertka, która może nas oświecić?
Nie jestem ekspertem ale od dziecka miałam robioną morfologie przynajmniej 2 razy w roku i zawsze na czczo. Powinno się zachować min. 8 godzinny odstęp i to nie tylko morfologia, cukier też, cholesterol, wszelkie oznaczenia witamin. Wszystko co zależne od pożywienia.
Wtedy wynik jest jak najbardziej miarodajny.
Oczywiście jak się coś zje to nikt nikomu nie udowodni, ale wynik może być przekłamany w zależności od jakości posiłku, więc takie badanie ma średni sens. Oczywiście każdy robi jak uważa.Gosiak, olcia87 lubią tę wiadomość
-
cath wrote:10 minut i zdjęcia będą
Tez myslalam o fotelu bujanym ale te z Ikea strasznie skrzypialy. I moi rodzice maja taki sam fotel jak my kupiliśmy i on się troszke buja i jest wygodny do tego podnóżek i jest superten nasz nazywa się Pöang
O takim też myślałam, ale muszę go na żywo zobaczyć, bo zależy mi na małym fotelu, żeby nie zagracić pokoiku, który jest stosunkowo mały.
Guusia haha uśmiałam sięTo dobrze, że z Twoim wszystko w porządku
gusiaa lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
No to mam
na dzień dzisiejszy mamy złożony fotel, podnóżek i łóżeczko (na razie bez materacyka tutaj jeszcze myślę jaki) dziś będziemy składać resztę:
Fotel będzie ogólnie stał pod oknem i na parapecie jest taka mała lampka
No i moje koty grzechotkiktóre musiały się znaleźć u nas :
P.S.
Nie patrzcie że kontaktów nie mamy ale idą do nas zamówiliśmy przez internet takie z zabezpieczeniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:37
Katiś, Lara 82, MistrzyniWKochamCieMisiu, sebza, LadyDi, Januszkowa, Fedra, lula88, megg, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:Hej.
Co do Krzyśka, mój mąż jest Krzysztof i jak narazie wszystko było i jest ok
U mnie gryspko chyba powoli odpuszczaNie wiem czemu
Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katiś wrote:Cath no pięknie się to zapowiada
Pokaż te kontakty
Fajne koty (obrazisz się jak zgapię? ) ale najlepsze są te metki
hahah
tu jest aukcja
http://allegro.pl/zabezp-do-gniazd-kontaktow-6sztuk-babyono-950-23-i4590726288.html
I od razu zamówiliśmy kontakty bo wg ich nie mieliśmy w tym pokoju
A koty pewnie zgapiajNo metki z d*py
hahahah
będę je obcinać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 09:45
Fedra lubi tę wiadomość
-
Francuzka Lenka to również był nasz number 1 dla dziewczynki
A takie imiona jak chyba Sue pisała mnie się również bardzo podobają, nie stare i nie nowe:
Krzysztof, Piotr, Tomasz
Ale Każdy ma jakieś skojarzenia no i niestety pewne odpadają i tyle. Z Zosią mam znowu dobre skojarzenia i też mi się podoba.
A np. bardzo mi się podoba imię Basia, mam nawet jedną wspaniałą koleżankę Basię, no ale co trafiła się ciotka małpa u męża w rodzinie i on nawet nie chce na głos słyszeć tego imienia, a mnie jak o niej pomyślę to ciarki przechodzą -
Gosiak, Lara 82, cath, Sue, Francuska25, MistrzyniWKochamCieMisiu, Katiś, juska19, sebza, LadyDi, truskawkax25, Fedra, lula88, Mamaliye, megg, Asiaa1201, asia888, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
cath wrote:U nas w motocyklowym gronie mówi sie na każdego faceta Krzysiek a na każdą dziewczynę Angela
Nie wiem czemu
Cath jeżdziśz na motocyklu ????cath, Mamaliye lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:No właśnie, Cath? Prowadzisz sama czy jeździsz jako plecaczek?
Bo ja tylko jako plecaczekmówi ze teraz są inne piorytety
Ale już zapowiedział ze kiedyś w najbliższej przyszłości gdzieś za dwa lata kupi motocykl.
Już ma upatrzony