Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem tylko dlaczego mam refundowane 2 badania a nie 3 no ale i tak nie wiedziałam ze mi sie należy, dopiero mnie moj gin uświadomił pisząc skierowanie na nfz, wiec wypytałam dlaczego i wiem ze na bank nie wszystkim się nalezą
(te specjalistyczne, standardowe min. 3 tak).
a zmieniając temat ja na L4 ide od 6 pazdziernika, juz mam szczerze dosc pracy. nie mam szans odejsc od kompa przez 8 godz (pracuje w banku) i maja to w nosie, a zostac musze jeszcze te 3 tyg douczać nowa dziewczyne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 21:41
-
Wiesz co, szkoda mi słów.Skoro Ty tak bardzo udzielasz się na forum i nikomu nie pozwalasz napisać nic innego to trudno. Piszesz, "że już kilka godzin - i nie masz żelaznego opanowania" a ja zaczęłam z Tobą pisać jakieś 40 minut temu dopiero, więc co wszystkie Cie tak denerwujemy ?. Taką samą sytuację miałaś już z inną dziewczyna dotyczącą Twojej innej wypowiedzi i zaraz się obrażasz. Może po prostu się nie rozumiemy tyle, tak jak Sue pisze, inaczej jest pisać inaczej rozmawiać na żywo.
Mamaliye wrote:To ty bylas nie mila pierwsza, a to, ze masz nick Olcia i jak sie zwracam w napietym temacie do Ciebei per Olcia brzmi niegrzecznie, to tez nie wynika z mojej złosliwosci. Taki masz nick i już. No wlasnie, takie mam zdanie poparte dokumentami nie do podważenia, czy linkami, ktroych nikt jak widac chyba nie otwiera i koniec! Masz inne, wpsaniale, ale w takim razie skoro jestes taka tolerancyjna nie powinnas pisac, ze wprowadzam kogos w błąd, bo może ty wprowadzasz w błąd, a ja nie jestem ze stali, by zachowywac przez tyle godzin żelazne opanowanie. Cisnienie mi skoczyło i mam dosc na dzisiaj, dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 21:48
madziutek 23, Januszkowa lubią tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualnyTak samo nie odpuszczasz Olcia, bo widze jak ciagle poprawiasz tego jednego posta, wiec daruj sobie pouczania. od 40 minut, ale temat usg ciagnie sie dluzej. Nie denerwowaly mnie poprzednie dziewczyny, ale Twoje nerwowe wkroczenie w temat z góry nastawionym naskokiem na mnie. Rozumiem, że ktoś uparcie obstajacy przy swojej wiedzy (nie wymysłach ani prywatnych zdaniach), nie spotyka samych sprzymierzeńców na swojej drodze. Miej to swoje zdanie i wyluzuj już.
-
megg wrote:madziutek a ty gdzie?
przedszkolanka, juska19- a wy czujece juz jakies ruchy dzieciaczka?
cześć
wiesz co, u mnie trudno powiedzieć... czułam coś z dwa-trzy razy ale nie potrafię powiedzieć czy to właśnie to czy tylko jelita...megg, juska19 lubią tę wiadomość
-
pytam bo jestesmy w tym samym prawie dniu
ja chyba jeszcze nie, tzn twardnieje mi czasem brzuch jakby glowka byla wyzej, ale ruchów narazie nie czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 22:10
juska19 lubi tę wiadomość
-
a zapraszam
jak się najem to jest większy , ale przed też już widoczny co mnie cieszy
i powiem Wam szczerze,że czekam aż będzie duży żeby to w kolejkach wykorzystywać , bo ludzie są okropni teraz...
dziękuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 22:22
-
dzis sie wlasnie smialam do meza ze mialam obcisła bluzke ale w kolejce w sklepie (dluuugiej) niby nikt nie widzial zeby czasem mnie nie przepuscic...jakos nie licze na ludzi, widze ze udaja ze nie widza Cie
obym sie jeszcze mile zdziwilaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość