Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A moje maleństwo własnie zaczeło delikatnie kopac mamusie
jupiiiii
Pare razy dziennie też mnie pobolewa podbrzusze tak jakby się tam malenstwo przewracalo.Tez tak macie? -
Czesc dziewczyneczki;)
Ja to z "toaleta" mam akurat problem w druga strone;/ Latam do kibelka z 4 razy na dzien lub wiecej.Ale taka moja uroda;)
A na zaparacia to podobno dobra jest np sliwka. Dzieciom sie podaje na lepsze trawienie;)
Z moim A. tez sie kloce i to nawet czesto. Wkurza mnie wrrrrr.... Poki co wole jak jest w pracy;)
Dzis z rodzinka zaliczylismy wielki park, pozniej lody i place zabaw. Moj maly synus nawet zaspiewal mamusi 100 lat z samego ranaBo wiecie dzis koncze 25 lat! Jeju juz ćwierc wieku hihihi
I do tego dzis jest polowa "naszej" ciazy! Teraz z gorki!
Maja- mnie tez tak dziwie czasami pobolewa podbrzusze. Tak sie napina jakos i puszcza...mysle ze to dzidzia sie "kreci". Nie martwi mnie to;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 22:29
Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
A ja wciaz nie znam plci wiec na razie zrobilam bardziej ogolne zakupy.
Nie moglam sie oprzec temu koszykowi, a do tego jeszcze pare innych rzeczy jak pieluszki tetrowe, buteleczki, kocyk, cos juz do kapieli dla noworodkow i nawet materacyk na przewijak bo byla promocja
Zalozylam sobie nawet na kompie specjalny folder i robie tak na pamiateke fotki tego co kupilam (brzuszka tez i inne pamiatkowe z tego okresu)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2014, 22:52
Fedra, megg lubią tę wiadomość
-
Francuska25 wrote:
Dzis z rodzinka zaliczylismy wielki park, pozniej lody i place zabaw. Moj maly synus nawet zaspiewal mamusi 100 lat z samego ranaBo wiecie dzis koncze 25 lat! Jeju juz ćwierc wieku hihihi
Francuska25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCarola55 wrote:A ja wciaz nie znam plci wiec na razie zrobilam bardziej ogolne zakupy.
Nie moglam sie oprzec temu koszykowi, a do tego jeszcze pare innych rzeczy jak pieluszki tetrowe, buteleczki, kocyk, cos juz do kapieli dla noworodkow i nawet materacyk na przewijak bo byla promocja
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/170/942888_IMG_4608.JPG
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/170/942891_IMG_4613.JPG
Zalozylam sobie nawet na kompie specjalny folder i robie tak na pamiateke fotki tego co kupilam (brzuszka tez i inne pamiatkowe z tego okresu)
Carola super ten koszyk, ile zaplacilas? -
maja35 wrote:w jakiej pozycji spicie w nocy? Mi ostatnio najlepiej sie spi na plecach ale zmuszam sie i spie na boku.
-
Doczytałam Was !!! Nie wierzę, prawie 60 stron 3 godziny Was czytam
Ale skrobiecie.
Witam Was
Gratuluje dziewczyny poznania PłciNadal płęć męska rządzi U nas
Francuska sto lat sto lat szczęśliwego życia Ci życzę
Fedra... Z tą depresją też mnie złapało. Piękna pogoda cały weekend , a ja od piątku 14 siedzę w domu i patrzę w sufit, nie mam ochoty na kontakty z ludźmi, mój w pracy przez weekend ... Jakoś tak dziwnie, stałam się odludkiem:(((( Mam nadzieję, że to minie
Katiś .. WinoTatara
Ale smaka mi narobiłaś! Pocieszę się czekoladką z preclem Milki (pychota
) i chipsami a co.. Aaa i też mamy nowy nabytek sokowirówkę, jak na razie Mój testuje i ciągle coś modzi
I piękny masz już brzuszek, taka chudzinka i taki słodziak w środkU.
Witam Nową Mamusię, rozgość się i pisz do Nas
Megg musisz mieć cudownego lekarza , że Ci zaleca słodkie na nocMój to od 18 każe nić nie jeść hehe .
Maja35 ja też się wypróżniam kilka razy dziennie jakby na raty.
Aaa dziewczyny, pamiętacie moją 12 dniową biegunkę, gdzie nawet leki nie pomogły ??!! Sama się wyleczyłamOkazało się, że kazano mi brać za dużą dawkę magnezu na te skurcze i przez to miałam ten problem. Ograniczyłam dawkę magnezu, biegunka jak ręką odjął, jednak skurcze powróciły (delikatniejsze niż ostatnio) to wspomagam się nospą raz dziennie.
Mamaliye oszczędzaj się ile dasz radę, choć domyślam się, że przy dwójce dzieciaczków to nie proste, żeby te bóle podbrzusza nie powróciły:-* Sylwia Ty też już nas nie strasz i teraz do lutego ma być bez bólów)
Ooo i ważna sprawa, nie wiem czy pamiętacie, że kończyło mi się zwolnienie chorobowe 9 mcy... Zus przyznał mi świadczenie rehabilatacyjne do dnia porodu, zaocznie bez komisji, odetchnęłam ulgą.
We wtorek genetyczne i po nich chyba przełamię się i zacznę kompletować wyprawkę, Wy już laski tyle macie , że jestem onieśmielona.
Lece się kąpać i oglądam film:-) Mój wrócił właśnie z pracy z torbą łakociNa pewno zapomniałam odnieść się do tysiąca tematów ale te 4 dni cięzko by spamiętać
Buziaki Słodkich snów
Januszkowa, Fedra, Katiś, Francuska25, megg lubią tę wiadomość
-
Uciekam juz spac,bo jutro musze wstac o 7.00,żeby wziasc leki i zadzwonic do pracy,że jeszcze nie przyjde.Jak mam wolne to chcociaz troche was nadrobie a pozniej znowu będzie mi brakowac czasu.
Kolorowych snów i do zobaczenia na porannej kawce a raczej herbatce:-) -
olcia87 wrote:Mówisz o usg genetycznym ja takowe miałam i właśnie jest to usg które opisałam, USG prenatalne= usg genetyczne
Ja tez mialam prenatalne czy jak kto chce genetyczne i wcale nie jest laczone z testem papa... test ten wykonuje sie pozniej jesli na usg wychodza jakies nieprawidlowosci w pomiarach...
Takie usg gdzie byla mierzona przeziernosc itp miala Vel na NFZ a z tego co wiem nie ma 35 lat skonczonych...
Prawda jest ze w klinikach jesli idzie sie prywatnie moze wygladac ze tego jest wiecej itp...
Prawda jest ze usg miedzy 11 a 14 tyg jest usg obowiazkowym w ciazy tez sa robione pomiary tylko tak jak pisala Vel w wersji lekko okrojonej...
Wiem ze pewnie juz po temacie ale musialam
sebza lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Angelcia koszyk byl w rozsadnej cenie bo ok 125 zl (£25), ale musze do tego jeszcze dokupic stojak, lub taki bujany stojaczek. Ciesze sie bo taki koszyk mozna latwo przenosic z miejsca na miejsce i mam nadzieje, ze bedzie wygodny dla dzidzi.
angelcia lubi tę wiadomość