Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do ruchow ja czuje ale delikatnie bardzo nawet moj maz jak polozy reke nic nie czuje mam nadzieje ze za 2 tygodnie sie to zmieni i on poczuje bo sie denerwuje ze reka lezy z 30 minut i nic
Co do Vel uwazam ze temet mozemy zamknac bylo minelo nie ma co roztrzasac poczula rozczarowanie ale wrocla do nas i cieszy sie z ciazy .Takze zostawmy to juz -
cath wrote:No 4 razy dziennie
hahah masakra gdzie ja do igły jestem anty
dasz radę... czego się dla dziecka nie zrobi.... może to bez porównania, bo Ty bedziesz musiała kłuc się 4 raz dzienie, a ja tylko raz dziennie od poczatku ciązy w brzuch...
Gosiaku witamy w Polsce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 12:03
-
Sewerynka wysyłam zaproszenie
Vel kurcze prawie przegapiłam Twoją wypowiedź- ooo jaka to byłaby szkoda.
Napisałam, że nie będę się wypowiadać, bo drażnisz mnie Ty i Twoje wypowiedzi
najpierw piszesz, że nie chcesz tego dziecka bo jest O! dziewczynką, a za dwa tygodnie piszesz, że nie wyobrażasz sobie nie mieć tego dziecka co masz. No sorry laska, ale to Ty się zachowujesz jak dziecko- no i patrząc na twój wiek, wiele się nie mylę.
I moja wypowiedź, nie jest spowodowana hormonami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 12:42
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Witajcie
Gosiak, byłaś we Wrocławiu? To macham do Ciebie z balkonu
Bella, współczuje takiego "przywitania" :*. Mój były taki był po alkoholu, dlatego teraz jestem prze-szczęśliwa, że P. w ogóle nie pije. Źle się po alkoholu czuje, boli go żołądek, poza tym - zazwyczaj jak jesteśmy gdzieś w mieście to prowadzi samochód, więc nie może
Poza tym, po alkoholu ma zdrętwiałe ręce i nie może grać, więc nie może sobie na to pozwolić.
A mężowi strzel takiego focha jak stąd do Petersburgu. Powinien z kwiatami przyjechać, po rękach całować, a nie tak! Może zrozumie.
Jestem za skończeniem tematu skracających się szyjek. To co spotkało Olcie jest straszne i żadne słowa nie wyrażą tego, jak jest mi przykro.
Nie możemy jednak doszukiwać się u siebie każdych nieprawidłowości. Ja miałam raz schizę durna, że mi czop śluzowy wypadł, a potem doczytałam, że w 5 miesiącu zwiększa się ilość śluzu, więc odpuściłam.
Jeśli coś się ma złego przydarzyć, to przydarzy się choćbyśmy leżały 24h na dobę. Trzeba myśleć pozytywnie, bo to przyciąga pozytywne :*
Za tydzień mam połówkowe, nie mogę się doczekać!
Właśnie! Dziś rano Tomek tak kopnął, że aż poruszył moją ręką! Kochany Synuś
W środę jedziemy do Szczecina, może też nad jakieś jeziorko, więc przyjemny tydzień się zapowiadaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 13:12
megg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrobiła tydzień temu i generalnie było ok tzn tylko leukocyty 2-5 czyli jeszcze nie tragedia. No i przez ten tydziń się rozwinęło. A miałam zachwiany obraz sytuacji brałam luteine. I nie wiedziałam czy to luteina czy co. Z resztą na badaniu gin tez nic nie powiedział - bo wiedział że właśnie skończyłam luteine
-
Sylwia, teraz musisz pamiętać o abstynencji z
. Poproś też męża, żeby zrobił badania, bo grzybica pochwy to takie cholerstwo, że jak się raz przyplącze, to potem łatwo znowu złapać.
Moja mama miała problemy z tym, to wiem, co się leków nabrała ;/ Generalnie u niej był problem z gospodarką hormonalną jak przechodziła menopauzę.
Więc gina zaleceń słuchaj i też uważaj na siebie (np. w publicznych toaletach, z ręcznikami swoimi, itd.).
-
Tak sobie czytam wrześniówki i rodzące w październiku i dochodzę do wniosku, że zaczynają rodzić wcześniej
wrześniówki w sierpniu, październik we wrześniu. Ciekawe czy my zaczniemy w styczniu
Byleby ciąże były zdrowe i donoszoneprzedszkolanka:), Sue, justta, Lara 82, Penelope, Fedra, sara_nar, Januszkowa lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Hej! Nie umiem się dziś zabrać za nic konstruktywnego. Więc zrobiłam sobie dzień kosmetyczny - manicure, pedicure (póki jeszcze sama sobie mogę zrobić;P), malowanie paznokci, regulacja brwi, maseczka, olejowanie włosów i depi. Niby się ładnie czuję, ale dalej bez sił.
Przeglądam sobie teraz różne ciuszki na all i kota głaszczę, bo przyszedł mnie pomiziać.
A dziś o 19.00 wizyta! Oby wszystko było ok.Sue, justta, Fedra, Lara 82, Sewerynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny