Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj wstawiłam zdjęcie ale je usunęłam bo stwierdziłam że troszke je rozjaśnię
To my z wczoraj czyli 22t02d
zdjecie przed poprawinami bez śniadanka Taki brzusio już mam
A Konstancja kopie i kopie i kopie
No i mój mąż mówi na nas piłkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:57
megg, Sue, LadyDi, Penelope, Lara 82, juska19, Fedra, Bietka, kasia_1988, Katiś, sara_nar, maja35, Januszkowa, lula88, przedszkolanka:), Angélique89, asia888 lubią tę wiadomość
-
Rudasku, poobczajam sobie pozniej te wózki:) dzieki! :*
Cath, wygladasz przepięknie!! Brzuszek słodki, piłeczka taka:)
Któraś napisała ostatnio, ze w lutym same laski bedą rodzic - patrząc na Wasze zdjecia to trudno sie nie zgodzić!!
Doczytalam początek dzisiejszych wpisów:
Francuska, sto lat dla Synka!!
Gusta, piękny brzuszek! Moj jest podobny:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 16:55
gusiaa lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Lara swięte słowa....
a ja dodam jeszcze , ze czesto swedzenie pojawia sie bez "aktywnego" grzybka...wiec zero podpsaek pachnących typu rumiankowe, tym samym wkładki, zero pachnącego papieru i pranie w delikatnym proszku a najlepiej dla dzieci, to tak dla tych ktore maja problemy tam na dole w tym ja....
do mnie tez grzybki i bakteri lubia niestety wracać i staram sie tak jak pisałaś, ograniczac cukier choć lubie, wkładki ale nie za czesto, bielizna pełna i bawełniana i na noc spie po prostu w piżamie ktora ma spodenki luzaki i wszystko mi tam oddycha!
pood razu prysznic, zeby nie bylo zbyt mokro, bo bakterie sie namnazaja!
nigdy nie siadałam na obcych deskach i nigdy nie usiade, zero tamponów w miejsach publicznych nawet jak rece umyte, rzadko baseny, sauny itd bo to skupisko bakterii....no i jak ktoraś na solarium chodzi to tylko w mjatkach albo leżec na papierze a najlepiej wchodzic na stojące!
co do faceta to u mnie tak było ze facet jadł tabletki ale jakie to nie pamietam
Dokładnie tego już w moim wywodzie nie napisałam, ale dokładnie tak jak u mnie. Ja lubię białą bieliznę więc jakbym dodała jakiś wybielacz to potem muszę jeszcze raz wyprać w czymś delikatnym
No ale jakoś da się z tym żyć i w miarę tych kilku zasad przestrzegać a potem to wchodzi w krew -
przedszkolanka:) wrote:ja sobie zapobiegawczo kupię ten lacibios jednak, bo polecała jakbym na basen chciała, ale jakoś i basen i współżycie mnie teraz trochę przerażają - wiem,wiem przesadzam
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:dziewczyny - okazało sie właśnie że mam grzybicę pochwy ;/ napiszcie czy którac coś takiego miała i co stosujecie z domowych rzeczy?
Jutro idę do gina ale mogłabym zacząc już coś dzisaij.
Bierzecie jakieś probiotyki? Jeśli tak to jakie?
Niestety czesto po luteinie mozna dostac grzybicy...
Moja przyjaciolka tak miala i musiala lutka na dupka zmienic...
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
kasia_1988 wrote:Lara ja biore clexane- zastrzyki ze względu na wczesniejsze poronienie i lekko podwyższone wyniki antyfosfolipidowe.
Wogóle to współczuję wszystkim kłującym się mamusiom. Choć chyba da się do tego przyzwyczaić dla dobra maluszkakasia_1988 lubi tę wiadomość
-
megg wrote:Dziewczyny zwracam się do tych które nie ♥ z partnerami w czasie ciazy- czy przelamalyscie się. ? Bo mam opory nadal ale chciałabym normalnie i dlatego pytam
My nadal nie i razem podjelismy decyzje ze w ciazy bzykanka nie bedzie ale w Naszym przypadku to kwestia zagrozonej ciazy od poczatku i chocby lekarz sie zgodzil my nie chcemy ryzykowac przyjdzie na to czas a tym czasem uskuteczniamy zamienniki
megg lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Francuska25 wrote:Bella84- bo Twoj maz to poporostu facet;/ Moj tez mial takie akcje kiedys.Ale ja tez twardo obstawialam przy swoim, nie i juz. Wroc jak bedziesz trzezwy. Mysle ze kazda z nas Cie tu zrozumie;) Glowa do gory! I zobaczysz maz sam zrozumie o co Ci chodzilo.I mysle ze pojdzie z Toba na ta wizyte.
Lara- ja tez ogladam Czas Honoru. Uwielbiam!!!!
Zaprowadzilam synka do przedszkola, zanioslam produkty i slodkosci, bo moj synus konczy dzis 3 latka;) O tej godzinie 3 lata temu juz na prodowce bylam;p Ale ten czas leci!
Lady Di- jak po opiece nad dwulatka? Bo albo nie pisalas, albo przegapilam;p
Francuska oczywiście niech Twój synuś zdrowo rośnie i będzie waszą pociechą
A Czas Honoru jest super obejrzałam wszystkie serie.
Fakt dla kogoś kto uwielbia historię i się na niej zna może wydać się banalny ale dla historycznego laika jest super bo przynajmniej człowiek troszkę nabiera wyobraźni jak to było w czasie wojny -
megg wrote:Dziewczyny zwracam się do tych które nie ♥ z partnerami w czasie ciazy- czy przelamalyscie się. ? Bo mam opory nadal ale chciałabym normalnie i dlatego pytam
My się przełamaliśmy choć i tak bardzo rzadko bo ja gdzieś się w podświadomości trochę boję. Poza tym jakoś naprawdę nie sprawia mi to teraz takiej satysfakcji jak wcześniej może właśnie przez ten strach. No ale przecież ile ten mój kochany mąż ma wytrzymać.
No i muszę mieć dobry dzień a ostatnio to codziennie coś nie tak
No chyba odbijemy sobie tak konkretnie po porodzie choć to jeszcze dużo czasu i może już w III trymestrze przed porodem
megg lubi tę wiadomość
-
Sewerynka tak schiza mi przeszła na szczęście
Bella faceci to są świnki, moj np jak się nie dopije, to będzie łaził, grzebal szukał jeszcze i jeszcze, a nie ukrywam że głowę do picia maaaaaa
Spokojnie...
Cath jak zwykle rewelacyjnie wyglądasz
U mnie maleństwo buszuje, czasami się tak z nim bawię, że jak mnie kopnie, to ja palcem w to samo miejsce pukam, a on mi odkopuje
Mam też tak, że jak jest gdzieś wyżej tak koło pępka to widać jak kopa strzeli bo brzuch mi aż podskoczy, także u mnie tę ruchy są bardzo intensywne
megg lubi tę wiadomość
-
Cath 4 razy dziennie mierzenie cukru to pikuś, ja mierzę go 10-12 razy.. Juz krew z palcow nie chce leciec od tego kucia.
Co do seksu to nie za czesto, ochota jest ale troche sie boje sie ze zlapia mnie skurcze i nie ustapia. Takie skurcze w ciazy raczej nie wskazane.
Moj M. na szczescie jest anty alkoholowy, jedynie karmi pija. Papierosow tez nie znosi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 18:04
-
Tych wózków jest rzeczywiście zatrzęsienie.
Wczoraj tato powiedział mi o kolejnej częstochowskiej firmie Adamex.
http://www.adamex.pl/sklep/wozki.html
No i podobają mi się z niej wszystkie Joggery, ale oczywiście muszę zobaczyć na żywo.
Tata zna właściciela i by dostał super rabati bądź tu mądra.
Jest ich naprawdę bardzo dużoChoć jedne są bardziej znane inne mniej