Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Podczytuję Was czasem, jak się pewnie domyślacie mam termin na luty. Jest to moje trzecie dzieciątko - w domu mam już dwóch przystojniaków. Teraz wygląda na to, że będzie to dziewczynkaNa co dzień obcuję z noworodkami w szpitalu gdzie pracuję. Od listopada wybieram się na L4, ponieważ z brzuszkiem coraz ciężej się pracuje.
Pozdrawiam WasLara 82, Gosiak, justta, Januszkowa, Fedra, Penelope, sara_nar, juska19, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Nitko, zagladaj czesciej.
Sloneczna to zapewne pojedynczy epizod, badz dzielna :*
Dzisiaj zaczynam nowy tydzien i ide na usg. Byle corka byla nia nadal! A na sniadanie sernik i kawka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 09:27
Gosiak, słoneczna 85, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszytskim - dzisiaj zaczynam nowy tydzień ;] już 21 za mną ;]
bella84 wrote:Hm no to sie na dzisiaj umowilam do lux medu do mojego 2 go gina i niech spojrzy co w trawie piszczya grzybek wyszedl Ci przy badaniu zwyklym czy mialas posiew? I posiew z pochwy czy z szyjki?
zrobiłam badaniem czystości tj biocenozę pochwy. I to wystaczyło. Nie musiałam robic wymazu. Poza tym objawy typowo grzybicze ( mnie zmyliła luteina, która tez jak wypływała była lekko żółtawa). Generalnie jak masz serowaty śluz albo więcej niz zwykle i żółty to nie musisz nawet badań robić ;]
Osattnio mój sposób na rozruszanie cyryla to porcja kiszonej kapusty zagryzionej batonem bauty. Efekt murowany. od razu się rusza ;]
Chociaz teraz zjadłam merci kawowe i też dostała kilka lekkich puknięć. Niestety u mnie jeszcze są baaardzo delikatne. O ruchach brzucha nie ma na razie mowy. Maż też nic nie czuje pod ręką. Ja czuję to tak jakoś mocno z głębi .. ;]angelcia, Fedra, sebza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie:)
Ja dzis mam wizytę u gina kontrolna, no i przedłużenie L4;)
Co do artykułu - widzialyscie, ze w ostatnim zdaniu jest napisane, ze to ściema?
Patrząc na polskie realia i stopień zacofania niektórych ludzi nie zdziwilabym sie, gdyby to było prawda
Witam tez nowa mamęrozgosc sie. Jak Vel sie pokaże, to pewnie poprosi Cie o wpisanie sie na nasza listę
Vel, widziałam, ze pisalas, ze cos sie z lista pochrzanilo. Jakby co, to ja mam linka i ta stara jest chyba tam zapisana
Miłego dnia:)
-
Gosiak wrote:Właśnie zasłyszane w radio: http://natemat.pl/119439,biskupi-karmienie-piersia-moze-rozwijac-niezdrowa-fascynacje-nagoscia-dzieci-powinny-miec-zasloniete-oczy
No masakraOni chyba tak na własnym przykładzie
Jestem katoliczką, ale mam swój rozum i czasami takie wieści mnie przerażają
No fakt mnie się źle kojarzy dziecko np. 3 letnie karmione piersią jak już chodzi czy na stojąco, jakoś tego nie lubię.
Ale maluszek do roku no bez jaj, co on będzie pamiętał z tego okresu -
Sue wrote:Witajcie:)
Ja dzis mam wizytę u gina kontrolna, no i przedłużenie L4;)
Co do artykułu - widzialyscie, ze w ostatnim zdaniu jest napisane, ze to ściema?
Patrząc na polskie realia i stopień zacofania niektórych ludzi nie zdziwilabym sie, gdyby to było prawdaSue lubi tę wiadomość