Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mysle, ze przegięciem jest jak dziecko samo mamie zdziera bluzkę do karmienia. Sebza albo Fedra o tym pisała
Dziewczyny- mam pytanie - slyszalyscie moze jakies opinie o wózkach
Mutsy i Baby Design?
Widziałam wczoraj mutsy w smyku. Fajny mały, lekki i poręczny wozek. Zalezy mi na lekkości, bo mieszkam na 3 pietrze. A wszystkie te wózki mi sie takie wielkie wydają
Po wypłacie zaczynam kompletowac wyprawkę
Tomek od rana szaleje w brzuchu, brzuch mi sie rusza - mały piłkarz bedziesebza lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja jak nie mam innych problemów to zaczynam sę martwić bo młody jest bardzo spokojny, a od 2 dni to może się ruszył tak z 3 raz dziennie
No i ja nigdy go szalejącego nie czułam, jeśli już to było bardzo subtelne i delikatne. No a wczoraj wieczorem i dziś mam schiza
(cholera stanowczo za dużo czasu mam)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 10:21
-
nick nieaktualnynoooo tak. Jak sobie tłumaczę że pewnie odwrócił sie plecami do brzucha i kopie w kręgosłup. Dlatego nie czuję nic czasem. A wczoraj to chyba dostałam w pipkę tj bardzo nisko ;] poczułam delikatne puknięcie w tamtym miejscu ;]
A może spróbuj zjeść coś ekstremalnego żeby pobudzić go do ruszania sięLara 82 lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Właśnie zasłyszane w radio: http://natemat.pl/119439,biskupi-karmienie-piersia-moze-rozwijac-niezdrowa-fascynacje-nagoscia-dzieci-powinny-miec-zasloniete-oczy
Uwielbiam z rana takie hity od razu mi sie przypomin dlaczego nie chodze do kosciola...
Czy oni kiedys zrozumieja ze dziecko nie mysli jak dorosly czlowiek to ze ksiedzu sie sutanna podnosi n widok karmiacej matki to juz jego problemcath, Gosiak, Sue, Sewerynka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
hej
Witamy sie i my....
Moj ruchliwy strasznie
ALe spokojnie dziewczyny, słyszałam od ginów, położnych i swieżych mam ze jak sie dziecko nie rusza, nawet z dwa dni to mam sie nie przerazać, tak moze być...jeśli nic nie boli, nie ma krwawień itd..to nie trzeba siać paniki zadnej -
Gosiak wrote:Właśnie zasłyszane w radio: http://natemat.pl/119439,biskupi-karmienie-piersia-moze-rozwijac-niezdrowa-fascynacje-nagoscia-dzieci-powinny-miec-zasloniete-oczy
http://kobieta.onet.pl/zdrowie/uzyla-ziemniaka-jako-antykoncepcji-kartofel-wypuscil-korzenie/tznz2 -
Dobry dzien
U Nas piekna pogoda wypije kawe i biore sie z pozadki mam ochote umyc okna ale chyba by mnie maz za to zabil
Witam nowa lutowke i ciesze sie ze zasilisz grono dziewczynek
Ja tez mam 13 wizyte ale normalna...Madlene, Januszkowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sylwia no wlasnie nie mam jakos duzo tego sluzu, a na wkladce jest on troszke zolty ale w stodku bardziej bialy dlatego juz sama nie wiem, ale czekam wlasnie w kolejce do lekarza to chyba sie wyjasni... Miesiac temu mialam bioceneze pochwy i bylo czysto ale teraz moj m wtocil po 6 tyg kontrakcie i nie wiem czy mnie tam na poczatku nie podraznil i sie cos nie przypaletalo... Do tego od wieczora wczorajszego jakos sie dziwnie czuje a teraz czuje ze przeziebienie mnie chwyta wiec biore l4 do konca tyg
-
nick nieaktualnyMam dzisiaj strasznego lenia. Jedyne co zrobiłam to pościeliłam łóżko i umyłam podłogę. Jeszcze muszę przygotować się do lekarza, a jak mi się nie chce!
A niby ładna pogoda za oknem.
Jedynym plusem będzie to, że przejadę się obok mojej ulubionej piekarni, gdzie sprzedają chlebek na kromki, pycha!
Na obiad zrobię dzisiaj pieczarki panierowane, ziemniaczki i kapustę czerwoną z cebulą na zimno. -
Gosiak, rozbawił mnie Twój link
A słyszałyście jak abp. Gądecki mówił o tym,że chłopcy nie powinni sprzątać?
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,16754168,Wg_abpa_Gadeckiego_nie_powinno_sie_uczyc_chlopcow_.html
Sue, miałam do czynienia z Mutsy, bo mój chrześniak miał. Wózek jest spoko, solidny, prowadzi się ok, ale nie powiedziałabym,że jest on lekki. Raczej miałam wrażenie masywności. To był 4rider.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 11:49
-
nick nieaktualnyBella - sprawdx sobie w środku czy nie ma grudek. Jak są to może byc początek. Ale pytanie czy masz więcej śluzu niz normalnie - nie musi cię zalewac od razu ;]
A może nic się nie dzieje ;]
Daj znac co powiedział lekarz. Biocenozę lepiej robic regularnie bo to cholerstwo może sie przypałetać w każdej chwili. ;]
a jak czujesz że bierze cię przeziębienie to lepiej weź sobie jakies probiotyki. Albo duzo jogurtów naturalnych. Mi osobiście nie bardzo wchodzą więc łykam probiotyki ;] -
Dziewczyny błagam Was o pomoc. Co prawda pytanie zupełnie z innej beczki, szczególnie dla mam, które już mają swoje szkraby:) Otóż w sobotę w domu mam imprezę i w gościach będę miała 2 świeżo upieczone mamy, jedna ma 3-tygodniową córeczkę, a druga prawie 1,5 miesięcznego synka i obie karmią piersią. Macie może jakieś propozycję sałatki lub innej potrawy, aby nie zaszkodziły maluchom? Niestety kompletnie nie wiem na co mamy karmiące mogą sobie pozwolić do zjedzenia. Błagam Was o pomoc
-
nick nieaktualny
-
Fedra, wracajac z przedszkola wiedzialam ze mam cos kupić, i za chiny ludowe nie wiedzialam co....i teraz mi przypomniałaś....płyn do szyb! przecież mialam umyc okna!
ale jaja....chyba zejde na dół, kupie i wezme sie za to..choć nie szczegołnie mi sie chce ale szkoda słońcaGosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam Was w ten leniwy dzień.
Tak jak Angelcia nie mam siły i ochoty na nic dzisiaj...Znajoma miała do mnie przyjechać na obiad i ciacho ale nie jestem w stanie się ruszyć i coś upichcić, więc spotykamy się na mieście. Będę wchłaniać wit D3 ;p
w ogóle znowu mi było dzisiaj dziwnie duszno, tak, że ciężko mi było oddychać, brzuch mi się napiął kilka razy, ale no spa już wzięta, więc mam nadzieje, ze się nie powtórzy:)
Na szczęście młody mnie kopie, więc jestem spokojna:)
Wczoraj mąż złożył łóżeczko i zawiesił zasłony w pokoju synka:) Zostały nam tylko detale i pokój będzie w pełni gotowy:D Jakoś szybko poszło;)
-
nick nieaktualny
-
A ja dzisiaj obiad na wegańsko
Za 15 minut jadę do biowaya na zupkę i pół pieczeni z soczewicy, a drugie pół zjem po jodze. Obok jest Bio-piekarnia i zakupię sobie jakieś zdrowe ciastkoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 12:47