Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Ja glukozy z obciazeniem nie mialam jeszcze robionej na belly piza ze robi sie ja po 24 tyg moj gin tez cos mowil ze do 28 tyg ale ze Mala duzo przybiera to zrobimy wczesniej...
Wiec moje pytanie to kiedy robi sie ta glukoze?
miedzy 24 a 28 tygodniem ciazy -
słoneczna 85 wrote:jutro sobie kupie pyszne ciacho:) strasznie mi sie chce slodkiego! wam tez?
a kiedys byl taki pyszny krem snikers w sloikach- ale bym zjadla!
mi sie chce:)
jak zjem prince polo to czuje takie spelnieniejak nigdy
-
Sue wrote:Vel, uwielbiam Marię Peszek!!
Byłam na jej koncercie, zajebista energia!
Jak mam zły humor, to sobie śpiewam "Nie jestem dziś w sosie, muchy mam w nosie"
Ja tez ja uwielbiam
bylam tez na jej koncercie u nas razem z moim tata
i bylam na woodstocku na nieja miala koncert w srodku nocy jako jeden z ostatnich ale dzielnie wytrzymalam
i bylam nawet trzezwa
zeby tylko nie przegapic
jak sobie wlaczam ta jej ostatnia plyte to odrazu mi odchodza wszystkie smutki i wraca humorek i energia
Sue lubi tę wiadomość
-
o kurcze
juz po 8 a Wy jeszcze spicie? niemozliwe
-
słoneczna 85 wrote:Dyskusja sie wywiazala o szyjce
na forum problemy i komplikacje- niewydolnosc szyjki
to chyba jeszcze nie koniec...
szczerze nie moge sie doczekac czwartku i sprawdzenia tej szyjki.
mowcie co chcecie...
i wiem ze Lara tez:)
Słoneczna jak Cię lubię tak ode mnie też po uszach dostaniesz bo straszysz
Ja fakt bardzo się o to boję po akcji z Olcia, ale na pewno nie szukam jeszcze na innych forach sensacji.
Kochana ja siedzę w domu praktycznie nigdzie nie chodzę dużo odpoczywam i leżę nie wiem co bym jeszcze miała zrobić. A wizytę mam dopiero 30 października teraz. A mnie co chwila coś gdzieś zakuje, a to brzuch zaboli, a to mam jakieś kłucie od środka, a i śluz mi poleci co jakiś czas choć jest gęsty i biały.
więc naprawdę wydaje mi się, że nie przechodzę ciąży lekko(choć są takie co mają dużo gorzej), ale muszę myśleć pozytywnie i się nie nakręcać
Więc koniec nic nie może nam się więcej stać
Ja do stycznia zostaję w dwupaku czy się komuś podoba czy nieGosiak, Fedra, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:http://strawberriescreamlife.blogspot.com/2013/10/sernik-z-polewa-krowkowa.html
a ja mam ochote na taki sernik:)
zrobie moze niedlugo:)
A z tym sernikiem mi taka ochotę zrobiłaś że robię go dziśsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
No to się już mogę przywitać
Miał być piękny weekend a tu mgła za oknem co jest?
Myślę, że przejdzie i wyjdzie super słońce
Także drogie panie miłego weekendudziś się będę mniej udzielać bo mąż w domu to będzie co robić
Mamy wózki jechać obejrzeć do sklepu tak dla zapewnienia mnie atrakcji
Ja dziś wstawałam 2 razy siku i jak o 4 wstałam to moją żabka też się obudziła, pokopała z pół godziny to nie mogłam zasnąćdopiero jak on poszedł spać to mama też i wstałam przed 8
Lubię jak mnie podkopuje choć czasem boli jak się wierci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 08:52
Gosiak lubi tę wiadomość
-
A ja chyba dziś skorzystam z promocji Grazii i kupię sobie ten super sweter w happymum, na którego się już trochę czaję
http://www.happymum.pl/sklep3/b866a,komplety,719-nordic_beige_cardigan.html
A na śniadanko dziś serwuję chlebek żytni na zakwasie z avocado i serem camembertWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 09:00
-
nick nieaktualnyCześć wszytskim, myslałam że dzisiaj sobie pośpię, ale piesek miał inne plany ;/
Wczoraj przyszły paski do mierzenia ph w pochwie.
Nie bardzo tylko wiem czy dobrze sprawdziłam. Wiem że trzeba rano przez siusianiem. I wyszło mi ph nie więcej niż 4,5 - ale nie wiem czy troche mniej może. Bo za bardzo nie odrózniałam kolorów tych z paska a tych ze skali ;]. Za to moczu rewelacyjnietyczło dobre 7 ;]
Paski maja przedział ph 4,0-7,0 -
Miłego weekendu dziewczynki! Cały czas jestem i was podczystuje,tylko brak mi weny i czasu na pisanie. U nas dzisiaj zimno tylko 4 stopnie. W planach mam pojechac na miasto kupic sobie cebuszke ale nie ma tu takich fajnych jak w Polsce no i chcę kupić jeszcze wygodne butki na zime
Pozdrawiam was gorąco.Gosiak lubi tę wiadomość
-
Właśnie mi się przypomniał mój dzisiejszy sen - byłam jeszcze w ciąży i poczułam wielką ochotę na papierosa (nigdy w życiu nie paliłam) i zapaliłam fajkę i sobie paliłam. A ja się nie umiem zaciągać i sobie tłumaczyłam, że skoro się nie zaciągam, to przecież aż tak nie szkodzę dziecku. Co za sen...
-
megg wrote:Dziewczyny obudziłam się z dużym bólem głowy, jak sobie z tym radzicie?
Jak nie przechodzi i jest silny, biorę Apap. Podobno silny ból jest bardziej szkodliwy dla dziecka niż tabletka raz na jakiś czas.megg lubi tę wiadomość
-
Hej, za mną mega ciężka noc od 23 zaczelam wymiotowac i tak co 2 h budzilam się w nocy.. strasznie się czuje dopiero sie obudzilam.. nie mogłam spać bo od wymiotow palila mnie zgaga. Ale męczy mnie rozwolnienie
-
nick nieaktualnyDzień dobry Mamusie!
Ja też obudziłam się z bólem głowy. Dość, że nie mogłam zasnąć, bo jakieś szczyle zrobiły sobie imprezę w aucie to w nocy budziłam się, bo było mi niedobrze (chyba nadal nie toleruję pieczarek, a na kolację zrobiłam sobie zapiekankę z bagietki z serem, szynką i pieczarkami:().
Stwierdziłam, że na śniadanie zjadłabym w końcu coś innego niż płatki (a tak w ogóle kupiłam sobie Cookie Crips Brownie i są takie sobie..) i postanowiłam zrobić parówki. Jak przed ciążą lubiłam to teraz.. szkoda gadać, nigdy więcej tego nie zjem. I to nie ważne czy parówki za 8zł/kg czy za 20zł/kg.. Wszystko to chłam! Teraz czujniej(podczas ciąży) zauważam jak organizm reaguje na takie śmieciowe żarcie, tak jakby.. dokładnie dobiera sobie co jest mu potrzebne.Widzicie, takie jesteśmy wspaniałe.
Jakie macie plany na dziś? U mnie pogoda mistrzowska, zaraz się wykąpię, ogarnę i pójdę z pieskiem na dłuugi spacer.