Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelciu, Pia Gizelo, Gosiak trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.
Słoneczna wiem o jakie mleczko Ci chodzi, chyba krówka jest namalowana na tubce:) Już ktoś o nim pisał kiedyś, być może Ty. Od tamtego momentu też za mną chodzi. Wczoraj przymierzałam się do niego w sklepie, ale powstrzymałam się. Czuję się coraz grubsza i nie chodzi tutaj tylko o brzuszek, czuję, że urosłam w ramionach. Za bardzo pozwalałam sobie na słodycze. Na śniadanie mogłabym jeść tylko dżem i miód codziennie. Kończę z tym
Ja juz po morfologii, wczoraj kupiłam bratki, będę sadzić w donicach koło domu, później coś ugotuję i tak zleci kolejny ciążowy dzieńCzas szybko płynie:)
Aaa w Krakowie póki co ładna pogoda, ale zapowiadają przelotne opady.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:00
-
nick nieaktualnyU mnoe pochmurno, ogladam zamianr zon - beznadziejny program jak dla mnie, ale robie wszystko,aby nie myslec o wizycie. Na sama mysl boli mnie brzuch. Powiem szczerze, ze gdyby chodzilo tylko i wylacznie o moja osobe to mialabym w czterech literach czy jest cos ze mna nie tak, czy nie.. ale tu chodzi o malenkiego czlowieczka za ktorego to wlasnie ja jestrm odpowiedzialna.. juz wiem czemu matki przezywaja wszystko 100 razy bardziej niz ich dzieci.
Ah, musze sie ogarnac.. wykapac, ubrac, wymalowac, wysuszyc wlosy.. a zostalo mi az 85min do wyjscia.. -
Sylwia ale jak to? Doering nie powiedzial Ci plci ? niemozliwe... mozesz wytlumaczyc JAK?
znowu ktos pozmienial, mnie na dupodajke i cath i pare dziewczyn, zmienilam troche:)
eh angelcia Ty jestes wlascicielem dokumentu i tylko Ty mozesz go zablokowac dla niezalogowanych np... -
angelcia wrote:U mnoe pochmurno, ogladam zamianr zon - beznadziejny program jak dla mnie, ale robie wszystko,aby nie myslec o wizycie. Na sama mysl boli mnie brzuch. Powiem szczerze, ze gdyby chodzilo tylko i wylacznie o moja osobe to mialabym w czterech literach czy jest cos ze mna nie tak, czy nie.. ale tu chodzi o malenkiego czlowieczka za ktorego to wlasnie ja jestrm odpowiedzialna.. juz wiem czemu matki przezywaja wszystko 100 razy bardziej niz ich dzieci.
Ah, musze sie ogarnac.. wykapac, ubrac, wymalowac, wysuszyc wlosy.. a zostalo mi az 85min do wyjscia..
Wszystko będzie dobrze nie stresuj się kochana..
A mnie rozkłada przeziębieniei cały dzień w łóżku a pogoda taka że nawet nie chce się nic ! Za tydzień wizyta nie mogę się doczekać
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:13
-
Vel wrote:Sylwia ale jak to? Doering nie powiedzial Ci plci ? niemozliwe... mozesz wytlumaczyc JAK?
znowu ktos pozmienial, mnie na dupodajke i cath i pare dziewczyn, zmienilam troche:)
eh angelcia Ty jestes wlascicielem dokumentu i tylko Ty mozesz go zablokowac dla niezalogowanych np...
Sylwia nie chce chyba wiedzieć.
Dziewczyny wczoraj dobrze pisały, że poprawianie listy to syzyfowa praca. Ktoś nas czyta na bieżąco i robi nam za złość. Mega chamstwo. -
nick nieaktualnySpoko, przywrocilam STARA LISTE z 3 pazdziernika - Vel jak bedziesz miala chwile to sprawdz jej kompletnosc, a jesli bedzie czegos brakowalo to dopisz i bede mogla w kazdej chwili przywrocic ustawienia na te 'poprawne'
Takze ktos, komu sie nudzi... mowie od razu - NIE JESTESMY TAKIE NIEDOROZWINIETE ZEBY SOBIE Z DOKUMENTEM NIE PORADZIC! :*Fedra, niki640, Lara 82, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Vel wrote:Sylwia ale jak to? Doering nie powiedzial Ci plci ? niemozliwe... mozesz wytlumaczyc JAK?
eh angelcia Ty jestes wlascicielem dokumentu i tylko Ty mozesz go zablokowac dla niezalogowanych np...
Sylwia z tego co pamiętam nie chce znać płci.
Bietka lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie.
Szyjka się nie skraca, macica się podniosła, więc jest wszystko super.
Malutka się wystawiła serduszkiem do pani doktor, a później co najeżdżała na buźkę, to ona kolanko do buzi
Ginka się naśmiała, że jest niemożliwa
I kupiłam sobie w reserved sweter - jedyny, który nie był w odcieniach szarościWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:42
cath, truskawkax25, kasia_1988, Fedra, Sue, słoneczna 85, megg, sebza, Angélique89, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
http://wrzucaj.net/images/2014/10/14/sweterek.jpg
To moja dzisiejsza zdobyczJest niebieski, światło średnie, bo wyszedł szarawy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:50
Fedra, Sue, kasia_1988, Penelope, Lara 82, megg, sebza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Gosiak fajny.. ja przy moim wzroście i gabarytach to nieładnie wygladam w swetrach, ogolnie czuje sie w nich grubo
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dobry...
A ja bym ten dokument usunela i w sumie tabelka by wystarczyla... mnie zachowanie tej osoby nie denerwuje ale za to bawia mnie takie trole bo widac jakie puste i nudne zycie musza miec ze zajmuja sie takimi pierdolami
Zycze udanych wizyt...Penelope, Gosiak, sebza lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Vel, ale ktoś ma zabawę
Może pozmieniajmy się wszystkie na zołzy, łajzy i suki, to sobie da spokój ta osoba?
Ależ ten ktoś musi mieć nudne życie, żal.pl
Angelcia, nie stresuj się wszystko będzie dobrze!!
Pia - duuuuże kciuki za maluszka, żeby zdrowy był i rósł zdrowo
Gosiak - cieszę się, że wszystko dobrze
Ja kurtki nie kupiłam, a We Wro pogoda paskudna - extra ;/Fedra lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja:)
Powodzenia na wizytach dzisiaj !
U mnie dzisiaj są chmury, ale słońce się pcha i czasami udaję mu się wyjść
Vel wczoraj wspominała o tym, że jej mężczyzna słyszał bijące serduszko maluszka. Mój K. też wieczorem przyłożył ucho (chociaż był sceptycznie nastawiony) no i usłyszał!
Ja dzisiaj mam warsztaty Mamo to ja, jeszcze się waham czy jechać, bo to jest trochę daleko, a męża dzisiaj w domu nie ma, więc wieczorem będę musiała tłuc się autobusem.
Pozdrawiam Was wszystkie i udanego dnia życzę!
Ja zaraz kroję kawałek ciasta marchewkowego, biorę herbatkę ciepłą, wskakuje pod kocyk włączam serial "Breaking bad" i będę delektować się ciepełkiem i słodkościamiGosiak, Fedra lubią tę wiadomość