X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • megg Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie i zycze udanych wizyt dzis :)

stan na DZIS: +6,5 KG

Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • cath Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez cudowna deszczowa pogoda <3 jak ja lubię taka pogode <3 do tego ulubiony zapalony wosk yankee candle, herbatka wieczorem ciepla kapiel <3 o tak uwielbiam deszczowa jesień <3

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zapomniałam napisać - trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!

Megg, u mnie stan taki sam :(

megg lubi tę wiadomość

• Januszkowa Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelciu, Pia Gizelo, Gosiak trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.

Słoneczna wiem o jakie mleczko Ci chodzi, chyba krówka jest namalowana na tubce:) Już ktoś o nim pisał kiedyś, być może Ty. Od tamtego momentu też za mną chodzi. Wczoraj przymierzałam się do niego w sklepie, ale powstrzymałam się. Czuję się coraz grubsza i nie chodzi tutaj tylko o brzuszek, czuję, że urosłam w ramionach. Za bardzo pozwalałam sobie na słodycze. Na śniadanie mogłabym jeść tylko dżem i miód codziennie. Kończę z tym :)

Ja juz po morfologii, wczoraj kupiłam bratki, będę sadzić w donicach koło domu, później coś ugotuję i tak zleci kolejny ciążowy dzień:) Czas szybko płynie:)
    Aaa w Krakowie póki co ładna pogoda, ale zapowiadają przelotne opady.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:00

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją zdarzyłam do sklepu pójść:) wróciłam i leje deszcz...
    Mimo, że pada mam otwarty balkon fajnie chodzi.. dopijam cherbatke i biorę się za sprzątanie bo o 13 będę mieć gości.. :)

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnoe pochmurno, ogladam zamianr zon - beznadziejny program jak dla mnie, ale robie wszystko,aby nie myslec o wizycie. Na sama mysl boli mnie brzuch. Powiem szczerze, ze gdyby chodzilo tylko i wylacznie o moja osobe to mialabym w czterech literach czy jest cos ze mna nie tak, czy nie.. ale tu chodzi o malenkiego czlowieczka za ktorego to wlasnie ja jestrm odpowiedzialna.. juz wiem czemu matki przezywaja wszystko 100 razy bardziej niz ich dzieci.

Ah, musze sie ogarnac.. wykapac, ubrac, wymalowac, wysuszyc wlosy.. a zostalo mi az 85min do wyjscia..

• Vel Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ale jak to? Doering nie powiedzial Ci plci ? niemozliwe... mozesz wytlumaczyc JAK?

znowu ktos pozmienial, mnie na dupodajke i cath i pare dziewczyn, zmienilam troche:)
    eh angelcia Ty jestes wlascicielem dokumentu i tylko Ty mozesz go zablokowac dla niezalogowanych np...

zjk3p18.png

Lutówko 2015 dopisz się :) >klik<
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    U mnoe pochmurno, ogladam zamianr zon - beznadziejny program jak dla mnie, ale robie wszystko,aby nie myslec o wizycie. Na sama mysl boli mnie brzuch. Powiem szczerze, ze gdyby chodzilo tylko i wylacznie o moja osobe to mialabym w czterech literach czy jest cos ze mna nie tak, czy nie.. ale tu chodzi o malenkiego czlowieczka za ktorego to wlasnie ja jestrm odpowiedzialna.. juz wiem czemu matki przezywaja wszystko 100 razy bardziej niz ich dzieci.

Ah, musze sie ogarnac.. wykapac, ubrac, wymalowac, wysuszyc wlosy.. a zostalo mi az 85min do wyjscia..

Wszystko będzie dobrze nie stresuj się kochana..
    A mnie rozkłada przeziębienie :( i cały dzień w łóżku a pogoda taka że nawet nie chce się nic ! Za tydzień wizyta nie mogę się doczekać :)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:13

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Januszkowa Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:
    Sylwia ale jak to? Doering nie powiedzial Ci plci ? niemozliwe... mozesz wytlumaczyc JAK?

znowu ktos pozmienial, mnie na dupodajke i cath i pare dziewczyn, zmienilam troche:)
    eh angelcia Ty jestes wlascicielem dokumentu i tylko Ty mozesz go zablokowac dla niezalogowanych np...

Sylwia nie chce chyba wiedzieć.
    Dziewczyny wczoraj dobrze pisały, że poprawianie listy to syzyfowa praca. Ktoś nas czyta na bieżąco i robi nam za złość. Mega chamstwo.

16.02.2015 Powitaliśmy na świecie Natalkę :)
    z789jaq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, przywrocilam STARA LISTE z 3 pazdziernika - Vel jak bedziesz miala chwile to sprawdz jej kompletnosc, a jesli bedzie czegos brakowalo to dopisz i bede mogla w kazdej chwili przywrocic ustawienia na te 'poprawne' ;)

Takze ktos, komu sie nudzi... mowie od razu - NIE JESTESMY TAKIE NIEDOROZWINIETE ZEBY SOBIE Z DOKUMENTEM NIE PORADZIC! :*

Fedra, niki640, Lara 82, Januszkowa lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel wrote:

No to ktoś ma ewidentnie zabawę. I pewnie to czyta jak się wkurzamy.
    Sylwia z tego co pamiętam nie chce znać płci.

Bietka lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie.
    Szyjka się nie skraca, macica się podniosła, więc jest wszystko super.
    Malutka się wystawiła serduszkiem do pani doktor, a później co najeżdżała na buźkę, to ona kolanko do buzi :P
    Ginka się naśmiała, że jest niemożliwa :)
    I kupiłam sobie w reserved sweter - jedyny, który nie był w odcieniach szarości :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:42

cath, truskawkax25, kasia_1988, Fedra, Sue, słoneczna 85, megg, sebza, Angélique89, Januszkowa lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • cath Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja najczęściej na telefonie jestem i nawet mi się ten dokument w Tel nie otwiera :/ ale moze rzeczywiście lepiej będzie zablokować ? Bo tak jak mówicie to syzyfowa praca :( tylko kto jest taki wredny i zachowuje sie jak dziecko? :/

klz9vcqgnrjhn698.png
    f2w3ugpjp3upleah.png
  • justta Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka kochane u mnie deszczowo

Gosiak super że wizyta udana i to kolanko <3

Kciuki za pozostałe

Patrycja kuruj się, ja trzeci dzień grypy ale już jest lepiej

miłego dnia

Igusia *+ 26.11.2012
    259v26j.png
    ht1npi6.png
    PL*Gang 18+
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wrzucaj.net/images/2014/10/14/sweterek.jpg
    To moja dzisiejsza zdobycz ;) Jest niebieski, światło średnie, bo wyszedł szarawy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 10:50

Fedra, Sue, kasia_1988, Penelope, Lara 82, megg, sebza lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak fajny.. ja przy moim wzroście i gabarytach to nieładnie wygladam w swetrach, ogolnie czuje sie w nich grubo :/ :D

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Gosiak fajny.. ja przy moim wzroście i gabarytach to nieładnie wygladam w swetrach, ogolnie czuje sie w nich grubo :/ :D
    Ale ten bardzo ładnie leży, poza tym zimą w czymś chodzić trzeba, jak już przyjdzie ten mój gruby z happymum, to będę ubrana.

Fedra lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry...

A ja bym ten dokument usunela i w sumie tabelka by wystarczyla... mnie zachowanie tej osoby nie denerwuje ale za to bawia mnie takie trole bo widac jakie puste i nudne zycie musza miec ze zajmuja sie takimi pierdolami ;)

Zycze udanych wizyt...

Penelope, Gosiak, sebza lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Sue Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vel, ale ktoś ma zabawę :) Może pozmieniajmy się wszystkie na zołzy, łajzy i suki, to sobie da spokój ta osoba?
    Ależ ten ktoś musi mieć nudne życie, żal.pl

Angelcia, nie stresuj się wszystko będzie dobrze!!

Pia - duuuuże kciuki za maluszka, żeby zdrowy był i rósł zdrowo :)

Gosiak - cieszę się, że wszystko dobrze ;)

Ja kurtki nie kupiłam, a We Wro pogoda paskudna - extra ;/

Fedra lubi tę wiadomość

• Bietka Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja:)

Powodzenia na wizytach dzisiaj !

U mnie dzisiaj są chmury, ale słońce się pcha i czasami udaję mu się wyjść ;)

Vel wczoraj wspominała o tym, że jej mężczyzna słyszał bijące serduszko maluszka. Mój K. też wieczorem przyłożył ucho (chociaż był sceptycznie nastawiony) no i usłyszał! :D

Ja dzisiaj mam warsztaty Mamo to ja, jeszcze się waham czy jechać, bo to jest trochę daleko, a męża dzisiaj w domu nie ma, więc wieczorem będę musiała tłuc się autobusem.

Pozdrawiam Was wszystkie i udanego dnia życzę! :)

Ja zaraz kroję kawałek ciasta marchewkowego, biorę herbatkę ciepłą, wskakuje pod kocyk włączam serial "Breaking bad" i będę delektować się ciepełkiem i słodkościami :D

Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość

c7hyim7.png
‹‹ 851 852 853 854 855 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ