Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Straszne to jest, ale takie mamy pojeb*** prawo!!
Jakby wiedzieli, że czeka ich kastracja albo krzesło elektryczne
to było by mniej takich przypadków!
A tak to wychodzą z założenia ze posiedza sobie kilka/kilkanascie lat w ciepelku, z dobrym obiadem, telewizja i to wszystko za Free!! Taka prawda jest! WWięźniowie mają lepsze i droższe jedzenie od szpitala! Znam takie przypadki zuli spod sklepu, gdy zbliża się zima, kradną! Specjalnie by trafić do wieznienia, bo gdzie im lepiej będzie?!?!
chory system, chore prawo!! I nienormalni ludzie!juska19 lubi tę wiadomość
-
Miłego dnia! Ja juz lece do pracy.Wstawiam wam mnie namalowaną wczoraj przez moją starsza córke.
angelcia, Gosiak, Asiaa1201, cath, słoneczna 85, megg, juska19, Patrycja20, Lara 82, Bietka, asia888, sebza, Sue, Penelope, Fedra, Angélique89, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To i ja się witam
Wczoraj się dowiedziałam, że w moim 3-piętrowym bloku pojawi się w najbliższym czasie 5 maluszków. Sąsiadka się do mnie śmiała, że jest tak swoisty mikroklimat, że możemy wynajmować pokoje w swoich mieszkaniach na godziny starającym się paromLara 82, sebza, Sue, Penelope, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
maja35 wrote:Miłego dnia! Ja juz lece do pracy.Wstawiam wam mnie namalowaną wczoraj przez moją starsza córke.
pięknie naprawde
Ja od 6 nie śpię. Moje dziecko mnie skopało tak ze juz bylo koniec spania. Nie dość ze przez nią zasnąć nie mogłam to teraz jeszcze tak rano matkę budzi. Eh zaczyna sięGosiak lubi tę wiadomość
-
cath wrote:Cudo
pięknie naprawde
Ja od 6 nie śpię. Moje dziecko mnie skopało tak ze juz bylo koniec spania. Nie dość ze przez nią zasnąć nie mogłam to teraz jeszcze tak rano matkę budzi. Eh zaczyna się -
juska19 wrote:przepraszam za slownictwo ale noz mi sie otwiera w kieszeni normalnie plakac mi sie chce jak slysze co sie dzieje a matka na kurs chciala isc niech zrobi kurs opieki nad dzieckiem a nie
A wcześniejsze zostawiła w szpitalu...
-
Ja nie rozumiem takich ludzi.
my lubimy imprezować i wiem ze po ciąży na pewno cos wypijemy za zdrowie malucha. Ale w ciąży kategorycznie nie. Wypilam tylko lampkę szampana za zdrowie młodych na weselu. I to jedynie co. A tu kobiety w ciąży upijają sie do nieprzytomności. Jak mozna byc takim nieodpowiedzialnym!
-
Cath, to są pewnie osoby uzależnione, które wcale dzieci chcieć nie chcą, po pijaku je robią i po pijaku rodzą.
Uważam, że takie osoby powinny być jakoś chemicznie sterylizowane - czasowo np. bo może tak być się nagle zmienią, zawalczą z nałogiem itp... ale skoro tych dzieci nie chcą i żyją tak, że dzieci zdrowe nie będą... ehhhh, szkoda gadać. Żeby samochodem jeździć trzeba kurs zrobić, a dziecko może mieć każdy.cath lubi tę wiadomość
-
Wlasnie dziecko moze miec każdy. Nawet takie osoby. W sumie nie wiemy co w głowach siedzi takich osób. Ale jednak tak jak mówisz jak juz jedno dziecko porzuciły to mozna by zapobiec następnemu. Mam fryzjerke ktora nie moze miec dzieci i kiedys z nią rozmawialam i wlasnie mowi ze najbardziej boli ja to ze tacy ludzie z patologii maja dzieci całą gromadę, pija, ćpają pala papierosy. A ona po 3 in vitro nie moze miec dzieci. A te osoby nie dbają nawet o dzieci. Czasem przeciez nawet dzieci zmuszają do zbierania kasy na alkohol dla mamusi.
noz sie otwiera w kieszeni!!
-
cath wrote:Wlasnie dziecko moze miec każdy. Nawet takie osoby. W sumie nie wiemy co w głowach siedzi takich osób. Ale jednak tak jak mówisz jak juz jedno dziecko porzuciły to mozna by zapobiec następnemu. Mam fryzjerke ktora nie moze miec dzieci i kiedys z nią rozmawialam i wlasnie mowi ze najbardziej boli ja to ze tacy ludzie z patologii maja dzieci całą gromadę, pija, ćpają pala papierosy. A ona po 3 in vitro nie moze miec dzieci. A te osoby nie dbają nawet o dzieci. Czasem przeciez nawet dzieci zmuszają do zbierania kasy na alkohol dla mamusi.
noz sie otwiera w kieszeni!!
Mam nadzieję, że takich przypadków będzie coraz mniej jednak.
-
Chociaż jesli chodzi o nastolatki to niektóre sprawdzają sir w roli matek lepiej niż niektóre po trzydziestce. Nie mowie tu o przypadku jaki jest u nas w wiosce ze dziewczyna ktora ma 13 lat urodzila dziecko!! Moja siostra ma 14 lat i dla mnie nawet ona nie jest odpowiednia osoba aby miec dziecko. Po prostu sobie tego nie wyobrażam. Przeciez to jeszcze dziecko!!
-
Tak gosiak masz racje nie warto komentować. Tylko sa ludzie którzy to nagminnie robią i nie rozumieją skali tego problemu. Z jeden strony ciesze sie ze media naglasniaja takie sprawy bo moze chociaż jedna taka kobieta 5 razy się zastanowi. Chociaż jedna a to juz cos
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, witam sie z rana
Zaraz sie zbieram do pracy... A wieczorkiem wizyta u gina, ale mysle że ten mój obibok tylko obejrzy wyniki z połowkowego i usg nie bedzie, ale maluszek fajnie sie rusza, wiec mysle ze jest ok i nie bede go meczyc podgladaniem
Czy ktoras z Was bierze żelazo w tabletkach? Ja dostalam na recepte i jakos nie widze zeby mi sie morfologia poprawila, wrecz wyniki dalej lekko spadaja, biore je 2,5 tyg, powinna byc juz jakas poprawa? Ciekawe co moj gin na to powie. -
Atakasobiejedna wrote:Cześć dziewczyny, witam sie z rana
Zaraz sie zbieram do pracy... A wieczorkiem wizyta u gina, ale mysle że ten mój obibok tylko obejrzy wyniki z połowkowego i usg nie bedzie, ale maluszek fajnie sie rusza, wiec mysle ze jest ok i nie bede go meczyc podgladaniem
Czy ktoras z Was bierze żelazo w tabletkach? Ja dostalam na recepte i jakos nie widze zeby mi sie morfologia poprawila, wrecz wyniki dalej lekko spadaja, biore je 2,5 tyg, powinna byc juz jakas poprawa? Ciekawe co moj gin na to powie.
Trzymam kciuki za wizytę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 08:13
-
Atakasobiejedna wrote:Cześć dziewczyny, witam sie z rana
Czy ktoras z Was bierze żelazo w tabletkach? Ja dostalam na recepte i jakos nie widze zeby mi sie morfologia poprawila, wrecz wyniki dalej lekko spadaja, biore je 2,5 tyg, powinna byc juz jakas poprawa? Ciekawe co moj gin na to powie.mi wyniki sie dużo poprawiły
ja morfologię mialam robioną po miesiącu stosowania.
a co do witaminy c to pije dużo herbaty z cytryna wiec moze i to pomaga