Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
JANUSZKOWA
Trzymam kciuki za Ciebie i groszkaJanuszkowa wrote:Nie było mnie 2 dni na forum, ciezko bedzie nadrobic zaleglosci. Jutro o 15 mam druga wizyte. Trzymajcie za mnie i groszka kciuki. Na pierwszej wizycie bardzo wczesnie widzialam tylko pecherzyk.Januszkowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej...
Ja tez zaczelam dzien od wizyty w wc;/ I tez sama zólcia wymiotuje.I powiem Wam wiecej przed moim porodem pierwszym mialam to samo... na izbie przyjec siedzialam w wc i "zygałam jak kot"...mowie do pielegniarki ze wymiotuje czy jest ok... a on mowi"niech sie Pani nie martwi , to jest normalne"
Wiec mdlosci sa nie tylko na poczatku.
No ale dziewczyny by lepiej zaczac dzien to napisze ze dzis mam koniec szkoly i zaczynaja sie wakacje!!!
Milego dnia!
Dora-trzymam kciuki kochana! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie powtorka z rozrywki: w nocy sie obudzilam, bylo mi niedobrze.
rano przed wstaniem z lozka zjaldam pare platkow kukurydzianych i pilam wode, nawet bylo ok,
wstawilam herbate, zjadlam kawalek bulki- ale drugiego gryza juz nei zdazylam...
no i zwymiotowalam wszystko- łacznie z płatkami...
dzis mam wolne ale nie wiem co bedzie jutro bo pracowac trzeba.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 13:11
-
nick nieaktualny
-
Muszę wam się pochwalić zdecydowaliśmy z K że weźmiemy narazie slub cywilny..
W tym tyg jedziemy do Urzędu chcemy tak na Września załatwić sobie termin żebym mogła jeszcze jakaś sukieneczke kupić i nie bedzie aż tak zimnoFedra, przedszkolanka:), angelcia, Bietka, ako99 lubią tę wiadomość
-
Ale wam współczuje z tymi mdłościami .. Są tabletki na mdłości dla kobiet w ciąży bez recepty. Ja dzięki Bogu nie znam tego na własnej skórze, ale jeśli co niektóre z Was porównują to do kaca to ja dziękuję- to dla mnie była straszna męczarnia i dzień wycięty z życia .. Oby mnie już nie dopadło. No ale za to apetyty ogromny, coś za coś
Angelcia powodzenia na egzaminie, trzymamy kciuki:-)
Gusia gratulacje :* My ślub w przyszłym roku we wrześniu, tak planowaliśmy już zanim pojawiła się Fasolka i tak pozostaje
Przedszkolanka u nas do endo który ma monopol na biznes w mieście czeka się z miesiąc i to prywatnie. Byłam ostatnio to podniósł dawkę i teraz 16.07 z wynikami mam przyjść. Tych anty coś tam nie robiłam nigdy ale na następna wizytę kazał mi zrobić. Czy to jakiś istotny wynik?? -
truskawkax25 wrote:Gusia gratuluję tez myślimy podobnie
Dziewczyny czy zabieracie na usg swoich mężów/partnerów? Czy uważacie że jeszcze za wcześnie ?
mój idzie ze mna ale czeka przed.. Zabiore juz go jak usg bedzie przez bruch.. Niechce zeby patrzył jak rozkłądam nogi na kozetce -
Sewerynko nie wiem, kazali mi zrobić, wiem że wszystko może wyjść ok a te właśnie źle, dziwne...
ale teściowa załatwiła i mam już na tą środę , pojutrze!!!
a wizyta u gienka w poniedziałek, 6t i 2dc, myślicie że serduszko będzie już?