Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ide na 18 do rodzinnego- moze mi cos da- gina mam dopiero w pt a ta na NFZ jest na urlopie.
cos czytalam na watku ze ginekolodzy daja diphergan
ale zaraz poszukam czegos bez recpety
no i dziewczyny pisza ze mg z wit b6 pomaga po posilku- tyle ze ja wszytsko zwracam. terasz leze i skupie platki kukurydziane, -
Dziewczyny pomóżcie mi jeżeli się na tym znacie... Jestem bardzo przewrażliwiona nt tej ciązy ponieważ poprzednią straciłam. mam problem bo nie wiem czy moja beta dobrze przyrasta. spójrzcie proszę i się wypowiedzcie co sądzicie
16.06 wynik 1090
18.06 wynik 2473
20.06 wynik 4443
23.06 wynik 8423
a dodatkowo wyszłedł mi wynik THS 5,710 .... proszę powiedzcie co o tych wynikach sądzicie... -
kasia_1988 wrote:Dziewczyny pomóżcie mi jeżeli się na tym znacie... Jestem bardzo przewrażliwiona nt tej ciązy ponieważ poprzednią straciłam. mam problem bo nie wiem czy moja beta dobrze przyrasta. spójrzcie proszę i się wypowiedzcie co sądzicie
16.06 wynik 1090
18.06 wynik 2473
20.06 wynik 4443
23.06 wynik 8423
a dodatkowo wyszłedł mi wynik THS 5,710 .... proszę powiedzcie co o tych wynikach sądzicie...
tsh zdecydowanie za wysokie. Poszłabym do endokrynologa jak najszybciej. Badałaś tsh przed ciążą? -
Dzięki za odpowiedz... umówiłam się na dzisiaj do internisty z dziedziny endokrynologii... mam nadzieje ze dobrze zrobiłąm bo nie mogę się nigdzie umówić do typowego endokrykologa bo prywanie sa kolejki i najbliższa wizta za ponad 2 tyg.
Przed ciązą miałam 2,87, 2,88... NIgdy nie przekraczało 3... az jestem cała w nerwach...
Normy 0,270 do 4,200 dla kobiet niebedących w ciązy
a 2,5 w I trymestrze
do 3,00 w II i III trymestrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2014, 14:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja USG pierwsze miałam w ubiegły piątek, było to w 7 tyg i 5 dzień, USG miałam przez brzuch. Zarejestrowałam się sama i pojechałam sama, mężowi zdjęcie do domu przywiozłam. Wolałam sama, chyba ze strachu.truskawkax25 wrote:Gusia gratuluję tez myślimy podobnie
Dziewczyny czy zabieracie na usg swoich mężów/partnerów? Czy uważacie że jeszcze za wcześnie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Ja biore Prenatal Classic, i sa to duże tabletki. Nie wiem jak Wy, ale ja jakbym miała przelknac taka 'tablete' w czasie mdlosci to zwrocilabym 3-krotnie. Ale spróbuj!
Moze zmien sobie na femibion lub inne wit ja po prenatalu czulam sie bardzo zle a po femibionie nic mi nie jest...
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
angelcia wrote:jadlam wlasnie zupe pomidorowa i tak niedobrze mi się zrobilo.. ale sciagnelam dość obcisle spodnie i mija powoli.. może to dlatego? Jeszcze musze lyknac te okropne witaminy.. po nich dopiero mam loty...
Ja biore PregnaPlus i sa mega malutkie i nic mi po nich nie jest A dodatkowo maja witamine D3, ktora jest bardzo wazna, a wiele preparatow dla ciezarnych jej nie ma.
Januszkowa, ja tez mam krwiaki i sie powoli wchlaniaja, a na L4 nie jestem, biore luteine dowcipna