Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oglądam wlasnie moje ukochane kości
wiecie co kiedys moim marzeniem bylo zostac antropologiem sądowym
dostalam się na kryminologie na uniwersytecie gdańskim ale w końcu wybrałam pedagogikę. Jaka rozbieżność kierunków
justta lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane wczoraj byłam na badaniach mofrologia mocz glukoza tsh toxo wszystko super nawet hemoglogina 12,6
a glukoza na czczo 87 a po 2g 94 więc super, tsh trochę mi podskoczyło do 3,7, ale to zbiję tabletkami, zwiększy się dawkę i będzie ok, więc już jestem gotowa na wizytę w czwartek, teraz przebieram nogami do tego czwartku i okaże się czy synuś dalej jest synusiem
i czy wszystko ok
Buciki robione na szydełku są boskiecath, Gosiak, Sue, Fedra, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Doba, to ja zapraszam wirtualną kawkę z czekoladką z oreo
I włączę sobie Lekarzy, o!(ten sernik z czołówki z polewą malinową to by się zjadło
)
Nie wychodzę na dwór, bo zimno i pada... brrrWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 12:23
-
Sue wrote:Dziewczyny, głupie mam moze pytanie - czy do badania tsh musze byc na czczo?
Sue lubi tę wiadomość
-
No to chyba na wszelki wypadek pojadę na czczo
Napisałam maila do mojej endo z prośba o skierowanie i receptę i mam juz w systemienie musze jechac do lekarza specjalnie po skierowanie i receptę. NFZ naprawdę musi sie jeszcze wiele nauczyc.
Moj dziadek poszedł do urologa i dostał skierowanie na usg (tak jakby ten urolog go nie mógł na wizycie zrobic). I moj dziadek ba usg musiał czekać 5 miesięcy prawie. Dramat jakiś
-
cath wrote:Ja tez mam lozysko z przodu. A czuje mocne ruchy wręcz bardzo mocne. Moj ginekolog stwierdzil ze jestem wyjątkiem od reguły
Ja tez mimo lozyska z przodu ruchy czuje bardzo wyraznie i brzuch caly faluje a Natka kopie caly dzien17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
megg wrote:kurcze mam na dzis 8 kg do przodu .... no trudno ja tez nie gloduje
witam z rana, nic mi sie nie chce....
Sue z gory dziekuje za linka bo szukam szukam i nie moge znalesc
Atakasobiejednka od jakiego sprzedawcy kupilas kocyk minky?
ja dzis ide ale do ortopedy po zasw na CC
Mi wczoraj wybilo 8 kg n pkus czyli 83 kg wic nie jadlam slodyczy i dzisiaj po 2 juz 81,5 kg
I witam w klubie tez ide dzis do ortopedy po zaswiadczenie na ccmegg lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
to mnie troche to martwi ze macie tez tak lozysko i az tak czujecie.
ja tez czuje ale nie jakos bardzo i nie caly czas.
a mnie dzis mdli....a zaraz do pracy. ciezki dzis mam dzien.
strasznie mi sie nie chce- pada przelotnie i taka szarowka na dworze -
witam dziewczyny... skoro mówimy już o porodzie sn i cc . to ja mam dzisiaj wizytę u swojego ginekologa i chce z nim dzisiaj pogadać o porodzie. chce miec cc.. tylko nie wiem o co konkretnie pytać. chce tez się zapytać jaki szpital poleca. ja zastanawiam się coraz częściej nad centrum narodzin mamma w szczecinie- jest to prywwatny szpital tylko nie znam nikogo kto mógłby powiedzieć mi cos o tym szpitalu... znacie może kogoś?
-
słoneczna 85 wrote:to mnie troche to martwi ze macie tez tak lozysko i az tak czujecie.
ja tez czuje ale nie jakos bardzo i nie caly czas.
a mnie dzis mdli....a zaraz do pracy. ciezki dzis mam dzien.
strasznie mi sie nie chce- pada przelotnie i taka szarowka na dworze
słoneczna ja tez nie czuje cały czas i wcale nie mocno... wiec chyba to nie powód do zmartwień.