Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie kobietki. U mnie tez dzisiaj meega mgla. Az sie z domu nie chce wychodzic a mam troche spraw do zalatwienia. Co do pakowania torby i wyprawki to ja tez jestem zdania, zeby to wszystko zalatwic wczesniej. Ja juz liste mam co musze dokupic bo prawie wszystko mam po synku. Tak na prawde to wiecej rzeczy dla niego musze kupic przed narodzinami dzidziusia.
-
Witam się chora jak skurczybyk... co to za zjadliwego wirusa mi ta głupia baba u fryzjera sprzedała że już po jednym dniu od kontaktu mnie rozlozylo
Zatkany nos, co chwilę się z niego leje, ale gorszy jest ból gardła, aż ciężko ślinę połknąć, a nie mogę pewnie wziąć Orofaru maxco polecacie? Mam propolki, spray Uniben, czyli zamiennik Tantum Verde, myślę nad plukanka z roztworu wody utlenionej...
-
Atakasobiejedna pij duzo cieplego i wygrzej sie! zdrowka!
tez mam nowy suwak , tyle ze i tak pewnie CC bd miala wczesnije
ide na spacer w ta mgle, moze nie zgubie psa:)
aha fajne rozki i tanie:
http://allegro.pl/olo-rozek-becik-piekny-bawelna-100-i4737879679.html
Sloneczna tez zamierzma ograniczyc slodycze - daj znac jak ci idzie:) -
nick nieaktualnyCath zdecydowałaś się na ten Bebetto Luca?
Słoneczna u mnie też mgła, szkoda, że bez słońca
Ja w ogóle się zastanawiam czy brać ciuszki dla malucha na pobyt w szpitalu? Czy używać tych szpitalnych? Jestem ciekawa co oferują szpitale w zakresie higieny malucha (bo z tego co wiem nie wszędzie dają kosmetyki czy pampersy.. z resztą jest to pewnie ilość taka.. NIESTOSOWNA)
Jakby moj Maz pakowal mi torbe to podejrzewam, ze wlozylby pol lazienki i cała szafe..
Gosiak ja logistyk, zglaszam sie
-na początek może niech jedna osoba zbierze numery od dziewczyn (jesli będą chciały podać) i będziemy mieć taką "baze numerów" i po prostu jak zauważymy, że któraś nam stąd zniknęła to trzeba będzie się skontaktować z tą dziewczyną. Minus jest taki, że baze musiałaby stworzyć osoba, która siedzi tu na bieżąco i wie +/- kto tu jest, a kogo nie ma.
-nie wiem czy można o czymś takim mówić, ale.. pewnie każda z Nas ma tu jakąś swoją ulubioną koleżankę on-line (czy tam też kilka) i to właśnie z nimi wymieni się numerem.. Gorzej jak dojdzie do tego i okaże się, że żadna z Nas sie nie lubi - żarcik
Ogólnie to tak źle i tak niedobrze, nigdy nie uzyskamy 100% kontaktu. A mieć ok 50 nowych numerów w telefonie też troche mija się z celem, zwłaszcza, że kontakt nie będzie stały, a pewnie wywołany jedynie przez jakiś impuls...
WSZYSTKIE MACIE NAKAZ WYZDROWIENIA!!:*
-
Megg- dzis mam zamiar ugotowac gar zupy jarzynowej 0 bede to jesc 3 dni! bo nie moge w kolko podjadac slodyczy- waga idzie w gore a tu jeszcze 3 miesiace.
i jezykow juz nie kupie!!!! o nie!. moze jablko bede kroic i gruszki bede jesc- rozumiem kawalek czekolady ale nie cala.....
ja tez glukozy jesczze nie robilam - chyba przedzial jest 24-28 bo mam zrobic przed nastepna wizyta -
nick nieaktualny
-
a ja mysle inaczej- niech kazda poda nr dziewczynie na priv- ktora ma inny termin niz ona
dla przykladu-
ja Angelci ( wiec ja tym samym mam numer ANgelci)
bo nie np Sue- bo ona bedzie rodzic jak ja:)
i jak urodzi Angelcia to mi napisze- a ja wam- a potem na odwrot:)
i tak w pary- nie to ze baza numerow:) bo jak sie ktos nei odzywa 3 dni to juz telefon CO SIE DZIEJE!!!!!a tak jak bedzie sie miec jak napisze sie do tej jednej osoby.
ja tak mysle;) -
kurcze a ja 3 czekolady w szafce...silna wola to nie moja dobra strona
ale jutro absolutnie nic nie tkne bo ide w sr na glukoze
a ty Sloneczna kiedy idziesz?
Angelcia ty takie pyszne obiady robisz ze slodycze sie umywaja:) ja dzis robie po raz pierwszy pierogi ruskie, jakies rady? -
angelcia wrote:Gosiak ja logistyk, zglaszam sie
-na początek może niech jedna osoba zbierze numery od dziewczyn (jesli będą chciały podać) i będziemy mieć taką "baze numerów" i po prostu jak zauważymy, że któraś nam stąd zniknęła to trzeba będzie się skontaktować z tą dziewczyną. Minus jest taki, że baze musiałaby stworzyć osoba, która siedzi tu na bieżąco i wie +/- kto tu jest, a kogo nie ma.
-nie wiem czy można o czymś takim mówić, ale.. pewnie każda z Nas ma tu jakąś swoją ulubioną koleżankę on-line (czy tam też kilka) i to właśnie z nimi wymieni się numerem.. Gorzej jak dojdzie do tego i okaże się, że żadna z Nas sie nie lubi - żarcik
Ogólnie to tak źle i tak niedobrze, nigdy nie uzyskamy 100% kontaktu. A mieć ok 50 nowych numerów w telefonie też troche mija się z celem, zwłaszcza, że kontakt nie będzie stały, a pewnie wywołany jedynie przez jakiś impuls...
WSZYSTKIE MACIE NAKAZ WYZDROWIENIA!!:*
O ile wszystkie się zgodzimy, że chcemy mieć taką bazę.
angelcia, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość