Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angelcia wrote:Vel to z racji Twojego doswiadczenia w tej surowce to moze wpadne??
Haha
zapraszam, wczoraj kupilam dwa pory i jeden byl taki gruby ze zrobilam dla nas surowke i jeden jeszcze zostalwiec moze dzis powtorka
ja niestety musze robic dwie wersje, dla siebie duzo smietany i jablka, dla mojego malo smietany i jablka i przypraw, zeby PRZYPADKIEM nie bylo ciapci
a ja kocham ciapcie
Lara 82 wrote:Aha no i majonez my tylko Kielecki.
A ja tylko HELLMANS ALE BABUNI!! nie zwykly tylko i wylacznie BABUNI
odkrylam go w zwiazku z jednym super przepisem na sledzika pod pierzynka moja milosc
i tam byl podany wlasnie ten majonez i od tamtej pory jem go praktycznie lyzkami ze sloika, jest przepyszny!!
co myslicie LIWIA JAGODA ??
PASUJE CZY NIE :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 10:00
-
GOsiak, ja się chyba właśnie przerzucę na owsiankę
Lubię zjeść coś ciepłego na śniadanko, więc będzie jak znalazł.
A owsiankę mogę zalać wodą prawda?
Ja już łóżeczko, komodę i wózek mam wybrane
Dziś zrobię sobie listę wyprawkową i czas powoli się za to zabierać
-
cath wrote:Kochane mi z tymi numerami obojętne
dla mnie mozemy podawać Gosiak
bo dobrze by bylo w razie co jak pojedziemy do szpitala chociaż napisać ze juz po wszystkim
tylko gosiak by musiala nam swój numer podać aby mozna bylo napisać
Więc jak coś się będzie u Was działo, wysyłacie smsa na dwa numery i w zależności, która z tej dwójki szybciej zareaguje, pozostajemy z nią w stałym kontakcieTak sobie popłynęłam z pomysłem.
megg, Fedra, Januszkowa, Penelope lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:Sue to się nazywa ciąża
(te tycie)
Mnie tez minęła ochota na slodycze, na szczescie!! Majonez to nie ma jak zrobiony w domku
Asiu ładny brzusio
Ja suwak mam wg OM.
angelcia masz zloty przepis na majonez?
ja kiedys probowalam i mi nie smakowalo
mam tylko nadzieje ze to nie zalezy od jajek i ze najlepiej miec jeszcze cieple od kury bo raczej myslalam ze mozna zrobic super majonez domowy z jajek z super marketu -
cath wrote:Aaa i ja bardzo wcześnie poczułam pierwsze ruchy a dokładniej 14 sierpnia
czyli w 16t6d ciąży
ja doladnie to samo 16+6
u mnie to byl 25 sierpnia -
nick nieaktualnyVel pasuje
Przepisu na super majonez nie mam, moja mama zawsze robi dobry, ale ona daje wszystkiego "na oko". Najważniejsze mieć super świeże i dobre jajka i to samo olej/oliwę. Hellmans Babuni jest prze!
Pia Gizela z Ciebie to jest krawcowacaly czas coś
Gosiak to ja zaraz wyślę Ci mój nr na PW
Biore sie za jakiś ogarning domu, bo to skandal leżeć tyleVel, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:A ja poczułam 23 sierpnia, czyli początek 18 tc, kurde no to dlaczego ja czuję najwyżej nad pepkiem i tak po bokach, a czasami tak nisko że mam wrażenie, że nogę chcę wytknąć?!
ja mam to samo!!!!
czasami czuje kolo pepka, mega wysoko i po bokach, jakby takie trzesienie ziemi
a czasami tak niziutko ze az w szoku jestem i doslownie mam wrazenie jakby zaraz miala noga ze mnie wyleciec
mi lekarka powiedziala ze to normalne bo tam na spojeniu lonowym ma nozki i to nic dziwnegoAsiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Powiedźcie jaką mam kupić owsiankę? I długo tak musi stać zalana mlekiem lub wodą zanim zacznę ją jeść?
-
angelcia wrote:Vel pasuje
Przepisu na super majonez nie mam, moja mama zawsze robi dobry, ale ona daje wszystkiego "na oko". Najważniejsze mieć super świeże i dobre jajka i to samo olej/oliwę. Hellmans Babuni jest prze!
Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
Żeby wysyłać komuś prywatne wiadomości trzeba go najpierw dodać do przyjaciółek.
Wchodzimy w zakładkę Społeczność->przyjaciółki->klikamy niebieskie "zaproś" i tam wpisujemy nick - w moim przypadku gosiak - będę na bieżąco przyjmowała zaproszenia i wtedy można będzie wysyłać do mnie prywatne wiadomości.
A żeby sprawdzić czy ktoś nas zaprosił klikamy na wiadomości->zaproszeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 10:25
Fedra lubi tę wiadomość
-
Vel, ja chyba też dziś zrobię tę surówkę z porów
A imię Liwia jest tak ładne, że jakiekolwiek drugie wybierzesz, to będzie pasować
Tomek od rana jest aktywny, najczęściej kopie mnie po lewej stronie obok pępka, chyba tam ma nóżki
Ale czasami jest tak jak piszecie - istne trzęsienie ziemi. Zaczynam się nawet zastanawiać czy on nie ma jakichś dodatkowych kończyn
Ciekawe co tam u Truskawki, Topoli, Mistrzyni - dawno się nie odzywały. A Topola miała mieć te badania na serce.
Dziś w Glamour z dodatkiem są cienie z Inglota, chyba się wybiorę do sklepu
-
Gosiak wrote:Żeby wysyłać komuś prywatne wiadomości trzeba go najpierw dodać do przyjaciółek.
Wchodzimy w zakładkę Społeczność->przyjaciółki->klikamy niebieskie "zaproś" i tam wpisujemy nick - w moim przypadku gosiak - będę na bieżąco przyjmowała zaproszenia i wtedy można będzie wysyłać do mnie prywatne wiadomości.
A żeby sprawdzić czy ktoś nas zaprosił klikamy na wiadomości->zaproszeniaGosiak lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Odkryłam jeszcze łatwiejszy sposób na dodanie do przyjaciółek. Wystarczy kliknąć na kiciusia z avatarka Gosiaka. Pojawi się okienko Dodaj do przyjeciolek. Klik i zaproszenie wysłane.
megg, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Cześć dziewczyny
Postanowiłam w końcu się trochę uaktywnić, bo poczytuję to już dość długo
Niestety ta moja ciąża to mega problematyczna. Najpierw jakiś krwiak i szpital a od 18 tygodnia twardnienia brzucha. Także niestety jestem leżąca...
Na szczęście póki co skurcze nie ruszają szyjki i mam nadzieję, że tak zostanie!!!
Jeśli chodzi o owsiankę polecam owsiankę Elovena.megg lubi tę wiadomość