Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Avre wrote:Dziewczyny czy lekarz juz probowal lub okreslil wam plec dziecka? Mi w 12+0 okreslila na 60-70%...
Mi w 13 tygodniu powiedział, że będzie chłopiecTak się maluch ustawił, że też widziałam. No ale zobaczymy czy się potwierdzić na następnej wizycie
-
Kłosia wrote:U mnie będzie Kornelia lub Tobiasz
Następna dzidzia będzie Liliana albo Adaś lub Jakub
Sprawdzałyscie płeć na chińskim kalendarzu płci? U nas się sprawdziło i u paru znajomych teżkasioua lubi tę wiadomość
-
ja mama aktive mam ten doppelheartz. Co do płci to z wróżb lekarza dzewczynka ale nawet nie pokazał gdzie to niby widział...dziwny był jakiś. A co do imion to dla chłopca mam od zawsze a dla dziewczynki to nie wiem i będzie mi trudno.06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
Avre wrote:Dziewczyny czy lekarz juz probowal lub okreslil wam plec dziecka? Mi w 12+0 okreslila na 60-70%...
U mnie prawdopodobnie chłopak w 12t5d, ale się nie nastawiam i czekam na połówkowe to mu pozagladamy miedzy nóżki
w 16 tyg sa widoczne zewnętrzne narządy płciowe
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55e4f29ee79d.jpg
My już po usgmały aniołek z aureolką ma 2,41cm i serducho jak dzwon 170 uderzeń na minutę
rośniemy miarowo 1mm na dobę, więc wszystko jest w najlepszym porządku
U nas Maja albo Mateuszale myśle, że bardziej Maja
kasioua, kolka, aiwlys, Anne92, kozamonia, kasiarzyna, kuzka, Czarna_kawa, szwesta80 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej Wy już imona wybrałyście a ja jaszcze się nie zastanawiałam muszę przedebatować z mężem, wspólnie imię wybierzemy.
Nawiązując do wcześniejszych rozmów jak pisałyście o swoich lekarzach, ja chodzę prywatnie mój ginek jest ordynatorem w szpitalu.
Ładne mebeli i ten strój też mi się podoba.
A co do tabletek to bioręb "Femibion natal 1" tak jak kiedyś któraś pisała i "folik 0,8"
Mi chiński kalendarz pokazuje dziewczynkę, już we wtorek prenatalne może lekarz potwierdzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychiński mówi Monika
a z imionami myslę, że to nie jest tak, że padło hasło:"pozytywny test ciążowy, wymyślamy imię", tylko większość osób gdzieś tam z tyłu głowy ma jakieś imiona, które mu się podobały przed ciążą i podobają się nadalWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 22:04
Monic88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny