Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aiwlys,ja tez już na nogach,do pracy jadę
miłego wypoczynku!
Co do imion to my tez mamy zagwozdke,bo tez międzynarodowa rodzinka wiec będzie debata na pewnodla chłopca będzie trudniej,bo co do dziewczynki to chodzi mi po głowie Mira
Kciukasy dla wizytujących jeśli takowe dzisiaj są
Ubierzcie się ciepło,bo trąci chłodem -
W chiński nie wierzę, w Ramziego już bardziej, bo chodzi o stronę zagnieżdżenia zarodka. Z obu mi wychodzi dziewczynka
U mnie będzie Lidia lub Łucja, a chłopiec chyba Cezary. Choć podoba mi się też Konstanty.
Gratuluję udanych wizyt i cudnych wieści. Oby tak do końca
Ja używałam OmegaMed Optima Forte. Skład ma fajny, ale cena odstrasza. Na plus na pewno to, że DHA nie rybne, a bodajże z alg i kwas metylowany ze zwykłym pół na pół.
-
Kolka!!!!Jupiii,brawo
)))Ja tez czekam już na ten moment
2 bobas w drodze,od dwóch dni w nocy mnie brzuch bolał,piersi już mniej,a dzisiaj mnie zemdliło pierwszy raz od 2 tyg,wiec objawy ustąpiły w porównaniu z tym co było.Tylko ten brzunio wzdety przez większość czasu,a tak to spokój.We wt wizyta i pobieranie krwi. -
2 bobas w drodze wrote:A jak się czujecie ? Macie jeszcze jakieś objawy ciazy? Ja od tygodnia czuje się tak jakbym nie była w ciazy a wizytę mam dopiero 9.08 prenatalne, oby wszystko było Ok
2 bobas ja to samo.
A jeszcze szwagierka mnie nastraszyła, że głupia byłam, że na wakacje wyjechałam. To samo teściowie. Ich zdaniem powinnam w domu siedzieć a nie podróżować bo znów będzie coś nie tak. I przyznam szczerze zaczynam trochę od wczoraj świrować. O pogryzieniach od komarów i opuchliźnie nawet im nie mówiłam bo by mi żyć nie dali.
A co do imion:
U nas imię dla dziewczynki chyba wybrane (a wedle umowy wybierają chłopaki) Na wyjeździe poznaliśmy miłych ludzi z wnuczką o imieniu Tola. I tak nam ta Tola w głowie utkwiła, że chyba będzie Tola jeśli będzie dziewczynka. Co do chłopca mam kilka pomysłów ale jeszcze nic konkretnego. JA mam prawo decydowania co do chłopca ale jeszcze nic konkretnego mi w głowie nie siedzi.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
aiwlys wrote:A tymczasem susze włosy i jadę odpocząć do Zakopanego
trzymam kciuki za wszystkie wizyty!
1 szczescie 7 lat
2 szczescie 2 latka
3 szczescie Wanessa 1 rok
odmawiajmy modlitwe do sw. Rity -
2 bobas w drodze wrote:A jak się czujecie ? Macie jeszcze jakieś objawy ciazy? Ja od tygodnia czuje się tak jakbym nie była w ciazy a wizytę mam dopiero 9.08 prenatalne, oby wszystko było Ok
może raz mnie zemdliło, a tak to czuję się jak młody bóg
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
qatynka wrote:U nas w brzuszku rośnie Tosia
Niestety objawy nie odpuszczają, a mała wg. USG okazała się być starsza o calutki tydzień ( trzy tygodnie temu wiek zgadzał się co do dnia z OM ) tak szybko rośnie.
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dzień dobry.
Mówili przyjdzie II trymestr objawy ciążowe ustąpią.. Mówili bedziesz się dobrze czula.
Dziś zwróciłam całe śniadanie. Pozniej znow troche zjadlam i tak czuje ze dlugo mi w żołądku dlugo nie posiedzi
Mama na pocieszenie powiedziala mi ze jej siostra rodzona do ktorej ja bardzo jestem podobna. Powiedziala ze ona najwiecej wymiotowala wlasnie w II trymestrze i juz w zaawansowanej ciazy. To takie pocieszenie na dzien dobry.
Co do imion to moj eM daje mi wolną ręke i on akceptuje kazdy moj pomysl. U nas bedzie albo Marysia albo Ignaś.👩31 👨🏼33 👧8 & 🐈🐈⬛
Moj wczesniaczek z 33tc - 19.12.2017r.
Aniołki: 02.2015 & 06.2016
Starania przy PCOS i innymi genetycznymi gadami.
1 cs z pomocą medyczną (aromek + ovitrelle). Ogólnie staramy się ponad rok czasu. -
innamorata88 wrote:U nas fasolka jest o 4 dni młodsza niż wg daty OM, ale ponoć przy transferach jest to inaczej liczone, więc szczerze wierzę, że jest wszystko Ok.
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
aiwlys wrote:A tymczasem susze włosy i jadę odpocząć do Zakopanego
trzymam kciuki za wszystkie wizyty!
Co będzie cię zwiedzać?