Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po ostatnim incydencie mam na razie brać do następnej wizyty (25.08) i mam nadzieję, że na tym się skończy.
Dziewczyny używacie jakiejś odżywki do paznokci ? Kurde, bo tyle wpisów, że trzeba uważać na odzywki i lakiery i sama już nie wiem .
Kupiłam sobie super ekstra odżywkę, ale się okazało , że ma formaldehyd , i zastanawiam się czy jej używać -
nick nieaktualnyKuzka, z lakierami to przede wszystkim uwazac, zeby sie nie nawdychac. Otwarte okno lub malowanie np na balkonie i bedzie git
Mi ta ciaza tak super wplywa na paznokcie, ze az sie jaram troche. Rosna szybko, twarde, nie rozdwajaja sie. Nawet niepomalowane pieknie wygladaja.
No i te cycki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 20:05
kozamonia, meggi90, kuzka lubią tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny za wsparcie;) wszystko ok. prawdopodobnie łożysko się robi i mogło coś tam naruszyć. Ludzik ma 10cm i pomimo pępowiny między nogami Doktorek stawia na dziewczynkę - to już drugi więc może może;) no nic leżenie odpoczywanie duphaston i do przodu;) a co do żył to mi na cyckach mocno widać...06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
U mnie też tak średnio z wielkością, ale za to brzuch mi mocno wywalilo także trudno już będzie go schować
jestem w szoku, że tak szybko
Dokucza mi dzisiaj klucie w pachwinie i tak jakby w pochwie momentami igielki mocne ale to chyba więzadłaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 20:59
-
nick nieaktualnyPorządne kłucie to właśnie dopiero może nadchodzić, mi doktor mówił, że prawdziwa jazda z więzadłami, to się dopiero może zacząć.
Mówił, że to już nie muszą być ciągnięcia, tylko mega bolesne rwania, ale nadal to są więzadła i nic niepokojącego. Zapomniałam tylko zapytać, czy ewentualna no-spa wtedy pomoże, ale zgaduję, że może trochę załagodzić. -
KASIKK wrote:Dziewczyny mam nietypowe i moze smieszne pytanie ale mam ochote podciać sobie wlosy jak mysliscie czy mozna w ciazy podcinc wlosy??
Ja już podcinałam i nawet dwa razy farbowałam -
A ja z kolei dzisiaj przy kichaniu myślałam , że "trzasnę"
Mój maluch chyba zaczął się rozpychać, bo znów czuję ciągnięcie w okolicy jajników i przy nagłej zmianie pozycji. Tak jak to było jakieś 3 - 4 tygodnie temu.
Co do cyckówMam swoje w rozmiarze G! Na razie , na szczęście, nie urosły , ale faktycznie ładnie "stoją". Biustonosze na razie dobre
Kasik nie wiem czy wolno, ale sama umówiłam się do fryzjera na podcięcie
-
Cześć dziewczyny!
Chciałam się z Wami przywitać i zapisać do Lutówek
Podczytuję Was już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz się ujawniam, miałam jakieś złe przeczucia, ale dzisiaj kończę 11 tydzień, więc chyba wszystko będzie OK.
Termin dopiero na 28 lutego, jest to data z USG i wg owulacji.Paula., kolka, Anne92, Czarna_kawa, sunset06 lubią tę wiadomość
-
Monic88 wrote:Ja tez mam sama duze piersi wiec wątpię, zeby jakos urosły, na razie staniki rozmiarowo pasują, choc z fiszbinami niewygodne i musze się wybrac po jakies miękkie. Wcale bym nie chciala żeby jeszcze rosły!
od dwóch lat kupuję tylko takie, najczęściej koronkowe
ładnie wyglądają i są baardzo wygodne. Jak cycki wielkie to trzeba szukać wygody