Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po ostatnim incydencie mam na razie brać do następnej wizyty (25.08) i mam nadzieję, że na tym się skończy.
Dziewczyny używacie jakiejś odżywki do paznokci ? Kurde, bo tyle wpisów, że trzeba uważać na odzywki i lakiery i sama już nie wiem .
Kupiłam sobie super ekstra odżywkę, ale się okazało , że ma formaldehyd , i zastanawiam się czy jej używać
-
nick nieaktualnyKuzka, z lakierami to przede wszystkim uwazac, zeby sie nie nawdychac. Otwarte okno lub malowanie np na balkonie i bedzie git
Mi ta ciaza tak super wplywa na paznokcie, ze az sie jaram troche. Rosna szybko, twarde, nie rozdwajaja sie. Nawet niepomalowane pieknie wygladaja.
No i te cycki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 20:05
kozamonia, meggi90, kuzka lubią tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny za wsparcie;) wszystko ok. prawdopodobnie łożysko się robi i mogło coś tam naruszyć. Ludzik ma 10cm i pomimo pępowiny między nogami Doktorek stawia na dziewczynkę - to już drugi więc może może;) no nic leżenie odpoczywanie duphaston i do przodu;) a co do żył to mi na cyckach mocno widać...06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
U mnie też tak średnio z wielkością, ale za to brzuch mi mocno wywalilo także trudno już będzie go schować
jestem w szoku, że tak szybko 
Dokucza mi dzisiaj klucie w pachwinie i tak jakby w pochwie momentami igielki mocne ale to chyba więzadłaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 20:59

-
nick nieaktualnyPorządne kłucie to właśnie dopiero może nadchodzić, mi doktor mówił, że prawdziwa jazda z więzadłami, to się dopiero może zacząć.
Mówił, że to już nie muszą być ciągnięcia, tylko mega bolesne rwania, ale nadal to są więzadła i nic niepokojącego. Zapomniałam tylko zapytać, czy ewentualna no-spa wtedy pomoże, ale zgaduję, że może trochę załagodzić. -
A czemu nie mogłabyś podcinać włosów?KASIKK wrote:Dziewczyny mam nietypowe i moze smieszne pytanie ale mam ochote podciać sobie wlosy jak mysliscie czy mozna w ciazy podcinc wlosy??

Ja już podcinałam i nawet dwa razy farbowałam
-
A ja z kolei dzisiaj przy kichaniu myślałam , że "trzasnę"

Mój maluch chyba zaczął się rozpychać, bo znów czuję ciągnięcie w okolicy jajników i przy nagłej zmianie pozycji. Tak jak to było jakieś 3 - 4 tygodnie temu.
Co do cycków
Mam swoje w rozmiarze G! Na razie , na szczęście, nie urosły , ale faktycznie ładnie "stoją". Biustonosze na razie dobre 
Kasik nie wiem czy wolno
, ale sama umówiłam się do fryzjera na podcięcie
-
Cześć dziewczyny!
Chciałam się z Wami przywitać i zapisać do Lutówek
Podczytuję Was już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz się ujawniam
, miałam jakieś złe przeczucia, ale dzisiaj kończę 11 tydzień, więc chyba wszystko będzie OK.
Termin dopiero na 28 lutego, jest to data z USG i wg owulacji.
Paula., kolka, Anne92, Czarna_kawa, sunset06 lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam takie mięciutkie biustonoszeMonic88 wrote:Ja tez mam sama duze piersi wiec wątpię, zeby jakos urosły, na razie staniki rozmiarowo pasują, choc z fiszbinami niewygodne i musze się wybrac po jakies miękkie. Wcale bym nie chciala żeby jeszcze rosły!

od dwóch lat kupuję tylko takie, najczęściej koronkowe
ładnie wyglądają i są baardzo wygodne. Jak cycki wielkie to trzeba szukać wygody